• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MICTECHFringe - aneb novy serial J.J.Abramse

1. Sezóna / obsahy epizod

[09.09.2008] 1x01 - Pilot
    [16.09.2008] 1x02 - The Same Old Story
    [23.09.2008] 1x03 - The Ghost Network
    [30.09.2008] 1x04 - The Arrival
    [14.10.2008] 1x05 - Power Hungry
    [21.10.2008] 1x06 - The Cure
    [11.11.2008] 1x07 - In Which We Meet Mr. Jones

Titulky

www.titulky.com

Hrají:

* Joshua Jackson
    * John Noble
    * Anna Torv
    * Kirk Acevedo
    * Tomas Arana
    * Mark Valley
    * Lance Reddick
    * Blair Brown
    * Jasika Nicole

SPOILERY piste at nejsou videt ! : <span class="spoiler"> OBSAH SPOILU </span>
    .. Jinak můžete spoilerovat, jak uznáte za vhodné. BANY neuděluji, pouze Vás začnu nenávidět!
    Fringe je připravovaný televizní seriál produkovaný trojicí J. J. Abrams (určitě znáte jeho Lost), Roberto Orci, Alex Kurtzman vezoucí se na stejné vlně jako legendární seriál X-Files. Hlavními postavami by měl být šílený vědec Walter Bishop a jeho syn, kteří společně s agentkou FBI budou vyšetřovat lavinovitě se šířící paranormální jevy. Seriál byl měl být prodchnut mysterióznem, určitou mytologií a v neposlední řadě dávkou humoru.

rozbalit záhlaví
    MAFO
    MAFO --- ---
    SITH: prave ze se to ted propojilo/propojuje...
    SITH
    SITH --- ---
    ja to prestal sledovat od 06... vyvyji se to nejak nebo je to furt jeden dil = jeden pribeh?
    VISOPIMUS
    VISOPIMUS --- ---
    jj, desitka hodne dobrej dil. az mne sere, ze jeste neni 11ka :)
    MICTECH
    MICTECH --- ---
    MAFO: to bych mel dohnat svuj skluz :)
    MAFO
    MAFO --- ---
    malou chvili (no dobre, par epizod ;-) jsem o Abramsovi pochyboval, ale epizoda 3x10 to zvratila...
    wow!
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    Promiň za OT, ale co je špatnýho na to mít auditko? překáží ti?
    VISOPIMUS
    VISOPIMUS --- ---
    Je to takovy ze kazdej dil ma separatni dej a vicemene nejakej celek tam asi taky bude. Neco jako house.. Aspon, ze to neni jako lost, ze tam resej neco sest dilu a pak se na to zapomene :)
    VEN
    VEN --- ---
    jj, jako neco co mi bezi na druhym screenu a hybe se, kdyz delam neco uzitecnejsiho na tom prvnim je to dobry. A obcas tam jsou i vtipny hlasky, jako ta s gerbilama v nejnovejsim dile.
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    Já neviděl ani 5, ale už jdu stahovat.

Jako time-killer mi to přijde dobrý. Jsou i horší věci např. Sanctuary.
    SITH
    SITH --- ---
    viděl někdo už nejnovější díl? stojí to za to nebo je to furt to samý?
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    Teď je přestávka nebo vychází nové díly, že tu nejsou nové odkazy?
    BARTIAS
    BARTIAS --- ---
    SITH: ten mimochodem behem dvou vterin projde okolo kamery, kdyz ten chlapek z posledniho dilu nastupuje do vytahu, ktery se pak s nim zriti

je fakt, ze prubeh kazdeho dilu je vicemene podobny, jestli oni zase s temi zahadami moc nesetri (puvodne se bali, aby to nebylo jako Lost - same nove otazky a skoro zadne odpovedi)

GHOSTSTALKER: prave jsi me presvedcil co nejdrive mrknout na 11th Hour
    SITH
    SITH --- ---
    me se tam libila ta postava toho observera, zajímavý prvek, který mohli víc rozehrát. Ale jinak to je furt stereotypní, a přijde mi to něco jako honění kolem "divný" lidí...bez jakýhokoliv posunu nebo změny
    F3ST
    F3ST --- ---
    LEHUOK: Jako trochu se to zlepsuje, ale je fakt ze kazdej dil ma naprosto stejnej prubeh, stane se neco divnyho, bishop rekne na tom sem kdysi delal pro vladu, jeho syn to pretlumoci olivii atd atd. Dam si jeste pristi dil a uvidim, zatim me to moc nenadchlo, spis vubec
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    ja uz na to akorat ta kseru... fakt nuda, minimalni prvek zahady - jasne, na zacatku se sice neco divnyho stane, jenze o pet minut pozdeji vse vyjasni walter vetou "kdysi jsem delal na projektu pro vladu,..." (uz po pate za sebou) a od te chvile je to jen obyc detektivka

Eleventh Hour od Bruckheimera teda vypada po prvnim dile mnohem lip - neco mezi X Files a Fringe, ale nejen tematicky, i kvalitativne - a to tak, ze spis blize X Files
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    Tak co jak se vam libil posledni dil?
    Me se to docela zacina i libit :)
    SITH
    SITH --- ---
    mě v posledním díle neuvěřitelně bavil ten "observer"... skvěle napsanej :))
    JOSEF_MASOPUST
    JOSEF_MASOPUST --- ---
    me ten serial taky clkm bavi, i kdyz na toho Dawsona II si porad nemuzu nejak zvyknout ,ale starsi Dawson ma clkm dobry hlasky nekdy
    BARTIAS
    BARTIAS --- ---
    porad X-Files ale zacina me z toho mrazit :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam