Nemyslím si, že by pro tebe měl být směrodatný názor několika uživatelů Nyxu. Raději si otevři chytré knihy, vygoogluj set a setting a podobně. Bude to rychlejší, užitečnější a uděláš si v tom určitý systém.
Určitě si ovšem nemyslím, že je havajská růže nejlepší volba. Já osobně jsem s ni zatím neexperimentoval, proto si dovolím dát na zkušenosti jiných. Oproti LSD je zážitek mnohem temnější, růže nestimuluje a nemusel by sis na halucinogeny udělat příliš dobrý názor, což může být škoda, jestliže si z nich chceš udělat skutečného koníčka ;-).
Ty otázky na mini-home nejsou příliš dobré. Já osobně nejsem zastáncem přehnané přípravy. Ehm, abych to uvedl na správnou míru - jestliže víš, co chceš, je velmi důležité se věci náležitě oddat, ale i neplánovaný a děsivý výlet může být dostatečně vhodný k osobnostnímu růstu. Já vyloženě bad trip zatím nikdy na ničem nezažil, takže jsem v otázkách teroru čistě teoretik ;-).
Spíš bych ti poradil, abys byl připravený, věděl, jak se s danou situací vyrovnat. Zkus rozumět svému tělu, rozumět droze a vyhýbat se riskantním situacím.