Tak ja mel prvni trip na houbach kdyz mi bylo 20 tusim. Bylo to 10 lysin pro kazdeho s partou kamaradu. Bylo to docela o drzku, bze jsem v ty dobe spolykal neco o cem jsem nemel ani tuseni...navic jeden z nas (tez houboval) ridil karu. Takze vychozi situace nic moc, kdyz si na to tak vzpomenu dneska...nicmene to byl naprosto paradni zazitek, moc jsem nechapal co se se mnou deje, ale v ramci ty cely spolecnosti to bylo supr, byli jsme na stejny vlne...a bylo to spis vic o srande, nez o spiritu...jeden takovej blbej moment nastal, kdyz jsme vylezli z hospody (tam jsme hrali sipky-pro me nejlepsi sipky v zivote :D) a dosla mi sms, ze mam 3 zmeskany hovory od moji mamky...v tu chvili jsem byl strasne domyslivej a mel sileny psycha, co se doma stalo...nastesti chtela jen vedet, kde jsem, tak dobry. Ale v tu chvili jsem si prvne uvedomil ten velky vliv na moje vnimani. Co bylo asi nejvic o hubu byla cesta domu autem se zhoubovanym ridicem. Nastesti to zvladnul dobre, jeste jsme se parkat po ceste sekli, zahulili....pak jsem sel domu, kdyz jsem si lehnul, houby jeste slapaly a nenechaly me spat...pak jsem mel chvili takovou tu lehce duchovni cast, nez jsem usnul.
Od ty doby uz jsem houby bral o dost zodpovedneji (ale asi jen 3x) a bylo to taky dobry, dost dusledne dbam na svoje dusevni rozpolozeni a radeji obcas reknu ne, kdyz se na to necitim...jinak dojezd jsem nemel nikdy, akorat bolest v oblasti ledvin...imho nejlepsi pit...ani ne hodne, ani ne malo, proste tak akorat...a hodit se do pohody :)
co se tyce havajske ruze, tak jsem mel jedinkrat...pocity jsem mel dost podobny, jako kdyz jsem byl jako malej hodne nemocnej a mel jsem vysoky horecky (opravdu poradne nemocnej jsem nebyl uz leta), takze zadnej extra prozitek...jeste mam nejaky semena doma a asi je uz nepouziju.