PFAUST: uz se to tu resilo, ja se samoutem absolutne nesouhlasim ohledne hoian, byla sem tam 2x, pokazdy mi lilo jak svina (podzim, prosinec) a i tak jsem byla naprosto maximalne okouzlena. mozna tam nebylo tolik lidi jako v sezone, ale skvele jidlo, atmosfera, krasna architekura.
promin
SAMOUT: musela jsem :) (v disneylandu jsem nikdy nebyla tak nevim)
jinak v Hue me prijdou zajimavejsi hrobky nez citadela. kousek od hoi an jsou chramy my son, kam se da dojet, doporucuju brzo rano je to tak max na puldne a na obed zpatky do hoian. jestli ale pojedete na angkor tak asi dasi chramy zbytecny.
ohledne angkoru souhlas s ostatnima, ja bych teda to asi ten cely den nedala na kole, alebyla sem tam v unoru a to byl vedro na chcipnuti.
jinak kdybyste nakonec zavitali na ten phu quoc (da te projet delta mekongu nejak po sve ose a pak pokracovat do rach gia, lodi na pqc a pak treba preletet rovnou do kambo), doporucuju vsema deseti tuhle restauraci, za me jedno z nejlepsich jidel ve vietnamu
http://cassiacottage.com/en/the-spice-house/ - jedna se samozrejme o fine dining a nepru se o to, ze to nejlepsi jidlo je stejne na ulici