• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JAYBEEHALUCINACE PORPVÉ - jak na to, příprava, dojezd?
    LEKTVAR
    LEKTVAR --- ---
    Tohle je psychologická poradna??
    CRITT3R
    CRITT3R --- ---
    SHAMAN23: no ja si myslim ze takova toxicka psychoza muze bejt jak negativni tak pozitivni pro souziti s okolim... mozna zalezi jak se ti dari v urcitejch pro tebe zasadnich vecech, to se muze dost projevovat prave v ty komunikaci potom... myslim ze pokud to mas pozitivne hozeny a neni nikdo kdo by se ti to donekonecna snazil rozbit (a mel tu moc ovlivnovat tim zrovna to pro tebe zasadni deni), muze takovahle toxicka psychoza bejt super vec jak pro sebe sama tak to jak se takovej clovek promita do (a prijima) okoli... jen nevim jestli to pak taky nazyvat toxickou psychozou, vlastne nevim co by to presne melo znamenat, nejsem moc sectelej takze prilis neznam spravnou definici takovejch pojmu...
    JINDRA169
    JINDRA169 --- ---
    ale kdyz se to tak vezme treba (jenom tak to tady pisu) asi si budete myslet ze sem blazen treba sme furt my sami zfetovany tim co dychame a do toho originalniho stavu nas privadi az najakej ten stimulant,(lsd),jinak mi nevadi kdyz to nekdo bere sam to asi casem šmáknu ale vadi mi kdyz nejakej zfetlej kokot mne zacne jen tak haldit nebo napada jiny
    LEKTVAR
    LEKTVAR --- ---
    Když do přírody tak z dobrou náladou, hodně halucinací je projekce vašeho duševního stavu. Ale proti gustu......někdo si třeba libuje ve svých nočních můrách. Nejsem toho tipu. Nejlíp se projektujou v příšeří z mnoha předměty, rozličnými zvuky a světly. Preferuju oheň....mihotá a mihotá a mihotá tdmtdm...
    JINDRA169
    JINDRA169 --- ---
    jj on ma problem ze dokaze zit jenom sam se ssebou .tim myslim to ze neni schopnej se bavit normalne o normalnich vecech.ale dokud neskodi dalsim lidem tak mi je to jedno
    JAYBEE
    JAYBEE --- ---
    ještě že sem o muškátu nevěděl už na základce to by to dopadlo:D
    SHAMAN23
    SHAMAN23 --- ---
    LOJZEE: tak dost kecu a mazej k vjetnamcovi pro muskatovej orisek a odzejtrka mas vystarano ;)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    SHAMAN23: možná mají fakt výhodu.. :) realita je trapná ..:)
    SHAMAN23
    SHAMAN23 --- ---
    JINDRA169: myslim ze to ze se clovek z tripu nevrati je vetsinou jeho vlastni vule, coz se ve strizlivym stavu tezko chape, ale dyz se toulas v jinejch dimenzich, kde te povrchni problemy nasi reality netizej a navic je to tam vsechno daleko "hezci", tak se ti proste zpatky nechce... ale dyz takhle jednou skoncis, tak uz se fakt tezko uplne navraci... a co znam lidi s toxickou psychozou, taxi vtom casto dost libujou a maj pocit ze je to jejich plus ze videj veci co ostatni ne a tak, akorat sou dost spolecensky nepouzitelny a beznej zivot jim to dost zneprijemnuje
    JINDRA169
    JINDRA169 --- ---
    ne ze bych si to daval ja osobne ale premyslim o tom ze bych to mozna zkusil ale odrazuje mne docela dost pohled na jednoho kterej si dal na czechteku 2004 tripa a sekl se mu či co no tedkom se vratil po druhy z berkovic ma konstatovanou rozdvojenou osobnost ale zase na druhou stranu se furt smeje a je stastnej tak co vic potrebuje takze mu ten trip mozna i neco dal.
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    LIQUIDFREAK: No, byli prekvapeny, kdyz jsem jim rano popisoval svuj zazitek.
    SHEALA: Pravda. Musim se podivat. ... Az budu v Praze, nemam tady s sebou svuj pacientskej urad :).
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    SHEALA: Mno taky mi to nejak nestymuje, ale co, mozne je vsechno :-)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    LIQUIDFREAK: melo by to byt v lekarsky zprave ... kdyz tak si to clovek muze i vyzadat. Zvlastni, necekala bych ze neco takoveho se v nemocnicich pouziva.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ADAMJ: Hmm a fakt si nevzpomenes co to bylo? :-D
    NI_KA
    NI_KA --- ---
    no a dojezd byl naprosto v pohodě, prostě po 5min. procitneš... no relativně v pohodě, já když sem se probrala, tak sem si to musela dost srovnávat v hlavě, kde so tohle v šechno v mý hlavě vůbec vzalo:)
    NI_KA
    NI_KA --- ---
    JAYBEE: taky si myslim, že na poprvý zkousneš celýho, jaký byly papíry dřív znam jenom z doslechu, teď je to fakt něco jinýho. prvního sem měla tak před 5 lety a za celou tu dobu sem zažila jednoho fakt hodně halucinogeního, já jinak halucinace moc nemám, spíš stavy nebo jak bych to nazvala... nájezd z halucinogenů poznám tak, že mě začne šimrat v břiše a pak už nastává čas, kdy se nemam šanci bavit s někym, kdo si nic nedal:) ovšem jesi prahneš po jinech světech a dimenzích, tak si myslim, že je nejlepší šalvěj. je jich spousta druhů, bohužel víc těch který stojí totálně za hovno, já jí měla jednou a zrovna jednu z těch hustějších... stačil jeden prásk z bonga a nekecám, nestačila sem ani vyfouknout a ocitla sem se naprosto někde jinde, ve světě kde fungovalo všechno jinak, byl to muj rozhodně nejintenzivnější zážitek, na kterej se nedá jakkoli připravit i když sem si to myslela, celkem dost mě to rozhodilo, protože sem si v tu chvíli všechno uvědomovala, s (téměř) čistou hlavou akorát někde jinde... logicky se to těžko popisuje... rozhodně takovou věc podnikat s nejlepšíma kámošema, kterejm nebude vadit, že se svíjíš na zemi s očima v sloup, samozdřejmě požívat jeden podruhym, ne všichni najednou... myslela sem si, že sem byla pryč tak 15min, v reálu to trvalo asi 3-5min..
    takže přeju hodně zajímavých zážitků ....
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    Ja mam za sebou velmi prijemnej zazitek po premedikaci pred operaci v UVN. Bohuzel jsem zapomnel jmeno leku. Byl jsem na pokoji se ctyrma dalsima lidma a travil jsem cas prolejzanim auditek na nyxu skrz muj telefon. Nejakej cas po snezeni leku se na displeji telefonu misto textu v auditkach zacaly ukazovat dlouhy hexadecimalni cisla, pak muj telefon zmenil tvar a rozdelil se do dvou. Jedna kopie zfialovela, druha zhnedla. Rozhlidnul jsem se po pokoji, kterej se mezitim vyrenderoval jako chatarska kolonie nekde u Berounky (neco jako ta, co je videt, kdyz jedete vlakem na Plzen). Na podlaze rostla trava, mezi postelema vyrostly ploty, a misto posteli se objevily chaticky. Pokoj byl asi tak 3x vetsi nez pred tim a jeho steny byly z marcipanu. Druhej den mi jeden spolupacient rikal, ze jsem se ho ptal, jestli taky vidi slony :-). Byla to moje prvni podobna zkusenost a moc jsem si to uzil :-).
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    SHAMAN23: nesouhlasim s malou davkou na porpve.. podle me je to zbytecne a clovek dostane neco, co ani nechce, nebo nic. urcite bych spapnul celyho, ty papiry stejne nejsou, co byvaly.. u hub tezko radit :)))

SHAMAN23: jinak jsem si jeste vzpomnel na jednu prihodu, jak si rikal vyvarovat se tech cizich nezaducich (nezpapirovanejch) lidi, tak s tim napsrosto souhlasim. Jednou jsme zakladali na petříně papíra, byli sme tam asi 8 hodin, skoro celou noc, bylo to super. a jedem zpatky nocni tramvaji a na knizeci na dojezdu, trochu unaveny, ale porad v dobry nalade. a najednou pribehlo k tramvaji, jeste nez se zastavila asi 6 fasounu, zacali mlatit zvenku do oken a heilovat..to sem se malem posral...nabehli dovnitr a vyhlidli si "nastesti" obet, ktera k nam nepatrila, seskupili se kolem nejakyho dredatyho kluka vepredu v tramvaji a davali mu cocku... na pristi stanici vystoupily, ale ta jizda z knizeci na smichac byla opravdu neprijemna...
    SHAMAN23
    SHAMAN23 --- ---
    JAYBEE: vzhledem ktomu ze mas dost nacteno jaxi psal, tak nevim jestli ti tu nekdo dokaze poradit neco novyho... me na prvni zazitek pride idealni vzit 1-3 dost dobry kamose, vyrazit nekam na chatu (chce to abyste byli v prirode, kde vam nehrozi ze potkate cizi lidi, ale meli taky naky zazemi kam se muzete uchylit) pri zapadu slunce dropnout acid (mozna raci pulku, sice to nebude mit asi te ocekavanej efekt, ale aspon si trochu ozkousis ocem to je a priste nebudes tak prekvapenej), tak po pul hodine si dat brko (na rychlejsi najezd, pac clovek bejva fakt nedockavej :), pak to nechat plynout, cekat co se bude dit.... kdyz prejdes pomyslnej vrchol tripu (neboj, to poznas) taxi dat dalsi brko, pac clovek se dotoho nejhustsiho stavu chce este vratit a na dojezd mit nakej ten chlast, pac me dojezd casto sere jak je dlouhej a clovek se uz chce jit vyspat ale nejde to (nekomu nedela problem usnout, ale me jo)

clovek taky nesmi cekat zazraky, pac paxe vetsinou nestanou... treba ja zazil vopravdovej trip az tak po 3 letech praseni psychedelik... sam sem zacinal s houbickama a postupne sem zvysoval davky, haluze sem snad ani nemel, spis ze byla sranda, ale clovek se vtom nauci trochu chodit a pak ty drsny stavy (rozumej ty nejzajmavejsi :) lip zvaldas. Pac kdyz si das na prvni pokus tolik aby to fakt za neco stalo, tak te muze rozhodit ze ses ve stavu kterej sis nedokazal nikdy ani predstavit a mas zadelano na bad trip (proto se hodi mit sebou nekoho zkusenejsiho, komu veris, kdo te hodi do klidu)

...verim ze jiny lidi nato maj dost odlisnej nazor, jenom pisu o vlastnich zkusenostech...
    JAYBEE
    JAYBEE --- ---
    LOJZEE: jj to teda. Když se to má stát tak se to stane a nikdo neví jeslti by stim bylo možný něco udělat, nějak to změnit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam