• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOCHCabal Online [www.cabalonline.com]
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    TERRAFOX: no urcite. ten instal hrabe na update. stahnout nejnovejsi install a kompletne ocistit komp od te stare taky neuskodi. to bych udelal aspon dneska
    TERRAFOX
    TERRAFOX --- ---
    takže mám zkusit přeinstalovat celou hru zítra?ja když to spustím tak mi to napíše error update.exe not found a dole to píše že je to version 7.8 takže nevím dost mě to sere.

CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    TERRAFOX: debilni bylo se to snazit updatovat v den kdy jim padaj update servery ;) staci nebejt rapl a pockat. navic dnes resej nejakej connection issues... stacilo se kouknout na forum pred unahlenou reakci ;)

a nainstalovat ti to ted nejspis taky nepujde protoze ten instal hrabe na update server taky. proste zkus to zitra
    TERRAFOX
    TERRAFOX --- ---
    se na to můžu vysrat teďka sem se snažil stáhnout update a napsalo mi to fail to download sever information please try later zkosšel sem to furt jak debil a nic!! tak jsem to odinstaloval nějak se to posralo a nic nejde mi to spustit zkrátka absolutně píči bojím se že už to nenaistaluju zpátky! pomozte mi někdo každá rada dobrá tu hru mám rád a nechci o ní přijít kvůli debilnímu novýmu updatu
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    FIREBIRD: jo taaaakhle... no tak to spousta lidi ani nezjisti :D jeslti fch zustali kde byly tak to je ok :)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    FIREBIRD: kurva 500k? ja vyfasoval 80 fchh za 40k a oni to zmenej na 500... dosranost :(
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    MEPHISTO: na FS si za helpery uch dostaval. to jeste byly. ale tusim ze od ep2 uz jsou jen fchh. Teda je uch akorat ze helpery z dungu.
    TERRAFOX
    TERRAFOX --- ---
    no konečně servery sou znovu otevřeny, nádherný uvítací okno už se těšim na update. škoda že nebudu moct n ten novej dungeon. jestli tam dneska někdo půjdete tak mi písněte jak to tam vypadá
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    CARTMAN: hergot, mě UcH nikdy z helpru nepadlo, ale ono ej asi za vyssi cisla, co, ja ted delam imho 22, 23. Čoveče, poslední dobou mě napadaj strašně hovězí nápady:-D tudle mě napadlo, co by to bylo az fičák mít od každé postavy jeden char, abych si vyzkoušel třeba craft, a podobně, skilly a tak:) a když už mi padaj dropy co se hodí ostatním,, tak že by to zustalo doma.-D ale vim, že je to hovězí nápad..:) a hlavně bych potřeboval prodloužit den:-D
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    KOCH: uch s helperu nepadaj nepadaj uz pul roku ale na mercuru se pohybujou diky aukci kolem 550-600k

KOCH: wining bonus je exp,skillexp a drop bonus ktery ma nation ktery vyhral nedelni valku tusim. je to na cely tyden.

KOCH: a mimochodem siena update se jim nejak nepovedl od rana to po ocku zkousim a jeste jim nebezej ani stranky natoz servery
    KOCH
    KOCH --- ---
    btw ten winning bonus je co? za myho pareni nebylo jeste ani TG.:-))
    KOCH
    KOCH --- ---
    no hele ja nevim jde to vid,akorat sem zjistil ze uz na to nemam tolik casu co chodim do worku.ale jde to.no ted sem v praci a pisu z founu ale doufam ze dovalim dom z prace vecer a uz to pofakci a kouknu kolik uz se prodava sigmetalu a za kolik.btw UCH za chvili budou mit cenu zas pres mega pac z helperu uz nepadaj.vcera uz staly 750k.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    premko bylo dykcy brnkacka .) navic wining bonus muzes mit ted uz od nakyho lvl 55
    KOCH
    KOCH --- ---
    CARTMAN: no ja blahovy jeliman sem sem si myslel jak naflakam 10 fchh alchemistovi a jak nebudu mit hned 10 lvl peta.ted mi hnijou v bedne :-)) ale urcite se neztrati si myslim.

btw to premko je naky divny sem byl na merkuru bez premka zvyklej na 40 lvl dat pribehovy i normal questy a jeste 3 bary dojebat na creepu na apech a s premkem dam pribehovy q a nedam ani helper q a najednou lvl.sem necekal ze to bude takova brnkacka.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    KOCH: ja mam zatim jen dva sloty a to ho taham od lvl 80 takze uz asi 35lvl a je kousek od lvl3... kazdopadne zatim fajn padl def a critdmg coz jsou oboje dobry up :D
    KOCH
    KOCH --- ---
    nekde sem prave cet ze se expuje jen uzivanim skilu.tak to je zas nakej web kec.kurnik to je naprd.a jeste na prvni opt chytnu resist stun.ten je mi ted teda platnej.pozdej mozna ale taka baba yaga mi asi moc neposle k zemi.:-))
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    MRFREEMAN: Cartik tam porad je... bohuzel tento dual comp terra FB ma ted sluzbu podrztazky v aukci :D
    MRFREEMAN
    MRFREEMAN --- ---
    Cartiku ty si v SoP? :P byl sem tam na svym FS... ale je to uz vecnost co sem naposled Cabalil..
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    KOCH: no pet je tak 10lvl grindu je 1lvl peta :D hrozny peklo :) a na dummy ti leze jen skillexp takze tam peta nevyhonis
    KOCH
    KOCH --- ---
    jojo sienna uz za 5 dni.ale ja stejne jeste zadnej rozdil nepoznam pac 40 lvl je jeste hovinko na naky zmeny.ale jedu nahoru jak namydlenej blesk.v patek mam sice volno ale jedu do teplic shanet work ale pak kurva celej vejkend pohody u lvl takze snad tech 60 lvl dam.a pak uz jen krucek a mate me na krku.;)) jinak hele pet se da trenovat na dummies nebo ziskava exp jen z mobu? a jako leze pomalu jak svin ten jeho ukazatel expu.:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam