• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MICTECHFringe - aneb novy serial J.J.Abramse
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    VISOPIMUS: Sem tohle nikdy nedělal.. Jen ve Format Factory občas muziku flac do mp3.) To mě tak sere... tohle se mi ještě nestalo:)
    VISOPIMUS
    VISOPIMUS --- ---
    KALIPH: tak si to preved nejakym jednoduchym programkem, tech je. Lepsi nez shanet avinu :)
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    VISOPIMUS: Nj, ale to není avi, ale mp4.) A řeším to proto, že se na seriály koukám z flešky zapíchnuté do dvd přehrávače (na televizi) ..a můj stroj nepřehrává mp4, ani mkv. Proto to avíčko:/
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    Je nějaký stáhnutelný .avi soubor posledního dílu?? :/

    Fringe S05E10 HDTV XviD-FNM[ettv]
    tohle je hrozná kvalita
    SEVEN
    SEVEN --- ---
    PHOBOS99: Prostě dosavadní část seriálu se točila kolem zápletky o Peterovi a veškeré paralelní časové linie k tomu patří. Tohle celé bylo celkem uzavřeno 4. sérií a zapadlo to do sebe (tedy se nesplnily moje obavy, že to Abrams nezvládne). Pátá série začala zápletkou, naznačenou v jedné epizodě koncem 4. série, o Pozorovatelích a jejich malé "okupaci minulosti" či jak to nazvat. Tudíž, dle mého, nová dějová linie, nový příběh s původními postavami. Ale pokud je mi známo, problémem Peterovy přítomnosti v "našem" vesmíru se tam už nezabývají, nebo ano?
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    SEVEN: stejně nevím, kterou myslíš. ta, ve které se neutopil skončila změnou historie a ta, ve které se utopil, skončila skokem o pár let dopředu. uzavření (vyjma zmizení Bella) se nekonalo
    SEVEN
    SEVEN --- ---
    PHOBOS99: Původní dějovou linií myslím celou tu patálii s Peterem a kortexifanovými pokusy samozřejmě.

    Současnou sérii beru jako další příběh se starými postavami a nevadí mi to. Ale viděla jsem zatím jen 1. díl, s dalšími si počkám, až bude série celá :-)
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    PHOBOS99: Úplně se to sem bojím napsat, ale pro mě osobně nejlepší série a od 5. série Lost mě nic tak nedostalo:))
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    SEVEN: jakou původní dějovou linii? myslíš tu, kde má Broyles skleněné oko? nebo tu, kde se Peter neutopil? nebo tu kde se Peter utopil, zjevil a povedlo se odvrátit zničení vesmíru?

    skákání v čase a mezi realitami != uzavření dějové linie

    mimochodem imho je teď fringe lepší než kdy dřív. konečně mě k dalšímu dílu netáhne jen možné odhalení trochy mytologie, ale i samotný příběh :)
    SEVEN
    SEVEN --- ---
    WRATA: A díky tomu to bylo aspoň jakžtakž ukončené? :-)
    Přiznávám, že Lost jsem zvládla do začátku třetí série a dál ne. Pak jsem se občas těch vytrvalejších ptala, jestli už to konečně spěje k nějakému vyústění a ono pořád nic. Tvoje informace mě jen utvrzuje v domněnce, že zůstat to na Abramsovi, nedokázal by to uzavřít nikdy. A nebo tak, jako to udělal s Aliasem - taková krásná zápletka, nádherná stará záhada, pátrání,... a když jsem shlédla poslední díl, bylo mi do pláče! Chudák Rambaldi... prostě z děje vyšuměl, jakoby tam nikdy nebyl :-(
    WRATA
    WRATA --- ---
    SEVEN: Abrams na poslednich 2 seriich Lostu vubec nepracoval...
    SEVEN
    SEVEN --- ---
    SAMMAEL: Díky bohům, že aspoň uzavřeli původní dějovou linii!
    Protože Abrams je geniální ve vymýšlení záhad a rozvíjení dějových zápletek. ale má sakra problém je dotáhnout do konce - jakoby ho postupně přestávaly bavit, takže zahájí nové a ty původní opustí a nechá rozpliznout do Ztracených... totiž do ztracena :-)
    SAMMAEL
    SAMMAEL --- ---
    Tak nám udělali novej seriál se starejma postavama. Něco jako AktaX od série 7 výše. Tímhle způsobem se dá propojit i StarTrek s Nemocnicí na kraji města :-/
    MICTECH
    MICTECH --- ---
    SIRLOON: done
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    WILDENBURY_SQ: ocivine to dela schvalne, co mu dat ban do klubu?
    MRCEK
    MRCEK --- ---
    VECTOR: já si myslím, že to bude navazovat nelineárně, pomocí flashbacků atp. Každopádně pravda je, že jsem čekal daleko víc akce, když na to ukončení mají jenom 13 (teď už jen 11) dílů. Ale změnil se styl režie a hlavně finále bude rozdělené na 3 díly, což si myslím, že seriálu ublíží ještě víc. Měli udělat jednu dlouhou epizodu jako byl Pilot.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    druhy dil jeste horsi
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Posledni scena super :) dala tomu ten spravnej postapokalyptickej raz. jen jsem teda dostal chut podivat se na par predchozich dilu, nejak postradam logickou navaznost.
    L_O_G
    L_O_G --- ---
    GHOSTSTALKER: Mně se to celkem líbilo. Především poslední scénka jak sedí v autě. Ale snad se to rozjede!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam