• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LAURYNNVietnam
    GGG
    GGG --- ---
    DOBYTEK: je tam toho spousta a da se to driv nez zaplatis prohlidnout, vse je v nekolika ulicich pohromade v centru, ceny od 10 doalru za noc
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    Neměli byste pls tip na ubytování v Saigonu? Ideálně v centru, zdržíme se tři nebo čtyři dny, tak bych radši něco cenově rozumného, ale ne úplnou blechárnu.
    SKINNER
    SKINNER --- ---
    IRUX25: Tak jeste pripojim svoji zkusenost. Ze vsech mest na Mekongu co jsem navstivil (Can Tho, My Tho, Vinh Long) se mi Ben Tre libi nejvic- je dostatecne male a bez turistu, aby me to nestvalo, nasel jsem levny a cisty hotel (Nha Khach Ben Tre-180k se snidani!) a v okoli je skvela moznost prozkoumavat venkov na delte... Obzvlaste na kole si to hezky v klidu vsechno projedete a nasajete atmosferu. Muzete jet samozrejme i na vylet po kanalech, ale to jsem si nedaval. Tam bude mozna vitezit Can Tho a plovouci trhy... Ale jinak u me dobry!
    160CM
    160CM --- ---
    INDEX: No to je jasny... letim z laosu. nidky jsem on arrival nekupovala, vzdycky jsem je mela z prahy. Ale diky!
    INDEX
    INDEX --- ---
    160CM: Samozřejmě to platí jen při leteckém přicestování na některé z mezinárodních letišť (Hanoj, Saigon, Đa Nang). Pokud bys jela po zemi, tak se ambasádě nevyhneš...
    TODESKING
    TODESKING --- ---
    160CM: Jedes letadlem nebo po zemi?
    160CM
    160CM --- ---
    INDEX: Diky!
    INDEX
    INDEX --- ---
    160CM: musis si pres net udelat approval letter, na miste to bez toho nejde. viz. muj minulej prispevek:)
    160CM
    160CM --- ---
    Mate nekdo zkusenosti s onarrival vizama? Zajima me predevsim, jestli je nutne se nekde registrovat (internet. aplikace), cekat na nejakej approval dopis nebo jestli je mozne proste prijet, tak si vzit formular, vyplnit zaplatit a hotovo?

    Diky!
    TODESKING
    TODESKING --- ---
    Ahoj, mam dotaz. Jsme ted na Phu Quocu. Poptavame se po nejakem opravdu kvalitnim jidle, nejlepe psi podniky, zatim jsme jedli psika na mistnich krtinach a super. Duong Dong, nebo klidne kdekoliv jinde na ostrove. Situace tu zatim vypada tristne. Pote mirime do Ho Chin Minhu, uplne stejne, prosim o dobry tip na psi restauraci, popripadne dobre udelani hadi atak... Humra, kraba a ostatni morsky haveti nemusite doporucovat.
    Nepotrebuju zadnou top-notch restosku, staci mi plastove stolicky, ale luxusni jidlo. Dikes
    IRUX25
    IRUX25 --- ---
    tak, jen info. kdyby nekdo jel do delty mekongu tak Dong Khoi Ben Tre Hotel v Ben Tre urcite nebrat. Nejsou vubec service minded a pokud mozno se vyvarovat is serveru Agoda.com s tim take nemam nejlepsi zkusenosti.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    GGG: dík, už se těším do tepla.
    IRUX25
    IRUX25 --- ---
    SKINNER: Hele v Bui Vien je jich spousta, ted jsem v Phoenix 74 a v porovnani s Venus hostel je to podobne o neco lepsi a levnejsi.
    STARAKRYSA
    STARAKRYSA --- ---
    SKINNER: hostel nevim ale fajn je Khai Hoan (Regency hotel) v Quan 10:) ma to i spa :))))) 650 000 za pokoj s oknem. ale asi chces neco levnejsiho..
    SKINNER
    SKINNER --- ---
    nejake aktualni doporuceni na pekny hostel v HCMC? Diky
    GGG
    GGG --- ---
    DOBYTEK: myslim ze se tam urcite neco najde, ja jsem tam byl teda az na konci unora a vsechny ty drazsi romanticky miniresroty na severu od mesta byly uplne prazdny. Ale ve meste je tolik chaticek ze se tam urcite neco najde i v sezone.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    díky všem. akorát koukám, že slušnější hotely mají na webu vyprodáno, má cenu si shánět rezervaci dopředu nebo se na místě něco vždycky najde?
    GGG
    GGG --- ---
    STARAKRYSA: no ja jsem se jeste po ceste podival na klastery vytesane ve skalach u Ha Tien a na zpatecni ceste jsem projel deltu Mekongu a zustal dva dny v Can Tho
    STARAKRYSA
    STARAKRYSA --- ---
    DOBYTEK:
    GGG: jo jednoznacne phu quoc, ale podle me je pohodlnejsi letet..lita tam uz vic spolecnosti - vietnam airlines - nejdrazsi, pak airmekong a vietjet..ceny nejlevnejsi co sem videla tak letenka za 540 000 vnd...
    GGG
    GGG --- ---
    DOBYTEK: Phu Quoc - v severni casti jsou krasne miniresorty - chaticky primo na plazi...romantika, klid a na motorce se do mesta na trh da zajet kdykoliv.
    Na ostrov se v pohode da zajet lodi z Ha Tien nebo Rach Gia, nemusis litat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam