• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MICTECHFringe - aneb novy serial J.J.Abramse
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    VECTOR: a shapeshifter by dokázal zreplikovat i tu ruku? tak asi by mohla být je jedna pravá, ale aleč proč by měla být jedna pravá?
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Jak je mozny, ze obe niny maji useklou ruku? Ja myslim, ze druha nina je shapeshifter. Krom toho, W. Bell byl taky jenom jeden, proc by nemohla byt Nina jen jedna prava?
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    MRCEK: Jeho provokativni hlasky, s tim prizvukem, jak rikas.. A servirovane se strojenou britskou uctivosti.. Jsou docela cool, no :) Grazl jak ma bejt.
    MRCEK
    MRCEK --- ---
    WILDENBURY_SQ: mě se líbí... Je to dokanlý padouch a s tím úžasným britským přízvukem :-)...
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    To je ale grázl, ten Jones.. :)
    MRCEK
    MRCEK --- ---
    GHOSTSTALKER: imho to není dobrý nápad, protože tam Jones má tu baterii z umělé ruky Niny, ne? Třeba by to udělalo velký badaboom, kdyby do toho střelili. A navíc bůhví jak je Jones pojištěný, ten magor myslí na všechno.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Ano :). Btw ten konec byl fail, že nikoho nenapadlo střelit raději do "portal device".
    MICTECH
    MICTECH --- ---
    VON_GILOTINE: Dve.
    Prvni co je zabasnuta v FBI nepravem.
    Druha co pomaha Jonesovi.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ted u je to s tou ninou dobrej bordel. kolik jich je probuh. tri? ktera z nich je zla a ktera jen shapeshifter. damn it. vytecnej dil ale.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    MRCEK: pravda, spletl sem si cislovani, moje chyba. Nicmene kdyz Peter premostil svety a zmizel tak to byl dle meho nejlepsi cas kdy ukoncit serial
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Bud shapeshifter nebo alterNina (ta v MD, ta s Oliv je prava).
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    mne se to celkem libi. co si mysite o tom konci epizody? nina dopovala olivii a ted na ni hraje psycho? nebo je nina impostor a prava je zavrena?
    MRCEK
    MRCEK --- ---
    SIRLOON: mno tak 4. ještě neskončila (máš to domotané) a neřekl bych, že byly zas tak o ničem... Ale já jsem hodně zaujatý kritik...
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    MRCEK: imho to melo koncit po ctvrte a nemeli si cucat z prstu nejaky ozivovani. prvnich cca 6 dilu z pate serie o nicem, tak se neni cemu divit ze to amiky moc nebere
    MRCEK
    MRCEK --- ---
    PUEBLO: Já to vidím tak, že to skončí zkrácenou pátou sérií.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    ale sledovanost stale pada a pada :/

aby ten zbytek nesoupli jen na web a serial nezrusili :/
    MRCEK
    MRCEK --- ---
    PHOBOS99: No já si taky myslím, že to bude cliffhanger jak Mount Everest, protože bude pauza tři týdny. Jinak trailer mě dostal...
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    omg příští díl bude asi dost krutopříšný
    trailer říká: Answers are coming a vypadá to, že je na co se těšit. akorát se obávám toho cliffhangeru před pauzou
    MRCEK
    MRCEK --- ---
    http://fringe.sff.cz/special-prvni-dil-komiksu-fringe/ tady je první díl komiksu BEYOND THE FRINGE v češtině a další budou na těchto stránkách následovat.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Can I Give You A Ticket? (With Anna Torv) - CollegeHumor Video
    http://www.collegehumor.com/video/6652422/can-i-give-you-a-ticket-with-anna-torv
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam