• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LAURYNNVietnam
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    IKARIE: Spis je to dobra zprava pro ty co jedou na sever. Na celej Vietnam od Hanoie po Saigon je imho i 6 tydnu malo. Ale vychazim z predpokladu, ze jinak nez na motorce se Vietnam poznat neda :-).
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    tak jen pro info, od srpna zacinaj emirates litat dubaj - hanoj (zatim umi jen dubaj - saigon), do hanoje se muselo s prestupem v bangkoku, tak to je myslim prijemna informace pro odlety z prahy, s moznosti koupit letenku praha - hanoj a nazpatek saigon - praha (nebo opacne)
    FI_CZECH
    FI_CZECH --- ---
    Teda my sme vstupovali v HCMC, ale myslim, ze to bude same same.
    FI_CZECH
    FI_CZECH --- ---
    KRYZSKA: jj chce to bezet rychle. Taky sme zavahali a cekali sme tam pak asi hodinu a venku vesele jezdily do kolecka posledni dva nase bagly.

    Zdrzuje to tam spousta hovad, co si to predem nezjistili a pak se strasne divili, ze jim neco chybi a nechteji je pustit a oni tam breci a premlouvaji.
    KRYZSKA
    KRYZSKA --- ---
    TADEK: ctrnact dni zpatky jsem vybavena 4 fotkama(clovek nikdy nevi a min jich udelat nechteli) potrebovala taky jen jednu. Jen doporucuju bejt rychlej a prijit k ty vizovy prepasce co nejrychlejc, pac ja ji zmatene hledala, byla jsem mezi poslednima a trvalo to rekla bych min pul hodiny..(kdyz prijdes k takovej tem vychodum, kde je nekolik front prp vstup do zeme, mas to za zady) :)
    TADEK
    TADEK --- ---
    TYCHOVRAHE: ok diky! tak uvidime jaka je situace v hanoji v unoru :))
    TYCHOVRAHE
    TYCHOVRAHE --- ---
    TYCHOVRAHE: teda minmálně byla taková naše zkušenost na začátku prosince :)
    TYCHOVRAHE
    TYCHOVRAHE --- ---
    TADEK: je to fuk a staci jedna oproti tomu co pisou
    TADEK
    TADEK --- ---
    resim si visa on arrival a na application formu je velikost fotky 4x6cm a ja si pro jistotu udelal klasicky pasovy fotky, ktery jsou myslim 4x5cm. mam to nejak resit nebo je to ok? diky.
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    TYCHOVRAHE: na Baolau ale nejsou vsechny spoje. Ale ten web funguje celke spolehlive. Jeste obcas nemel pravdu s adresou autobusaku!
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    TADEK: to chapu :) tuhle trasu lita i vietnam airlines, maji tam nejaky let kolem 9 hodiny rano mam dojem
    TADEK
    TADEK --- ---
    IKARIE: jo, ale ja chci letecky. mam na vietnam asi tak 14 dnu, takze se mi nechce travit 12h v busu/vlaku, kor si znam, ze bych z toho byl rozsekanej na dalsich 12h, takze preferuju letadlo.
    TYCHOVRAHE
    TYCHOVRAHE --- ---
    IKARIE: my ty vlaky vcetne podobnych nocnich spoju resili vetsinou online v den odjezdu nebo mozna den predem, jediny problem byl na stedry den to bylo trochu obsazenejc ale jinak v poho.
    Vsechny vlaky jsme resili tady www.baolau.vn a jsou tam i busy a letadla
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    TADEK: no tak sem to nemyslela, o zruseni letu jsem se vzdycky dozvedela az na letisti chvilku pred odletem.
    jinak han-hue se da i nocnim luzkovym vlakem pripadne. jen nevim jak dlouho dopredu je treba kupovat jizdenku.
    TADEK
    TADEK --- ---
    IKARIE: ja budu za cca 14 dni potrebovat preletet z Hanoje do Hue, takze mam dle tebe pockat a koupit ten den rano to co bude aktualne s vietjetair? ja tedka koukal na vietnam airlines a jsou ranni lety za asi 400.000 vnd, tak jsem si rikal, jestli nekoupit rovnou ty, ale samozrejme bych radsi mel moznost se rozhodnout az budu presne vedet a ne nekam spechat...
    CERT04
    CERT04 --- ---
    20/2 20.00 hod. Vietnam ...Zveme na cestovatelský pokec, projekci fotek o měsíční cestě od Saigonu přes ostrovy, až ke Kambodžským hranicím po celém jižním Vietnamu ... Jako pohoštění bude připraveno z originálních vietnamských potravin: smažená rýže s krevetemi, vlasové nudle s osmaženou zeleninou, sušené ryby ... Kdo bude mít chuť, může si dát i panáka rýžové Saigon vodky!! :-) ... jste srdečně zváni :-)
    Bar Zahrada
    http://barzahrada.webnode.cz/
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    IKARIE: ouuu, tak doufám, že se naplní :)... Každopádně jsem to koupil už teď hlavně kvůli ceně, i když je to na 29/2....
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    BIGG23: jinak bacha na ne, az moc casto rusi lety (obvykle kdyz proste nenaplni letadlo). ja uz je kupuju jen kdyz je ten den vypsanych jeste par dalsich letu a nikdy, kdyz je na to navazana mezinarodni letenka nebo neni jina alternativa.
    vietnam airlines sou spolehlvejsi, pripadne jetstar (ale tem toho moc nelita)
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    IKARIE: pořídil jsem appku a mám to. Každopádně to bylo tím, že jsem zadával že zvyku i čárky a háčky...
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    BIGG23: ja kupuju casto, platim master card, ale ucet je vedeny v USD. naposledy jsem kupovala prelet minuly tyden bez problemu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam