• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MICTECHFringe - aneb novy serial J.J.Abramse

1. Sezóna / obsahy epizod

[09.09.2008] 1x01 - Pilot
    [16.09.2008] 1x02 - The Same Old Story
    [23.09.2008] 1x03 - The Ghost Network
    [30.09.2008] 1x04 - The Arrival
    [14.10.2008] 1x05 - Power Hungry
    [21.10.2008] 1x06 - The Cure
    [11.11.2008] 1x07 - In Which We Meet Mr. Jones

Titulky

www.titulky.com

Hrají:

* Joshua Jackson
    * John Noble
    * Anna Torv
    * Kirk Acevedo
    * Tomas Arana
    * Mark Valley
    * Lance Reddick
    * Blair Brown
    * Jasika Nicole

SPOILERY piste at nejsou videt ! : <span class="spoiler"> OBSAH SPOILU </span>
    .. Jinak můžete spoilerovat, jak uznáte za vhodné. BANY neuděluji, pouze Vás začnu nenávidět!
    Fringe je připravovaný televizní seriál produkovaný trojicí J. J. Abrams (určitě znáte jeho Lost), Roberto Orci, Alex Kurtzman vezoucí se na stejné vlně jako legendární seriál X-Files. Hlavními postavami by měl být šílený vědec Walter Bishop a jeho syn, kteří společně s agentkou FBI budou vyšetřovat lavinovitě se šířící paranormální jevy. Seriál byl měl být prodchnut mysterióznem, určitou mytologií a v neposlední řadě dávkou humoru.

rozbalit záhlaví
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    KOLOUSEK: mlaceni hlavou do zdi je dobry ne , ze ne :) ja si rikam , za mam aspon pres tejden cas na filmy:)
    KOLOUSEK
    KOLOUSEK --- ---
    HONZIK_HAPPY: treba tlucenim hlavou do zdi? ;DD
    ne, ja to nejak preziju, jsou i jine serialy, ze, prave znovu zacalo supernatural a bored to death, ale stejne. jsem straslive zvedava. doufam, ze to neplanuji natahnout pres celou serii, nez se zase oliv vrati...
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    KOLOUSEK: chce vyplnit necim jinsim :)
    KOLOUSEK
    KOLOUSEK --- ---
    nj ale kdo to ma vydrzet ;))
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    taky si myslim :)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    zpravy z druhy strany budou zase za tyden
    KOLOUSEK
    KOLOUSEK --- ---
    mne se styska po pravy olivii a jako hodne. byl to super dil, ale jsem nastvana, ze nemame zadny zpravy z druhy strany...
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    takovyhle dily by mohli bejt vic :) konecne zas humor ....
    WRATA
    WRATA --- ---
    GHOSTSTALKER: Prave naopak. Cim min filleru tim lepe.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    chjo, meli by se vratit k puvodnimu formatu selfcontained epizod... tahle uz na to vypadala a nakonec prd.
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    MAFO: Jj, to jsem si taky myslel, než mi to Koloušek vyvrátila.. Massive Dynamics měly stroje pro přesun měňavců, nebo jiných vojáků (viz únos Waltra v díle o vyřezávání částí jeho mozku), takže takhle mohl cestovat i Bell. Pokud mohl, proč se tak křečovitě drželi plánů s Olívií? William Bell už na druhé straně nějaký čas žije, ne? atd...
    KOLOUSEK
    KOLOUSEK --- ---
    MAFO: jo pomohl, ale ona mela otevrit the crack, do ktere bell soupne door stop, nikoli ze to provede cele sam.
    MAFO
    MAFO --- ---
    KALIPH: pomohl Bell ;-)
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    Ksakru, jak se mohli vůbec přemístit zpátky, když tam nebyla přítomna naše Olívie??
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    OMN: Ou jeee, dalsi Omnova provokace v dalsi diskuzi, ten uzivatel proste vi, jak na kvalitni flame war :).

Vis, ty truhliku, on jaksi serial, ci jine audiovizualni dilo, neni jen o deji. Takze kdyz napisu "dej me hrozne sere," tak to akorat znamena to, ze se mi nelibi, kam se ten pribeh ubira (nebot mi tam chybi postava Olivie, kterou dve alterOlivie tezko nahradi). To samozrejme neznamena, ze jsem se u toho dilu nebavil, ze nebyl remeslne dobre udelany atd. Kapis, idiote?
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    dil dobrej, ale dej me hrozne sere
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    uf, to jsem zvedavej, jak se to bude vyvijet...
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Ha, brouzdam takhle po IMDB a hledam jak to vypada s novym robocopem, jestli je u toho jeste Aronofsky kdyz tu koukam, ze nam ve Fringe hral sam velky Robocop opet "Robocopa"! To nebude nahoda... :)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    PUEBLO: koukam ted na imdb a tam uz to maj pro 3. sezonu nachystany http://www.imdb.com/title/tt1119644/episodes#season-3 :))
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    WRATA: juchuuu diky
    WRATA
    WRATA --- ---
    PUEBLO: Je potvrzena
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam