• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRAGONfanklub Ivo Bendy. Duševní strava. fanklub SNIDANI
    TESKERA
    TESKERA --- ---
    sklenice vody, slunecnicovy rohlik s cizrnovou pastou, okurka, dve mrkve, pomeranc, bily jogurt+slunecnicovy seminka+med, litr china jasmine a mucosolvan (ma se podavat behem jidla, dobrej hnus velebnosti :/
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    bramborové placky odvčerejška, kafe s mlíkem.
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    mandarinka, zázvorovej čaj, kus bagety s máslem a angreštovou marmeládou, banán, voda, jogurt, bebe sušenky brusinkový, co mě s nima přepadly cizí slečny v metru (hanba těmhle akcím!)
    KAREN
    KAREN --- ---
    ach jo. voda, paralen, 2 oriskovy satecky a kousek jablecnyho strudlu z pekarny za rohem (aneb zpracovavame to, co si navsteva k caji nedala), zazvor s korenem echinacey
    NILA
    NILA --- ---
    voda+ocot, litrovka mätového čaju, mrkvová bábovka a zelený grep
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    Dnes archeologicky, až geologicky: Výběr kousků opravdu uleželých sýrů (zapomenuté a zase nalezené v hloubi ledničky, naštěstí těsně před definitivním odchodem), puerh (taky pěkně uleželý), kaiserky (výjmečně i čerstvé). ;)
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    jecmen, pullitr kafe, bily jogurt s oriskama, bananem a medem
    IKA
    IKA --- ---
    dnes len smoothie (a takmer hned potom skory obed).
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    toustový chléb s hořčičí a debrecínkou, kyselé okurky
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    jecmen, mc kafe, jabko a ted chleba a hummus
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    musli s mlikem, hermankovy caj
    KAREN
    KAREN --- ---
    jablecna mrizka, oriskova kapsicka, horkej zazvor se salveji a medem

- v 9 cviceni, kasi nestiham;)
    ANICCKAA
    ANICCKAA --- ---
    tak dnes klasika a to jablecny ocet s vodou, chlorela a nejaky aloe vitaminy, nastrouhana mrkev se susenymi fiky, seminka, orechy, kapka malinoveho kefiru, litr carneho caje se zazvorem, medem a citronem. Fiky a mrkev dochazi, ja cas na zmenu :)

Vetsinou mm snidani sladkou, malo kdy snidam slane veci. Ty jim spis po zbytek dne, ale rano potrebuji sladke chute
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    jecmen, matovy caj, kafe, recky jogurt s medem

AHASVER: ja to mam taky kazdy den jinak. hned po probuzeni si delam jecmen, at to mam rychle za sebou:)), kdyz jdu behat, tak snidam az po behu doma, kdyz mam 2x tydne hodinu na 7.30 nebo jedu do bazenu, tak jim az po 9 a to si kupuju snidani v tescu na narodce. klasika kefir, celozrny rohlik a banan, kolem 30kc. //jinak od tveho posledniho dotazu (zda snidame sladke nebo slane) pozoruju, ze se mi zasadne zmenily chute, predtim jsem sladke snidane vubec nevedla. tak jsem zvedava, co se stane ted :)
    KAREN
    KAREN --- ---
    AHASVER: ja chtela a pak sem to nak odeslala bez toho,D

ja snidam tak do hodiny po probuzeni, a kdyz mam ranni kasi, snidam klidne i prubezne hodinu dve, nekdy si ji udelam totiz tolik, ze to dojidam postupne,D - jsem ale specifickej pripad, mam to do prace tak tri metry od postele;) jinak mimoradna snidane v behu bejva neco z pekarny, tzn. 20-50 kc
    KAREN
    KAREN --- ---
    nepal shangrila, domaci celozrnnej kolac s jablkama, rozinkama, orechama, skorici, voda
    TESKERA
    TESKERA --- ---
    zitny chleb, sametova lucina, sunka od kosti, rajce a jeste kousek pomerance, mandarinky, jablka a bananu, cerny caj s medem a citronem a jeste se vrhnu na mnou delany sachr .o)

AHASVER: obvykle do pul hodky po probuzeni, mam pomalej start tak dost casto vstavam klidne i dve hodky pred odchodem, sprcha a pak klidne i hodinu snidam, ctu noviny nebo koukam na ct24, kopnu do sebe kafe a jdu, ale bez snidane nedam ani ranu .o)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    dnes Toppas, Kyška, kafe, lipový čaj
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    AHASVER: v pracovní den cca hodinu po probuzení - snažím se jíst v klidu, ale v poslední době u toho poletuju po kuchyni a chystám snídani rodině, párkrát se mi stalo, že jsem ji do sebe soukala cestou na autobus,
    o víkendu max. půlhodinu po vyplutí z postele - dítě mě tahá z postele většinou výkřiky "ham, dou, ham!" - ale to si pak patřičně vychutnám, zapluju u toho s kafem do křesla a dávám tomu tak hodinu
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    jecmen, matovy caj, ledovy salat s cizrnou a mrkvi a medovo-horcicnou zalivkou, platek chleba, kafe s mlikem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam