• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MICTECHFringe - aneb novy serial J.J.Abramse

1. Sezóna / obsahy epizod

[09.09.2008] 1x01 - Pilot
    [16.09.2008] 1x02 - The Same Old Story
    [23.09.2008] 1x03 - The Ghost Network
    [30.09.2008] 1x04 - The Arrival
    [14.10.2008] 1x05 - Power Hungry
    [21.10.2008] 1x06 - The Cure
    [11.11.2008] 1x07 - In Which We Meet Mr. Jones

Titulky

www.titulky.com

Hrají:

* Joshua Jackson
    * John Noble
    * Anna Torv
    * Kirk Acevedo
    * Tomas Arana
    * Mark Valley
    * Lance Reddick
    * Blair Brown
    * Jasika Nicole

SPOILERY piste at nejsou videt ! : <span class="spoiler"> OBSAH SPOILU </span>
    .. Jinak můžete spoilerovat, jak uznáte za vhodné. BANY neuděluji, pouze Vás začnu nenávidět!
    Fringe je připravovaný televizní seriál produkovaný trojicí J. J. Abrams (určitě znáte jeho Lost), Roberto Orci, Alex Kurtzman vezoucí se na stejné vlně jako legendární seriál X-Files. Hlavními postavami by měl být šílený vědec Walter Bishop a jeho syn, kteří společně s agentkou FBI budou vyšetřovat lavinovitě se šířící paranormální jevy. Seriál byl měl být prodchnut mysterióznem, určitou mytologií a v neposlední řadě dávkou humoru.

rozbalit záhlaví
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Zacina to byt trochu .. epicky. Ale skvele!

GHOSTSTALKER: Celou dobu jsem cekal, kdy se tam objevi ta nase znama ciselna rada :)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    sakra... the numbers z lost:)
    MAIREAD
    MAIREAD --- ---
    Nemůžu si pomoct a i když sleduju cca 20 aktuálně ve Státech vysílaných seriálů, tak na Fringe se těším vždycky nejvíce. Dneska to byl rozhodně zajímavý díl, ačkoliv mám pocit, že opět začínají zklouzávat do "megalomanství", nemůžu si pomoct a už teď se těším na příští pátek...
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    tak dneska super dil!
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    a kuwa :DDDDDDDDDDDD a já ji ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    GLACIER: predstav si, ze jo - [ PHOBOS99 @ Fringe - aneb novy serial J.J.Abramse ]

(filtr je mocna vec)
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    GHOSTSTALKER: to tedy rozhodně je:)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Btw Newton je hrozne podobny Grodonu Ramsaymu :)
    KOLOUSEK
    KOLOUSEK --- ---
    GHOSTSTALKER: tak se se mnou nebav, ja te rozhodne nenutim. naopak bych byla po tvych poslednich prispevcich docela rada, kdybys mi dal laskave pokoj.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    KOLOUSEK: No kdyz nedokazes rozpoznat rozdil mezi self-contained epizodou a story arcem, tak to je pak tezke, se s tebou o necem bavit.

Takze jeste jednou, ve zkratce a naposledy: K posledni cervene epce muze sednout divak, ktery nikdy Fringe nevidel, a bude se u ni bavit. Nebude sice chapat nektere malickosti, jako koho to Olivia vidi apod., ale bude z te epizody mit vicemene uceleny dojem, zacatek-konec. K posledni modre epce si sedne clovek, co nikdy Fringe nevidel, a nebude chapat skoro nic - kde se tam vzali ti tvorove s rtuti misto krve, co je to za blaznivou postavu majitele MD, ze si na meetingu sundava kalhoty, o co jde te agentce FBI, co se kamaradi se zaporakama atd. - a z te jedne epizody se to nedozvi, musel by serial sledovat dale.
    KOLOUSEK
    KOLOUSEK --- ---
    GHOSTSTALKER: a ty mas pocit, ze to nenavazuje? to, ze tam byl superinteligentni debil ala ruze pro algernon este neznamena, ze tam neni jasna dejova linie. a dost dobre nechapu, proc na me chodis s jezisem, sem si myslela, ze tohle auditko je tady prave od kdyby chyby a ne od toho, jak to proste je a basta :/
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    KOLOUSEK: Jezisi, to je uplne jedno, co by mohl a kdyby chyby... rikam, jake to je ted. Proste cervene epizodovky, modre navazujici epky, tecka.

A imho by Charlie spise nez pomahat modre Olivie chtel dostat zpet tu svou cervenou.
    KOLOUSEK
    KOLOUSEK --- ---
    GHOSTSTALKER: no a nenapadlo te treba, ze by mohl chtit charlie olivii pomoci, kdyby se mu jeho podezreni potvrdilo? lepsiho spojence na druhe strane by si tezko mohla prat...
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    KOLOUSEK: O to nejde, ze Charlie ma podezreni... to je proste drobnost. Ale ty dily jsou uzavrene - proste ted slo o typka, co umel "vypocitat budoucnost", a v budoucnu ho uz nejspis neuvidime, byl jednim dilem vyresen. Zatimco v modrem vesmiru ty epky vice ci mene navazuji apod.
    KOLOUSEK
    KOLOUSEK --- ---
    KOLOUSEK: minimalne z peti uhlu.
    KOLOUSEK
    KOLOUSEK --- ---
    GHOSTSTALKER: to neni pravda, treba charlie ma dost silne podezreni.

kazdopadne jsem to videla uz a teda narez... akorat nechapu, ze v serialech nedavaj do cel 24/7 zaznamovy zarizeni. kdybych ja mela shapeshiftera pod zamkem, tak tam kamera s mikrakem bezi nonstop...
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Jinak te soucasny stav me nestve a imho se to tvurcum hodne povedlo... i k tem postavam z druhe linie (Charlie, ten popalenej agent, druhej Broyles...) si zacinam vytvaret vztah, a uz to neni, co na zacatku, ze jeden vesmir byl "dobry", druhy "spatny"... tesim se, az dojde ke stretu
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    No tak prave, ze mi prijde, ze se to v tech epkach na "nasi" strane resi vic, resp. je tam ten pribeh provazanej, ne jako v "cervene" linii, kde to je tak, ze epka ma vlastni story, jen jsou tam obcas vlozky o tom, jak Olivie objevuje, ze je Olivie :-D
    KOLOUSEK
    KOLOUSEK --- ---
    VECTOR: no spis to vypada, ze se to vyresi na druhe strane, ackoli jsem tenhle dil porad nevidela, tak tezko rict... ostatne si neumim moc predstavit, jak by to resili na te "nasi" strane, i kdyby ji nakrasne odhalili...
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    ja doufam, ze uz se to nejak vyresi. soucasny stav me stve.
    KOLOUSEK
    KOLOUSEK --- ---
    ja to jeste nevidela, ale tohle GHOSTSTALKER mi prijde jako strasna zprava... no nic, jdu stahovat... ;))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam