• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LEMURNové Internetové Humory // hajlování na toaletě povoleno // Poĺpp // retarded vEgaИ mEMEs welcome // DEUS VULT!!!!1
    (ja si rozhodne nemyslim, ze "vytrcat cecky na kameru" tak, aby to bolo kvalitne natocene a zaujimave natolko, aby za to boli ludia ochotni platit, zvlast v dnesnej dobe, ked mas vsade kopec zadarmo, je lahke)

Jsem fakt myslela, že jsou to hodně špatně chápající jednici, nebo feťáci, nebo psychopati, a oni že prej dělaj trolling, že prej je to nějaké umění...

Pardon, nějak jsem to naklikal při telefonování a teď nevím jak smazat.. smažu až na kompu…

jj, sedět znuděnej v kanclu a krátit si čas repostama pičovin z 4chanu (případně jejich vytvářením) je hodně velká rebélie...já už jen čekám, kdy díky tomu spadne system a nastane budhistická anarchie vodnářského věku

...A stala se mi nemilá věc. Začal jsem za zavřenými víčky vidět roztažené řitě.

rozbalit záhlaví
    WIREBORNE
    WIREBORNE --- ---
    SLAMITCH: tohle jsem už před měsícem psal antiwax příbuzenstvu ve snaze přesvědčit je. Že Bilderberg (protože Ilumináti jsou výmysl šířený Bilderbergem jako kamufláž) vyrobil deltu (tehdy ještě indická), kterou očkovaní budou sice šířit, ale neumřou, aby zlikvidoval odpůrce migrace a Calerghiho plán mohl pokračovat. Jenže bohužel je to až příliš logické, takže tomu neuvěřili.
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    CHOROBA: No samozřejmě. To je přece to jediný, co dává smysl. Pěkně si vytřídit odporující rebely tím, že odmítnou očkování, a pak se jich zbavit. My poslušný manipulovatelný ovce se elitám budeme do budoucna hodit víc, jakožto lehce ovladatelná masa.
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    ERRTU: no to ja to radsi necham uschnout, a to nepouzivam ani ty antiperle.. libi se mi jak to meni barvy.. zelena je uklidnujici..
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ZUULUU: ja jsem hodne linej ale ne az zas "nechce-se-mi-to-vylejvat-pockam-az-to-vyschne" linej...
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    MATT
    MATT --- ---
    ZUULUU: já si říkal, jak ty antiperle jsou hnusný a on se z nich má dělat čaj!! konečně mi to dáva smysl..
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    ZUULUU: at mi to vydrzi dyl teple zejo
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    YOT: hm ja to mam zo solaru zadarmo tak ci tak

LOPIK
    LOPIK --- ---
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SLEEPLESS8: ano, rika se jim konvice
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    YOT: vim co je rychlejsi.. btw nevite jestli existujou i pomalovarne konvice?
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    YOT: doma nebo ve vězení?
    YOT
    YOT --- ---
    MATEEJ:
    SLEEPLESS8: Co vyjde levněji? Ohřívat v rychlovarce vodu ze studeného, nebo z teplýho kohoutku?
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    MATEEJ: prece to nebudu zrat teply..
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    MATT: Kdo si kurva dává buráky do ledničky?
    MATT
    MATT --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam