• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JAYBEEHALUCINACE PORPVÉ - jak na to, příprava, dojezd?
    Jak na první zhalucinování? Plánovat nebo do toho skočit bez rozmyšlení?

Zkušenosti, na co si dát bacha, co doporučíte, jak co na co?

Zvláště mne zajímá Havajská růže!

Nejhustší halucinování co si pamatujete?

Příroda nebo syntetika?
    rozbalit záhlaví
    SHAMAN23
    SHAMAN23 --- ---
    LOJZEE: myslim ze na prvni zazitek je to LSD/houbicky idealni, zacinat durmanem je jak ucit se plavat pred vodopadem... navic kdyz pomoci tech "barvicek" opustis realitu, tak to je vec ktera me neprestane bavit asi nikdy :) nemluve o tom ze to neni jenom o tech zrakovejch vemech zeano...

JAYBEE: jaxem psal na prvni zazitech bych doporucil LSD a flasku tvrdyho chlastu proti dojezdu, to se mi zda jako nejschudnejsi varianta... nebo pokud ti de vylozene o halucinace, tak zkusit ketamin/salvej je to sice vetsi odpal, ale zas to je na chvili (ktera umi bejt pri rozpadu casoprostoru dost dlouha :), takze pripadny nastaly peklo nebude trvat 6 hodin, ale 30 minut...

...ale samozrejmne vsechno zalezi nejvic na davkovani a predevsim na set & settingu...
    REAP
    REAP --- ---
    LOJZEE: Ehm, určitě jsi velmi zkušený psychonaut...
    JEDI: Neměl jsi ji házet do krbu...
    JAYBEE: Ah, ale i přesto bych zvolil něco rozumnějšího nežli růži.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    halucinace (lsd, houby apod.) jsou převážně jen barvičky, který člověka po chvíli přestanou bavit..něco jinýho je durman, mescalin atpod. to pak má člověk reálný halucinace a to je jízda :))))
    JAYBEE
    JAYBEE --- ---
    JEDI: Teda aplikaci za pomoci hoření sem nikde nenašel. To si rozdrtil semínka a přidal do cigarety? Možná ty nijaká účinky byly právě proto žes to kouřil. Semínka se mají jíst. Vlastně ted si ani nejsem jistej jeslti se bavíme o stejný havajský růži :D
    JAYBEE
    JAYBEE --- ---
    REAP: Právě že sem si toho přečetl na netu už docela ranec. Biotox.cz sem si prolezl tam a zpět, ale jsou tam pouze reporty z tripů, nemůžu se tam zeptat na detaily, proto tahle diskuze právě na nyxu, jinde by to nemělo smysl.
    Růži sem si vybral jednak proto, že rád přírodu a druhak proto, že byla snadno k sehnání na netu a nemusel sem hledat někoho kdo by mi sehnal něco jiného, v mym okolí neznám snad nikoho kdo by přímo zkoušel halucinogeny ne pro zábavu ale pro poznání co mu může přinést.

JEDI
    JEDI --- ---
    krom toho ze nebylo videt na krok..:-)
    JEDI
    JEDI --- ---
    respektive ta ruze nemela skoro zadny ucinky.
    JEDI
    JEDI --- ---
    havajská růže je do pohody, před lety jsem toho měl hromady. děsně to smrdí.
    dělá to neskutečněj oblak dýmu a účinky?

přitahovalo to baby na koleji:-)
    REAP
    REAP --- ---
    Nemyslím si, že by pro tebe měl být směrodatný názor několika uživatelů Nyxu. Raději si otevři chytré knihy, vygoogluj set a setting a podobně. Bude to rychlejší, užitečnější a uděláš si v tom určitý systém.
    Určitě si ovšem nemyslím, že je havajská růže nejlepší volba. Já osobně jsem s ni zatím neexperimentoval, proto si dovolím dát na zkušenosti jiných. Oproti LSD je zážitek mnohem temnější, růže nestimuluje a nemusel by sis na halucinogeny udělat příliš dobrý názor, což může být škoda, jestliže si z nich chceš udělat skutečného koníčka ;-).
    Ty otázky na mini-home nejsou příliš dobré. Já osobně nejsem zastáncem přehnané přípravy. Ehm, abych to uvedl na správnou míru - jestliže víš, co chceš, je velmi důležité se věci náležitě oddat, ale i neplánovaný a děsivý výlet může být dostatečně vhodný k osobnostnímu růstu. Já vyloženě bad trip zatím nikdy na ničem nezažil, takže jsem v otázkách teroru čistě teoretik ;-).
    Spíš bych ti poradil, abys byl připravený, věděl, jak se s danou situací vyrovnat. Zkus rozumět svému tělu, rozumět droze a vyhýbat se riskantním situacím.
    JAYBEE
    JAYBEE --- ---
    Tákže co vy na to...pište pište co doporučíte...jak na Růži a vůbec jak an halucinace....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam