• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOCHCabal Online [www.cabalonline.com]
    KOCH
    KOCH --- ---
    sakra epaulet se slotem by se hodil celkem.ale co . mame co mame tak za to budme radi.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    KOCH: jop... na aukci je sem tam k videni bof+x se 7sw amp ve slotu. zrejme sem tam dropujou
    KOCH
    KOCH --- ---
    prr prrr prrrr ... artefakty se slotem? to je nejaka novinka pac sem to nikdy nevidel jeste
    TERRAFOX
    TERRAFOX --- ---
    no možná že má jenom +6 ale se slotem což je kurva vzácný
    TERRAFOX
    TERRAFOX --- ---
    mohl by natočit video se svým stuffem hlavne by me zajmala ta helma a ten meč a earringy a amulet....a taky nestacim zasnou nad tim jakej ma vyber petu...a ještě něco už mi fungfuje CABAL sem štastnej jak svině
    KOCH
    KOCH --- ---
    ale ma tu kulicku peta co ma katie na tg ... to mi kupte a uz nebudu remcat
    TERRAFOX
    TERRAFOX --- ---
    ty vole kolik mohlo todle brněni stát? to by mě opravdu zajmalo
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    FIREBIRD: tim chtel rict ze pet ma sloty v kterych nahodne slotujes bonusy kdezto u tech run si muzes napevno urcit jake ty bonusy budes mit.

KOCH: tohle se uz resilo ale odpoved zadna. mit 13x4amp = 52amp je asi trochu moc... tezko rict jak to vyvojari vymysleli.
    KOCH
    KOCH --- ---
    aha takze takovej druhej pet v kameni s 13 optama ktery si muzes koupit volitelne ... rozumim spravne??? :D
    KOCH
    KOCH --- ---
    to bude hele jedna runa ... sem se na to kouknul pres aukci jak to vypada a je jasne ze 1 runa se bude dat lvlovat

ale hele ja v tom nevidim jako takovy zklamani ... me se to celkem zacina libit jak to studuju a vono jako hele treba procento dve k necemu jako asi moc znat neni ... ale kdyz sem se kouknul ze muze bejt az 13 tech run tak jako to asi bude neco jinyho pak uz ... ale nevim jestli muzes mit treba 1 runu 13x :D
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    FIREBIRD: stahlo se to cely znova a vetsinouto pomohlo... pokud ne prisoudil sem chybu jim a druhy den se problem asymiloval :)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    FIREBIRD: ok :)

KOCH: problemy s GG sem vzdycky resil tak ze sem smazal adresar Gameguard a dej se vule bozi :)
    KOCH
    KOCH --- ---
    problem s GG je vlastne velice easy na vyreseni...jde o to ze ta jednoducha pakaz z gamesmasters nepocitali s tim ze GameMon.des se nestahne vsem uziatelum ... stara verze s velikosti neco okolo 2.7mb je nefunkcni uz ... nova verze ma neco pres tri mega...zkontrolovat a kdyztak napsat mejla .. novou verzi klidne poskytnu ...
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    FIREBIRD: nahral si tam i ten 80mb patch?

TERRAFOX: check files je chyba unich maj staoru databazi a postahujou ti stary files ktery nasledne hodej jako corrupt
    TERRAFOX
    TERRAFOX --- ---
    ááá koukám že už i ostatni maji stejný problémy jako já...nevim jestli je chyba na jejich straně nebo na moji ale CHECK files sem zkusil asi 100x přeinstaloval sem asi 20x updaty stáhnul minimálně 30x.... s toudle hrou už končim kámoš mi vypaáli WoW tak snad to bude lepši
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    FIREBIRD: hlavne neklikej na check files :D
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    FIREBIRD: jo tohle se mi stalo vcera chacha :D stahnul sem setup445 a setup445.1 a vsechno v pohode ;)... rozesralo se ti vsech tech 2000souboru co to stahovalo ;) jeden soubor te nespasi :)
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    FIREBIRD: já se právě taky snažil rozseknout jejich hnijící servry checkováním file-ů, mazáním localhostu, ale nakonec sem se na to radši vysral, stejně mi to hlásilo stejnou chybu jako Cartovi, který reinstaloval..
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    FIREBIRD: jj dej vedet jak se to bude libit nekterejm sitovejm sluzbam az resetujes comp... fakt dementni navod nuti lidi hrabat do nastaveni vo kterym nemaj vubec paru a jeste k tomu je napsanej tak debilne ze s nim jde efektivne rozkopat system. chjo :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam