• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MICTECHFringe - aneb novy serial J.J.Abramse
    SANIAINEN
    SANIAINEN --- ---
    Neposlal by mi někdo české titulky k s03e09, to jest aktuální díl? Pokud už tedy jsou. Fringe.sff.cz nefunguje, odtud jsem je vždy měla, a titulky.com mám už několik hodin přetížené. Kdyžtak moc díky!
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    bych se zblaznil z tech jejich injekci - jehel... dneska jsem na zacatku opet nechapal, proc mu skrze krk pichaji neco asi az do hltanu, kdyz mu to stejne tak za timto ucelem mohou nechat spolknout... :)
    MAIREAD
    MAIREAD --- ---
    Tak scéna s baletem byla hodně přísná!
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    nahodou, je to super!
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    upřímně, fringe stojí za hovno a jediný důvod, proč se na něj koukám je prdel a ksichtík anny torv a velice malá, ale přesto existující možnost, že se před cancelingem odhalí trocha mytologie
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    KOLOUSEK: Drz s temihle nazory hubu, resp. odpoj si klavesnici. Reknu, ze je jeden dil spatny, ze je asi nejhorsi z tehle sezony, a hned se na to nemam koukat, protoze jsem nespokojeny? Fakt stfu, pac je ti kulovy po tom, proc se na to ostatni koukaji, a mne je sumak, co si o tom ty myslis. A kdybych predem (pred jejich zhlednutim) dokazal u nekterych dilu ruznych serialu rict, ze budou blbe, tak ver, ze se na ne nekouknu.

Howgh, a slusneji to rikat nebudu.
    KOLOUSEK
    KOLOUSEK --- ---
    mne to prislo dobry. na tuhle chvili jsme cekali docela dlouho a jsem rada, ze uz se zase prohodily. samozrejme se to nemuselo libit vsem, pak ale nechapu, proc se na to koukaj, kdyz jsou s tim tak nespokojeny.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    BALDUR: epizoda nic moc, trailer fajn.
    BALDUR
    BALDUR --- ---
    těším se :-)

YouTube - Fringe Episode 3.08 Entrada - Exclusive Movie Style Trailer
    http://www.youtube.com/watch?v=VlNxDXtfhaU
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    imho tenhle dil tedy nejslabsi z aktualni rady... plnej kecu, skoro zadna akce, hrozne roztahane

jen tech poslednich cca 5 minut dobrych
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    kurva dobrej díl. je to asi poprvé, co se těším na další
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    docela dobry dil dnes :]]
    KOLOUSEK
    KOLOUSEK --- ---
    jen pripominam tyhle stranky http://eastereggs.fringetelevision.com/
    neprestane me fascinovat, jak se tam observer pokazde objevi, ackoli ja si ho nikdy nevsimnu ;))
    VISOPIMUS
    VISOPIMUS --- ---
    Hodne dobrej dil :D Lost mi to ani nepripominalo :)
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Zacina to byt trochu .. epicky. Ale skvele!

GHOSTSTALKER: Celou dobu jsem cekal, kdy se tam objevi ta nase znama ciselna rada :)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    sakra... the numbers z lost:)
    MAIREAD
    MAIREAD --- ---
    Nemůžu si pomoct a i když sleduju cca 20 aktuálně ve Státech vysílaných seriálů, tak na Fringe se těším vždycky nejvíce. Dneska to byl rozhodně zajímavý díl, ačkoliv mám pocit, že opět začínají zklouzávat do "megalomanství", nemůžu si pomoct a už teď se těším na příští pátek...
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    tak dneska super dil!
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    a kuwa :DDDDDDDDDDDD a já ji ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    GLACIER: predstav si, ze jo - [ PHOBOS99 @ Fringe - aneb novy serial J.J.Abramse ]

(filtr je mocna vec)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam