No, muj prvni houbovej trip byl neco pres 2 roky zpatky. Par mesicu pred 18 narozeninama. Sli sme do crossu (moje vubec prvni navstema crossu) ve space shopu sme si koupili houby za 500... Mam pocit ze to byli mexicky houby... Rozdelili sme si je ve trech lidech. Stim ze jeden uz houby mel a pro dva to bylo vubec poprve... Takze sme je lupnuli.. Po case (tak 20 minut) sme dali brko... Potom sem pomalu zacat citit nejaky zmeny vedomi... Sedeli sme u horni stage, v patre nad barem... asi tak 2 metry za mnou byl basak co je nad kotlem. Vim ze to byl brutalni najezd, plus ten reprak za mnou... Pamatuju si jak sem se roztejkal do ty muziky, koukal se, smal se =) Co me z tohohle fajn stavu vyrusilo... Kdyz kamos (kterej mel ty houby taky poprve) rek ze mu to nic neudelalo a ze jde domu (mel sem spat u nej) a ze sorry a zejtra, z cehoz sem dostal psycho ze ja pojedu takhle zhoubovanej sam domu... No sileny.. Chtel sem jit aspon na vzduch, abych tu schyzu vydejchal jenze sem se v crossu ztratil... =)) Po naky dobe kdy sem se tam tak zmatene plouzil sem se zeptal nejakyho dredare kde je tady sakra vychod... Docela divne se na me podival a rek: "za tebou" cimz me totalne dostal a nechapal sem jak sem to moh prehlidnout... zhoubovanost no =) Ale tak nakonec sem sebral dost sil na to abych z crossu v nejvetsi zhoubovanosti odesel a sednul s kamosem na metru smer home.... Cesta domu nockou byla docela silena.. Vsechno se mi kroutilo a byl sem z toho docela vyplesklej.. A co me nakonec odrovnalo bylo, kdyz na jedny zastavce se zvednul typ s typkou ktery sedeli prede mnou s tim, ze budou vystupovat a ja sem zjistil ze to byl kamos kteryho sem tak rok nevidel... On si me nevsim a ja mu nestihnul rict ani CAU, coz melo za nasladek ze sem se nejak zamyslel a vystoupit o zastavku driv.. Takze sem se jeste pekne prosel... Kdyz sem dosel domu a lehnul si do postele... Tak sem jenom tak koukal do stropu a roztejkal se.. A potom se mi stala vec ktera se mi nestala ani po LSD... Jak si tak lezim tak najednou koukam koukam... a najednou mam pocit jako bych se vznasel tak pul metru nad posteli... byl to super pocit si jenom tak levitovat :P potom sem usnul.. Druhej den zadnej dojezd, zadna vymletost.. nic. Po tyhle "neprijemny" zkusenosti sem si rek ze uz houby nikdy.... Coz sem tak nejak nedodrzel =)) ale uz se mi nestala zadna neprijemna zkusenost... Na houbach se mi libi, ze te neodeslou az do takovyho kosmiru jako papir... I kdyz sem v halucinacich a prijdu si jako kdyby mi rost klobou na hlave.. stejne si prijdu vic svuj nez po papiru... Jinak je fajn si dat houby s citrono-limetkovym koktejlem... ta kyselost zmeni ph a houby maji jinej ucinek... Je to vic povzbuzujici, kratsi, ale intenzivnejsi. Akorat ted nvm jestli je na davku hub potreba dvou citronu a jedny limetky nebo naopak... Kdyby to chtel nekdo zkusit tak se poptam kamose.. ten to bude vedet... Jinak sorry, jestli sou v textu nejaky chyby... =) a ze tam urcite budou =))) doufam ze se tady nenajde nikdo koho by moje cestina nakym hroznym zpusobem pohorsila :P