• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOCHCabal Online [www.cabalonline.com]
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    KOCH: co to ma mit spolecnyho s cabalem? :DD
    KOCH
    KOCH --- ---
    tak tohle me celkem rozstipalo ... repast z cernyho humoru :D

KOCH
    KOCH --- ---
    krome toho ze sem zjistil jak je tezky neco dropnout cennyho? vubec nic :D

ja sem vam rikal at reknete lidem z gildy at sem zacnou chodit ... neee voni radsi budou furt jen expit :D
    KOCH
    KOCH --- ---
    okej tak do patku se ozvu ... ted sem dal 70 takze do patku si myslim ze bych to moh mit
    KOCH
    KOCH --- ---
    fire tak co od jakyho lvl nabirate tedkons? :D abych vedel pac se uz neprijemne priblizuju tomu osudnemu cislu
    TERRAFOX
    TERRAFOX --- ---
    já nechápu že zrovna takovejhle noob má štěsti na takovýhle dropy(ten noob sem já xD)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    FIREBIRD: lucker rychtrakem :D
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    palm fail
    TERRAFOX
    TERRAFOX --- ---
    já nvim jak vy ale já sem prodal SeH(slot extender high) který mi náhodou spadnul z Berderka Faello v LS 3 a taky pár RoL+2 na který mám svoji osvědčenou farmu. No a pak nějaký ty malý dropy v UG jako je EoD, RS, sem tam dual slotted titanová zbraň(cena okolo 60kk) UCH, PoH atd. Zkrátka mist je dost já sem to objevoval celkem náhodně kždý 2 dny sem šel jinam a psal sem si na papir kde sem toho nadropil nejvic a hlavně jaký věci...
    KOCH
    KOCH --- ---
    muzu se zeptat kde mam jako nabrat 600kk? ja sem se nikdy nedostal pres 20.:))
    TERRAFOX
    TERRAFOX --- ---
    omg ja myslim war channel ne mission war(prostě server 24)
    TERRAFOX
    TERRAFOX --- ---
    no já sem na serveru Mercury většinou sem ty epaluety vidal na serveru 15,6,7 nebo na Waru...a ten SIGMetal sice na aukci moc neni ale jakmile se objevi je během pár hodin pryč(většinou tak 2-3hodiny)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    TERRAFOX: tak kdyby epa+7 byl za cenu boardu tak to bych hykal blahem :D
    TERRAFOX
    TERRAFOX --- ---
    ja mam teda epaluet of sage +7(to je ten jak jde k shineguard/terragrace/mystic) a dává mi to +50 magie 250 HP a 4%amp. Musim řict že sem na něj taky štřil dost dlouho(přemjšlel jsem jestli si koupit astral board nebo nebo ten epaluet) no a v tý době to byl taková machrovina tohle mit každej z gildy mi to záviděl a teďka když du tim světem tak všude samej SG s pláštěm někdy i mithril i SIGMetal sem už viděl takže už to nadšeni neni ono
    KOCH
    KOCH --- ---
    sakra epaulet se slotem by se hodil celkem.ale co . mame co mame tak za to budme radi.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    KOCH: jop... na aukci je sem tam k videni bof+x se 7sw amp ve slotu. zrejme sem tam dropujou
    KOCH
    KOCH --- ---
    prr prrr prrrr ... artefakty se slotem? to je nejaka novinka pac sem to nikdy nevidel jeste
    TERRAFOX
    TERRAFOX --- ---
    no možná že má jenom +6 ale se slotem což je kurva vzácný
    TERRAFOX
    TERRAFOX --- ---
    mohl by natočit video se svým stuffem hlavne by me zajmala ta helma a ten meč a earringy a amulet....a taky nestacim zasnou nad tim jakej ma vyber petu...a ještě něco už mi fungfuje CABAL sem štastnej jak svině
    KOCH
    KOCH --- ---
    ale ma tu kulicku peta co ma katie na tg ... to mi kupte a uz nebudu remcat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam