• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JAYBEEHALUCINACE PORPVÉ - jak na to, příprava, dojezd?
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    SHAMAN23: nesouhlasim s malou davkou na porpve.. podle me je to zbytecne a clovek dostane neco, co ani nechce, nebo nic. urcite bych spapnul celyho, ty papiry stejne nejsou, co byvaly.. u hub tezko radit :)))

SHAMAN23: jinak jsem si jeste vzpomnel na jednu prihodu, jak si rikal vyvarovat se tech cizich nezaducich (nezpapirovanejch) lidi, tak s tim napsrosto souhlasim. Jednou jsme zakladali na petříně papíra, byli sme tam asi 8 hodin, skoro celou noc, bylo to super. a jedem zpatky nocni tramvaji a na knizeci na dojezdu, trochu unaveny, ale porad v dobry nalade. a najednou pribehlo k tramvaji, jeste nez se zastavila asi 6 fasounu, zacali mlatit zvenku do oken a heilovat..to sem se malem posral...nabehli dovnitr a vyhlidli si "nastesti" obet, ktera k nam nepatrila, seskupili se kolem nejakyho dredatyho kluka vepredu v tramvaji a davali mu cocku... na pristi stanici vystoupily, ale ta jizda z knizeci na smichac byla opravdu neprijemna...
    SHAMAN23
    SHAMAN23 --- ---
    JAYBEE: vzhledem ktomu ze mas dost nacteno jaxi psal, tak nevim jestli ti tu nekdo dokaze poradit neco novyho... me na prvni zazitek pride idealni vzit 1-3 dost dobry kamose, vyrazit nekam na chatu (chce to abyste byli v prirode, kde vam nehrozi ze potkate cizi lidi, ale meli taky naky zazemi kam se muzete uchylit) pri zapadu slunce dropnout acid (mozna raci pulku, sice to nebude mit asi te ocekavanej efekt, ale aspon si trochu ozkousis ocem to je a priste nebudes tak prekvapenej), tak po pul hodine si dat brko (na rychlejsi najezd, pac clovek bejva fakt nedockavej :), pak to nechat plynout, cekat co se bude dit.... kdyz prejdes pomyslnej vrchol tripu (neboj, to poznas) taxi dat dalsi brko, pac clovek se dotoho nejhustsiho stavu chce este vratit a na dojezd mit nakej ten chlast, pac me dojezd casto sere jak je dlouhej a clovek se uz chce jit vyspat ale nejde to (nekomu nedela problem usnout, ale me jo)

clovek taky nesmi cekat zazraky, pac paxe vetsinou nestanou... treba ja zazil vopravdovej trip az tak po 3 letech praseni psychedelik... sam sem zacinal s houbickama a postupne sem zvysoval davky, haluze sem snad ani nemel, spis ze byla sranda, ale clovek se vtom nauci trochu chodit a pak ty drsny stavy (rozumej ty nejzajmavejsi :) lip zvaldas. Pac kdyz si das na prvni pokus tolik aby to fakt za neco stalo, tak te muze rozhodit ze ses ve stavu kterej sis nedokazal nikdy ani predstavit a mas zadelano na bad trip (proto se hodi mit sebou nekoho zkusenejsiho, komu veris, kdo te hodi do klidu)

...verim ze jiny lidi nato maj dost odlisnej nazor, jenom pisu o vlastnich zkusenostech...
    JAYBEE
    JAYBEE --- ---
    LOJZEE: jj to teda. Když se to má stát tak se to stane a nikdo neví jeslti by stim bylo možný něco udělat, nějak to změnit.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    JAYBEE: to on nebyl žádnej začátečník.. Prostě řek, že chce zůstat, tak zůstal..Ale jinak i z hodně špatnýho tripa se dá vklidu vylízat..To, že se někdo zblázní je opravdu raritka...
    JAYBEE
    JAYBEE --- ---
    LOJZEE: To je dost pešek, tyjo nevim jeslti bych nechal zhalucinovanýho kámoše v lese samotnýho, ikdyž je fakt že bejt taky v mimo tak mi to přijde ajko dobrej nápad. Kdo ví co se mu tam stalo, fakt respekt k přírodě.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    JAYBEE: Když už sme u tý přírody.. Kamarád z gymplu zakládal čtverec ve čtyřech pod stanem v přírodě, ale někdy kolem půlnoci se rozhodli, že pujdou do města. Jeden s nima nesouhlasil, tak zůstál v lese. Když se k ránu vrátili, našli ho tam úplně mešuge.. Do teď v Bohnicích.. To nechci strašit, jen říkám, co je pravda.. .) Ale to bude jeden z 10 000...
    JAYBEE
    JAYBEE --- ---
    LOJZEE: Á díky, to sem přesně hledal takovýhle pocity. Na svoje poprvé se v podstatě připavuju skoro rok, jo je to dlouho, ale tak nebyla vůbec příležitost a chtěl sem si být jistý že sem na to připraven. Přesně jak píšeš společnost hodně ovlivní, cejtim to už třeba jen u brka, kdy stačí jeden špatnej článek týmu v kroužku a celej večer je kničemu. Proto uvažuju o samotě a že bych měl přítelel na telefonu :D ale radši ve dvou a někde v přírodě.

Tvůj zážitek je zajímavej, dokážu si představit ten pocit že máš tolik možností a jen jeden pokus v čase víc ne, čas nevrátíš. Děsný je jak se stim člověk setkává i v normálnim životě ale ani to nevnímá, nebo spíš to nechce vnímat.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    takovýhle myšlenky a filosofování mě přepadali většinou až kekonci, jinak je to spíš jeden velkej výtlem. jde samozřejmě o to v jaký jsi společnosti, a co od toho čekáte. na poprvé budeš určitě hodně vyplesklej a nebudeš stíhat, co se děje, natož si pokládat tyhle otázky..zjistíš, že v té jiné realitě (která opravdu přijde) je zajmavé samotně zabývání se všednostmi a ne filosofování o smyslu existence..mě osobně se povedlo to uvědomění si sebe v prostoru, jak o tom mluvíš, ale bylo to spíše nepříjemné...Uvědomoval jsem si kolik mám možností udělat činů (sebrat kámen, ten samý kámen posunout, nebo ho nakopnout, nebo vzít jiný kámen a ten posunout, nebo se pohnout na židli....), miliony myšlenek, co bych moh zrovna teď udělat a smutek z těch, které nikdy nestihnu, i když bych mohl.. Projdu kolem hromady kamenů, a je mi líto, že je tam nechám jen tak válet a nevšímám si jich, přitom jsou tu taky a nabízejí se mi.... těžko vysvětlovat :)
    JAYBEE
    JAYBEE --- ---
    Tyjo zatim ste mi tu popsali jen jak se dostat do opravdu hustých sraček. Nejde mi zrovna o to bejt v piči a prosit barvičky at se z toho dostanu. Je mi jasný že kombinací všeho možnýho ovlivnim nájezdy a dojezdy ale tyjo o to mi fakt nejde.

Jde mi spíš o tu změnu vědomí, jasně třeba to pro někoho nejsou přímo halušky. Změna vědomí a vnímání světa, prohloubení vlastních myšlenek, uvědomění si sebe v čase a prostoru na vyšší úrovni, nebo zjištění že neni po čem pátrat, o to mi de, at se to zdá sebe hloupější nebo vtipný.

Zmastit se můžu kdykoli jakkoli a stačí mi k tomu chlast a hulení, ale k přírodě mám respekt a proto se tu ptám co a jak. Set & setting to je to co mě zajímá. Anyway zbytek mě zajímá taky :D
    SHAMAN23
    SHAMAN23 --- ---
    LOJZEE: to muj prvni doopravdy psychedelickej zazitek byl nekdy v prvaku nebo druhaku po extremni davce cerstvejch mexickejch hub, ani sme dotoho nehulili, pac do pul hodiny sme byli vsichni totalne "out of space" a byl sem fakt rad kdyz se mi po nekolika hodinach vratil zrak a vnimani ty nasi reality...

jinak sam do psychedelik uz moc nehulim, leda kdyz je trip fakt slabej, pac kdyz se to pak protahne treba na 20 hodin tak uz to cloveka fakt nebavi a chtel by se vratit do normalniho stavu... ale to bude asi taky tim ze huleni mi posledni dobou dela dost bordel v hlave
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    SHAMAN23: jasně, že to neni jen o zrakovejch vjemech, ty to jen dokreslujou... pak už je tak jasný, že si úplně jinde, že ty barvičky ani nepotřebuješ, ba tě dokonce nuděj. přinejmenšim u nejsou tak zajmavý, jako na začátku tripu..
    ..můj první zážitek byl někdy v osmé třídě, kdy sme míchali houby s dojezdem na kouli a míchali to se spoustou hulení a vína. To už bych zdovolením nechtěl nikdy zažít :) navodit si silně nepříjemnej fyzickej stav a do toho neudržitelný haluze ( jedli jsme to jako chipsy).. Ale všechno lepší, než velká dávka odvaru z durmanu.. To začíná hroznym blitim a celej "zážitek" provází silná nevolnost..Známej, co si to dal poprvé, tak prodiskutoval celou noc se svou mrtvou babičkou (která po něm dokonce nějakou záhadou uklidila poblitej byt).. Ráno po tripu sme se sházeli jako obvykle u známýho na terase.. On potkal po cestě z domu u pekárny kámoše, kecal s nim až k terase, kde se mu známej rozplynul. A to bylo už ráno!!!! :) Takže se shodnu s ostatníma, že pro začátek je nejlepší dát si papíra nebo houby, trochu to rozhulit a koukat na barvičky...
    JEDI
    JEDI --- ---
    já jsem měl havajskou růži jako hořící cosi.

vypadalo to jak hovno, to se smotalo, užmoulalo, zapálil, začlo to čmoudit a člověk čekal na zážitky..:-)
    dovoz indie
    REAP
    REAP --- ---
    Ty vole, květák jako cesta k "halucinacím"...
    KOHY
    KOHY --- ---
    SHAMAN23: Flašku proti dojezdu? Taková škoda. Snad jen kdyby to nesedlo, tak aplikovat hned. Ale pokud je podařenej trip, tak je odeznívání příjemnou procházkou, která člověku napoví jak fungovat a užívat si ve světě mimo sitting. :+)
    SHAMAN23
    SHAMAN23 --- ---
    LOJZEE: myslim ze na prvni zazitek je to LSD/houbicky idealni, zacinat durmanem je jak ucit se plavat pred vodopadem... navic kdyz pomoci tech "barvicek" opustis realitu, tak to je vec ktera me neprestane bavit asi nikdy :) nemluve o tom ze to neni jenom o tech zrakovejch vemech zeano...

JAYBEE: jaxem psal na prvni zazitech bych doporucil LSD a flasku tvrdyho chlastu proti dojezdu, to se mi zda jako nejschudnejsi varianta... nebo pokud ti de vylozene o halucinace, tak zkusit ketamin/salvej je to sice vetsi odpal, ale zas to je na chvili (ktera umi bejt pri rozpadu casoprostoru dost dlouha :), takze pripadny nastaly peklo nebude trvat 6 hodin, ale 30 minut...

...ale samozrejmne vsechno zalezi nejvic na davkovani a predevsim na set & settingu...
    REAP
    REAP --- ---
    LOJZEE: Ehm, určitě jsi velmi zkušený psychonaut...
    JEDI: Neměl jsi ji házet do krbu...
    JAYBEE: Ah, ale i přesto bych zvolil něco rozumnějšího nežli růži.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    halucinace (lsd, houby apod.) jsou převážně jen barvičky, který člověka po chvíli přestanou bavit..něco jinýho je durman, mescalin atpod. to pak má člověk reálný halucinace a to je jízda :))))
    JAYBEE
    JAYBEE --- ---
    JEDI: Teda aplikaci za pomoci hoření sem nikde nenašel. To si rozdrtil semínka a přidal do cigarety? Možná ty nijaká účinky byly právě proto žes to kouřil. Semínka se mají jíst. Vlastně ted si ani nejsem jistej jeslti se bavíme o stejný havajský růži :D
    JAYBEE
    JAYBEE --- ---
    REAP: Právě že sem si toho přečetl na netu už docela ranec. Biotox.cz sem si prolezl tam a zpět, ale jsou tam pouze reporty z tripů, nemůžu se tam zeptat na detaily, proto tahle diskuze právě na nyxu, jinde by to nemělo smysl.
    Růži sem si vybral jednak proto, že rád přírodu a druhak proto, že byla snadno k sehnání na netu a nemusel sem hledat někoho kdo by mi sehnal něco jiného, v mym okolí neznám snad nikoho kdo by přímo zkoušel halucinogeny ne pro zábavu ale pro poznání co mu může přinést.

JEDI
    JEDI --- ---
    krom toho ze nebylo videt na krok..:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam