• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOCHCabal Online [www.cabalonline.com]
    KOCH
    KOCH --- ---
    hele na valce 130 - 149 sem mel v klidku 160 score, na tg 150+ mam stezi 80 kdyz se hodne snazim ... tam i tvuj kamos dostane namlaceno jak pytel srotu :D
    KOCH
    KOCH --- ---
    nemam screeny ... navic ted musim cekat az se zprovoznej servery zisi marja to je zas den hlavne ze rikam ze si najintim ponozek at mam pak na 6. kanalu santuv epaulet a jdu CA voni nasi jelitka to stejne urcite nestihnou ... grrrrh
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    FIREBIRD: na 20 minut ti tam budem poustet hafo mobu a ty killuj

Prave jsem nad tebou zlomil i tu sebeposledni hul. To je fakt nehorazna predstava zabavy :D
    KOCH
    KOCH --- ---
    ale jinak hele jak sem ted lital LiD furt tak mi padlo priblizne tak tech 40% runu neco ST ruky se slotem bo nohy 20% totalni shit jakoze nonslot+1/+3 z faella ... a zbytek takovy ty armory slotovya snad 1 uch mam pocit z nejakejch 60ti runu celkem mozna vic pac mi to hodne pada ze zelenejch ponozek kdy mi jde jen o epaulet bo bb+ ... kze sem dosel k nazoru kdy mi padaj najednou takovyhle veci ze developeri mozna dostali echo i od ostatnich distributoru jako treba cabalSEA a nevim kolik toho jeste je a treba se umoudrili a decanko to poladili, pac kdyz padaj vic takovyhle veci, pada vic i amp a v eod mi uz ten amp v rukach dokonce i padl a podivej se na ceny v ah ruk a bot jak padaj jak u st tak i u osmia kze si myslim ze se to nak snizi a zaroven se armor decanko zvysi a mohlo by to bejt za nakou ok cenu takze osmium +7 veci s amp by mohly bejt celkem tou rutinnejsi zalezitosti cenove coz by bylo prima ... smaozrejme se v pristim updatu podle prognoz objevi 2 novy dungy kde budou padat ty picoviny novy kze by se mohlo stat ze budou jeste daleko uber kurva tezsi nez nejaky stupido ft b2f coz asi tem "omithrilovanejm" zmetkum nak vadit nebude. kze zkracene kazdej druhej bude mit osmium viz vyse a pac si pak bude moct chodit na 140 lvl treba i ten eod2 bezne kze se celkove rapidne zvysi i droprate redosm veci ktery se budou lip kraftit a vzhledem k tomu ze ted si kazdej udela 140 lvl do toho mesice diky tomu ze uz se nebude mozny zakysnout na nakym lvl 50 - 65 (kdy to bylo vazne trapny) {vono asi pak i vic hracu se dostne pres ty lvl aniz by s tou hrou prastil} kze by se i celkove mohla zvednout oblibenost hry. ... vono by to teoreticky mohlo zvysit i pocet kanalu.
    KOCH
    KOCH --- ---
    i ty luckere ;] muj jedinej dobrej ampl byl zatim v lidu jen ten jeden armor na wizznu a to bylo 10kk stejne takze nic
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    FIREBIRD: school dummy mi dala skill point na lvl 3, když sem jen tak probihal okolo a rekl sem si proc to nezkusit, aby mi dobehl dalsi bar..a prd ono to funguje..
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    FIREBIRD: no hlavne skulldummy muzes pouzivat zrejme od sameho zacatku tkaze nakej problem se skilovanim je uplne tatam
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    FIREBIRD: tak on je to jen boost na leveleni nehorraznej. je pekny ze jako to prvni seznameni se hrou a bolest leveleni na vyssi lvl zlehcujou a delam cim dal vic a vic prijemnejsi a vic causal friendly... bohuzel si myslim ze na lvl 100porad konci veskere zabava a nastupuje grind. jako by se ta hra najendou preklopila na uplne jinou sortu :D
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    lol.... stahnu patch naskocim na wiznu lvl 17 beham si hodinu prohlizim si novinky (btw vetsina docela dobra) a padne rol+1 :D

btw uz nekdo ma nakej opasek? kde to pada boco?

a jako ty imba rewardy za lowlvl questy to je dobrej boost :D
    KOCH
    KOCH --- ---
    FIREBIRD: vubec se tu nerozciluju uz druhej den vid ;]]
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    FIREBIRD: zrejme :D... btw obri zasobeni systemu nejakym itemem sod by melo zakonite vezt k absolutni devalvaci jeho ceho. To co ceho je dostatek preci nema hodnotu (napr vzduch).
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    FIREBIRD: jo tak tos mel rict driv ze vubec nemas zkusenost s mmo gameplayem :D ja hral desitky mmo her kde ses bez party ani nepsouk. samozrejme na to ale meli konsolidovany gamedesign. Takze hledani party bylo rychle a efektivni (v cabalu je to lfg takovej vysmech spis). Cabal je navrzenej jako solo od samyho zacatku proto jakejkoli priklon k mmo aspektum hry kdy musis mit partu je vytan spise lidmi kteri nemaji v krvi ten korejskej grinfest. Problem je v tom ze hra te MUSI odmenit zato ze kooperujes coz cabal nedela. NAOPAK odmenuje te za to ze solujes a to je jedno zasadni zmrveny paradigma v tyhle hre
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    FIREBIRD: lag jako lag neni otazkou compu ale ciste propustnosti packetu. Otazka pripojeni muze byt klicova klidne pro jednotliva mesta. Zalezi pres to ty skupina lidi jde a kde je pretizenej bod
    KOCH
    KOCH --- ---
    neboj ja to chapu jen tu naznacuju ze je jim prednejsi oznameni nejaky posrany novinky ktera zajma akorat rozmazleny hrace s mrakama penez co sou ochotny za to utracet donekonecna nez aby se o neco postarali a vyladili vetsinu chybicek ktery nenechaj lidi v klidku zaparit ...
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    gm.com nejsou vyvojar ale mainteiner. ty nepristupnosti jsou rozhodne jiech chyba le novy pety a kostymy a hyzdeni hry je praci korejcu
    KOCH
    KOCH --- ---
    kdyz se nad tim vlastne tak zamyslim tak zavidim lidem co si po updatu dycky zapnou launcher, kliknou na start, pisnou heslo, vyberou postavu, skocej do hry a expi skillujou farmi nebo chodej dungy, pac ja si jsem uplne jistej ze se mi to po zadnym updatu jeste nikdy nestalo, dycky sem se zasek hned na launcheru a kdyz sem "husknul zastupce" tak se mi pojebalo hned neco jinyho takze bohuzel ale GM.com uz ode me neuvidi ani korunu jen proto ze si to nezaslouzi a tuhle hru jen hyzdi.
    KOCH
    KOCH --- ---
    bohuzel sem permanentne offline** ;]]
    KOCH
    KOCH --- ---
    no jako ja sem byl chvili v mf a taky to celkem dobre padalo, bohuzel jsem permanentne online a ani dnesni emergency maintenance nic nevyresila, naopak zacinam obdivovat lidi z GM.com za to ze se nestydi za to ze vyreseni banalniho problemu typu dnesnich a vcerejsich lagu jednotky starajici se o guildy a buddies apod. jim trva klidne 3 dny, ze lidi co maj dycky po 3 minutach error code si pockaj tejden nez na ne prijde rada. aneb mas premko? prachy sme dostali a brec si na forku jak chces ... informovanost hracu na foru ktere je primo vytvorene k prenosu informaci ze strany jedne na stranu druhou je tu a tam ... posledni prispevek od jakehokoli GM je zatim stale o nejakym zkurvenym novym kostymu a nejakejch petech aby 30% hracu kterejm novej update totalne OPET (!!!!) rozmrdal celou hru mohlo mit dobrej pocit ze je tam nejaka nova pica ci oblek pro devky kterej jim spravne log nezaridi ...

moje osobni hodnoceni
    novej update 7 / 10
    dnesni event 9 / 10 jen za to cekani a za celkem solidni dropy uzitecnejsi nez pri eventu predchozim
    games-masters.com - 010001010111101101011101 (v binarnim kodu to znamena particka vyjebanejch neschopnejch idiotu)

at si delaj updaty klidne jednou do mesice a maintenance trikrat denne na hodinu ale at se kurva uz o to staraj ... zamestnani pri kterym se budu moct jen vymlouvat a lidi mi za to jeste budou platit, to by chtel kazdej
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    FIREBIRD: protoze je to demence kterou jsi ale ty vzdy tusim obhajoval :) to je jako nadavat ze petitunovy kotel nejde zvednout sam a ze na to potrebujes dalsi lidi .)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    FIREBIRD: ze v mmo se neda solovat... ok :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam