• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LEMURNové Internetové Humory // hajlování na toaletě povoleno // Poĺpp // retarded vEgaИ mEMEs welcome // DEUS VULT!!!!1
    HANNIBAL92
    HANNIBAL92 --- ---
    FILSHAVE
    FILSHAVE --- ---
    WADER23
    WADER23 --- ---
    SUCZKER: třeba jako "I have won a Lottery?"
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    PÍŠOU NA INTERNETĚ ŽE KDOVÍ JESLI SE TY DĚTI NÁK VRÁTĚJ DO TĚCH ŠKOL PONĚVADŽ POVIDALA TA VLÁDA ŽE VOBĚHLA UŽ KDOVÍKOLIK TĚCH KRÁMŮ A NIKDE PREJ UŽ NEMAJ V NABÍDCE ŽÁDNÝ TY TESTY NA TEN VIRUS!!!! VONO JE TŘEBA SE NA TODLE DÍVAT TAKY DROBET NÁK PO TÝ VĚDECKÝ ROVINĚ PONĚVADŽ TO JÁ TŘEBA VIM ŽE TEN VIRUS NAPADÁ HLAVNĚ TY PLICE TAK TO MI NEŘIKEJ ŽE DYŽ TEN UČITEL ZAPÁLÍ RÁNO TU SPARTU A DÁ KAŽDÝMU TOMU DÍTĚTI POTÁHNOUT TAK NEZJISTÍ KDO JE NAKAŽENEJ PONĚVADŽ TO DÁ ROZUM ŽE POKAD BUDE TEN ŽÁK ZDRAVEJ TAK SE PO TOM CIGÁŘE NEROZKAŠLE!!!!! VONO JÁ SEM NESEDĚL S TIMA RUKAMA V KLÍNĚ A VYPRACOVAL SEM K TOMUDLE I TAKOVEJ TEN MATEMATICKEJ MODEL KDE SEM TO VŠECKO SPOČET A VYŠLO MI ŽE Z JEDNOHO TOHO CIGÁRA BUDE MOŽNOST VOSTESTOVAT AŽ DVACET TĚCH ŽÁKŮ POKAD TO NEBUDOU GAUNEŘI ŠLUKOVAT NÁK JO ZHLUBOKA!!!!! TEDKO SEM AKORÁT PSAL TÁMLE PANU BABIŠOVI ŽE AŽ TO NEBUDE VENKU TOLIKA KLOUZAT TAK SE ZA NIM NĚKDY V TOM BŘEZNU ZASTAVIM NA TÝ VLÁDĚ S TIMDLE MATEMATICKYM MODELEM ABYSME TO NÁK DEBATOVALI!!!!! VONO BUDE TŘEBA PROBRAT TO NÁK POTOM I V TĚCH LÁNECH PONĚVADŽ TO SI MYSLIM ŽE BUDE POŽADOVAT TEN PREZIDENT NÁKÝ TY ZÁRUKY ŽE NEPUDOU TYDLE TESTOVACÍ SADY ZE ZÁSOB TOHO HRADU PONĚVADŽ DYBY ZÍSKAL TEN ZEMAN POCIT ŽE KVULI TOMU TESTOVÁNÍ PŘÍDE VO CIGÁRA TAK TOMU SYČÁK NEDÁ TU ZELENOU A BUDE TO V PRDELI CELÝ!!!!!!

    -Skřont
    CELESTIUS
    CELESTIUS --- ---
    SUCZKER: "things Loocas would say" za dva tisice?
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    tL4MA furt čekám ma tvoje memy ty buzno.
    BUSH13
    BUSH13 --- ---
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    RAGAMUFF: Jestli si dobre pamatuju tak v dusevne vysmatých jsi po boku toho druheho jelita psal ze zeme je placatá.
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    SLEEPLESS8: To zase jako prrr, možná u tebe, jestli seš ňákej násilník nebo tak. Já mluvím o respektu a výchově, co ženská musí mít. Přece jí nebudu tlouct, když nic špatně neudělala. Já za to pak nemůžu, že nakonec, ale stejně dělá všechno blbě a naopak. To jí řekneš, seš hnusná, měla bys s tím něco dělat. A ona se namaluje. Tak je jasný, že si tím nemyslel, aby se namalovala jako kurva, když stejně smí jen jednou za tejden do obchodu. To je jí pak samotný jasný, že to přehnala.
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    THEMAKARESH: na zensky nesmi zaschnout krev
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    LOOCAS: Hlavně se nesmíš nechat odradit. Lepší je si vybrat nějakou, která si o sobě myslí, jak je chytrá, má chlapy u zadku a celej život si řídí sama (ty maj nejvíc nějakých fňukůstek a na tom musíš stavět). A ta pak když brečí s monclem v koupelně, tak je jí jasný, že si za něj vlastně může sama, když si ten život takhle hezky !sama! zařídila přece, to dá rozum, ne. Tak ty jsou na to nejlepší, protože ve skutečnosti chtěj poslouchat jenom se to bojí přiznat, aby blbě nevypadaly před okolím.
    BROUKOID
    BROUKOID --- ---
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    THEMAKARESH: Naprostej souhlas, mistře. :)
    MATT
    MATT --- ---
    MATT
    MATT --- ---
    BUSH13
    BUSH13 --- ---
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    MATT: Nesmíš bejt slaboch a brečet. Když myslím, že se mi něco nepovedlo, tak mi vždycky dojde, že je to zase chyba mojí starý. Tak jí dám přes držku a vesmír je zase v rovnováze.
    MATT
    MATT --- ---
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    LOOCAS: Ale to je tvoje chyba, když si tu ženskou neumíš vychovat. Máš jí normálně zmlátit a zamknout doma, aby nemohla ven a ne pak brečet na internetech. Když nevíš, jak se to dělá.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam