• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LEMURNové Internetové Humory // hajlování na toaletě povoleno // Poĺpp // retarded vEgaИ mEMEs welcome // DEUS VULT!!!!1
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    JON: Zodpovědný investor zkoumá zdraví firmy a když se zhorší výsledky, prodává - protože cena akcií odráží především výsledky hospodaření nebo výhled firmy. GameStop byl na odpis, tak se shortovalo, protože GameStop je zcela zbytečnej a měl dávno jít pryč, aby se v těch jeho kamemenjch obchodech mohlo prodávat veganský maso nebo co já vim. Jenže reddit..:)
    JON
    JON --- ---
    OTAVA: on ten fakt, ze pri longovani muzes prijit jen o 100% vkladu je vlastne taky ojeb na chudy: kdyz nakoupim akcie firmy, mam z nich X let dividendy a firma se pak grandiozne a nesplatitelne zadluzi, tak ja nic ja muzikant, sice mi chutnalo, dekuji, ale za dluhy nemuzu.

    Zase socialismus pro bohaty, ne?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MATT
    MATT --- ---
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SHAMAAN
    SHAMAAN --- ---
    BULHI
    BULHI --- ---
    KLEINZACH: jo je to jizda

    PYROMANEK
    PYROMANEK --- ---
    FEKALNIK
    FEKALNIK --- ---
    HANNIBAL92
    HANNIBAL92 --- ---
    DEREK_CUSTER
    DEREK_CUSTER --- ---
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    musim rict, ze ta /r/wsb situace je az dojemna - pruserari (citadel, melvin a spol) se snazi co muzou ten pruser zastavit napr tim, ze znemoznili v aplikaci nakup akcii (zatimco mezi sebou cile bez omezeni obchodujou), tak se zapojujou lidi z celyho sveta: zeland, uk, korea, svedsko - vsude lidi natruc nakupujou akcie GME/BB/AMC a neprodavaji; par akcii ma dokonce nekdo az v kazachstanu - zrejme Borat. na oplatku za zastaveni nakupu v aplikaci jim uzivatele vybombili review aplikace: 1 hvezda :D https://twitter.com/Slasher/status/1354803580713111553 (ted uz je tech hodnoceni 300000)

    todle je jak jedna z tech epickych bitev kvuli prkotine v Eve online, akorat ze v realu.. me gusta
    AMSTERDAM
    AMSTERDAM --- ---
    FEKALNIK: dekuji, tomuhle rozumim nejlip. Abych si napravil karmu, jdu si precist par stran ze Stareho Zakona.
    DWAY
    DWAY --- ---
    HANNIBAL92: vidim spravne cenzuru? :-D :-D
    HANNIBAL92
    HANNIBAL92 --- ---
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ELHO_CID: Ehm, proc myslis, ze se do toho vlozil Elon? Protoze to uz nekolikrat zkusili i na Teslu a z toho jednou se jim ji i malem podarilo sejmout. Opravdu ti prijde v poradku, ze si "nashortovali" o polovinu GME akcii vic, nez jich vubec existuje?
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    TRAGED: Ti co dělají obchody se spekulací na pád akcií zastávají v burzovním ekosystému niku predátorů. Loví slabé a nemocné kusy, čímž vlastně zlepšují podmínky pro přežití těch zdravých. Gamestop je chromý pakůň a nakrmit aligátora je to nejlepší, co může udělat. Ale tentokrát se ukázalo, že pakůň byla návnada a z aligátora budou módní doplňky.
    TOXYGEN
    TOXYGEN --- ---
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MAIMONIDES: Rizikove investice sebou nesou riziko. Kdyz všemožný instituce, důchodový fondy, nadace, neziskovky atd dali duveru nekomu takovemu, tak se ted nemuzou divit, ze to takhle skonci. Obzvlast, kdyz to je naprosto fer a pouzivaji pro nim jen a jen jejich zbrane.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam