• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MICTECHFringe - aneb novy serial J.J.Abramse
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    KOLOUSEK: O to nejde, ze Charlie ma podezreni... to je proste drobnost. Ale ty dily jsou uzavrene - proste ted slo o typka, co umel "vypocitat budoucnost", a v budoucnu ho uz nejspis neuvidime, byl jednim dilem vyresen. Zatimco v modrem vesmiru ty epky vice ci mene navazuji apod.
    KOLOUSEK
    KOLOUSEK --- ---
    KOLOUSEK: minimalne z peti uhlu.
    KOLOUSEK
    KOLOUSEK --- ---
    GHOSTSTALKER: to neni pravda, treba charlie ma dost silne podezreni.

kazdopadne jsem to videla uz a teda narez... akorat nechapu, ze v serialech nedavaj do cel 24/7 zaznamovy zarizeni. kdybych ja mela shapeshiftera pod zamkem, tak tam kamera s mikrakem bezi nonstop...
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Jinak te soucasny stav me nestve a imho se to tvurcum hodne povedlo... i k tem postavam z druhe linie (Charlie, ten popalenej agent, druhej Broyles...) si zacinam vytvaret vztah, a uz to neni, co na zacatku, ze jeden vesmir byl "dobry", druhy "spatny"... tesim se, az dojde ke stretu
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    No tak prave, ze mi prijde, ze se to v tech epkach na "nasi" strane resi vic, resp. je tam ten pribeh provazanej, ne jako v "cervene" linii, kde to je tak, ze epka ma vlastni story, jen jsou tam obcas vlozky o tom, jak Olivie objevuje, ze je Olivie :-D
    KOLOUSEK
    KOLOUSEK --- ---
    VECTOR: no spis to vypada, ze se to vyresi na druhe strane, ackoli jsem tenhle dil porad nevidela, tak tezko rict... ostatne si neumim moc predstavit, jak by to resili na te "nasi" strane, i kdyby ji nakrasne odhalili...
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    ja doufam, ze uz se to nejak vyresi. soucasny stav me stve.
    KOLOUSEK
    KOLOUSEK --- ---
    ja to jeste nevidela, ale tohle GHOSTSTALKER mi prijde jako strasna zprava... no nic, jdu stahovat... ;))
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Hm, je to jako sledovat dva skvele serialy s crossovery :). Cervena linie bude asi vic o selfcontained epizodach, zatimco modra o provazanych epkach o hlavni pribehove linii.
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    KOLOUSEK: mlaceni hlavou do zdi je dobry ne , ze ne :) ja si rikam , za mam aspon pres tejden cas na filmy:)
    KOLOUSEK
    KOLOUSEK --- ---
    HONZIK_HAPPY: treba tlucenim hlavou do zdi? ;DD
    ne, ja to nejak preziju, jsou i jine serialy, ze, prave znovu zacalo supernatural a bored to death, ale stejne. jsem straslive zvedava. doufam, ze to neplanuji natahnout pres celou serii, nez se zase oliv vrati...
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    KOLOUSEK: chce vyplnit necim jinsim :)
    KOLOUSEK
    KOLOUSEK --- ---
    nj ale kdo to ma vydrzet ;))
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    taky si myslim :)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    zpravy z druhy strany budou zase za tyden
    KOLOUSEK
    KOLOUSEK --- ---
    mne se styska po pravy olivii a jako hodne. byl to super dil, ale jsem nastvana, ze nemame zadny zpravy z druhy strany...
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    takovyhle dily by mohli bejt vic :) konecne zas humor ....
    WRATA
    WRATA --- ---
    GHOSTSTALKER: Prave naopak. Cim min filleru tim lepe.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    chjo, meli by se vratit k puvodnimu formatu selfcontained epizod... tahle uz na to vypadala a nakonec prd.
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    MAFO: Jj, to jsem si taky myslel, než mi to Koloušek vyvrátila.. Massive Dynamics měly stroje pro přesun měňavců, nebo jiných vojáků (viz únos Waltra v díle o vyřezávání částí jeho mozku), takže takhle mohl cestovat i Bell. Pokud mohl, proč se tak křečovitě drželi plánů s Olívií? William Bell už na druhé straně nějaký čas žije, ne? atd...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam