• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MICTECHFringe - aneb novy serial J.J.Abramse
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    fringe mel docela naslapnuto ze zacatku, ale bojim se, ze celej serial rozplizne jako lost ci akta-x. prestal jsem po prvni serii sledovat.
    THEIA
    THEIA --- ---
    mna bavila ta uvodna znelka
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Jinak me tedy na poslednim dile srala predevsim ta technicka kvalita.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    CZUPA: Buh vi, co do nich vsechno nacpal... navic, pokud se nepletu, tak v nekterm z minulych dilu tam jedno z tech decek (ind - telepat) bylo, a pomerne dobre si Waltera pamatovalo.
    CZUPA
    CZUPA --- ---
    GHOSTSTALKER: ok, Waltera jeste beru, ale decka?
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    CZUPA: Resis hovadiny. Proc si toho Walter spoustu nepamatuje, bylo uz davno vyreseno.
    CZUPA
    CZUPA --- ---
    au au, serial by mel dostat ranu z milosti, tvurci melou z posledniho. Kdyz pominu fakt, ze to byl dil, kde se nic pradneho nestalo, tak wtf?
    - mel jsem za to, ze na to, ze je Olivia cortexiphanove dite se prislo v nejake predesle epizode celkem nahodne a pak si to spojili s tim cestovanim. Jestli se melo tohle v minulosti udat, tak by si to starik Bishop mel pamatovat i pres epizodku ve cvokhauzu
    - kazdopadne by si to mohlo pamatovat jedno z decek, zas tak male nejsou. Ja si teda pamatuju svoje kamaradky uz od skolky :) Aspon Peter by si mohl pamatovat, jak byl cele mladi nasrany, ze nepatri do A vesmiru. Zatim jsem mel za to, ze mu bud neprislo nic divne nebo spis ze jim tu bachorku s nemoci zbastil

Kdyz neumi nekdo budovat mytologii solidne (Twin Peaks) nebo zabavne (Riget), nemel by se do ni poustet (Lost, Akta X). Posledne jmenovany serial mel pozdeji taky lepsi ty jednorazove epizody s obskurnimi ukazy nez ty, kde se resilo, ze Scullyovou naprcali ufoni a vsude okolo je spiknuti.
    Kdyby se u Fringe nenapadne vyjelo z te mytologicke linky (ktera me driv hodne zajimala) a jenom se nejak stridaly podivnosti s bitkama dvou Olivii, tak bych byl radsi, ale to se bohuzel nestane...
    Skoda - premyslim jestli to melo byt jinak, ale ted nejak preradili kvalt, protoze intelektualni mytologie ubirala sledovanost a dostali narizeno "Vic soap opery!", anebo v tom tvurci nemeli jasno nikdy a ted to nejak lataji horkou jehlou
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Kdo chce vidět vykrádačku Fringe, ať se koukne na poslední epku CSI :)
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    "Some sort of an emotional quantum entanglement."

asi mi exploduje hlava
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    SAMMAEL: To si tu tvorbu serialu opravdu predstavujes jak Hurvinek valku.

Dal nema cenu se s tebou o tom bavit. Kdyz se budes chtit neco dozvedet, muzes si to vygooglovat.
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    WILDENBURY_SQ: dobrý postřeh!
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    KALIPH: To teda... krom pilotu napsal jeste asi jeden nebo dva dily, z tech +-60 celkem :-D
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Jinak vsimli jste si tech zvlastni grimas? To jsou herci i doopravdy stimulovani davkou LSD a elektrodami v mozku? Ze jako Walter furt krouti hubou, ok, je to blazen a je vecne sjetej.. Ale i Olive se furt tak krecovite pseudorozpacite pitvori..

Prijde mi, ze to je nejaky typicky americky rys, takove ty jakoby rozpacite situace a delani opicek, krecovite kratke nadechy a vynucene usmevy. Nebo kdyz lzou, taky vam to vzdy prijde tak prehnane napadny?

KALIPH
    KALIPH --- ---
    Uznávám, že ta třetí série je zatím nejslabší...
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    SAMMAEL: Nevim, kdo za to muze, ale dusledek je jak povidas.. Ze zacatku to vypadalo fakt slibne, ted uz je to takova paskvilni nesmyslna zmet udalosti. Bez spetky humoru, navic.
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    GHOSTSTALKER: Abrams má s Fringe společného úplně všechno;) ..dokonce složil úvodní znělku;)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    SAMMAEL: Lol, co s tím vším má společného Abrams? Představa, že jednotlivé díly píše on, je hodně směšná. (obdobně jako u Lostu)
    SAMMAEL
    SAMMAEL --- ---
    Když to tady tak čtu, tak mám dojem, že to Abrams klasicky posral. Zase se do toho zamotal a neví kudy kam
    WRATA
    WRATA --- ---
    Kdo nevidel...

YouTube - *New* FRINGE - The Lightning Round
    http://www.youtube.com/watch?v=ocwl26WDJwA&feature
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    GHOSTSTALKER: No, tohle je tragedie, takhle dnes konci 80% serialu mi prijde, tvurci proste nemaj koule na to radne pribeh zakoncit a furt si nechavaji zadni vratka pro dalsi prilezitost vejvaru.

To se naposled povedlo snad cervenymu trpasliku, presto to vsak nebyla dostatecna hranice, aby pak serial nezostudili temi tremi dily.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam