• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LEMURNové Internetové Humory // hajlování na toaletě povoleno // Poĺpp // retarded vEgaИ mEMEs welcome // DEUS VULT!!!!1
    V77
    V77 --- ---
    DELIRIUM: 2015-2018 probíhala jednání vojenského výboru NATO výhradně v češtině
    BASSQUIAT
    BASSQUIAT --- ---
    Riposi In Pace
    LYNX
    LYNX --- ---
    SPARENA_MARENA
    SPARENA_MARENA --- ---
    DWAY: zajímavý je, že Němci to mají přesně naopak mi přijde. akorát místo Ježíše se jim obrací tatíček Hindenburg
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    SMELLYDICKHEAD
    SMELLYDICKHEAD --- ---
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    SHANIGEN
    SHANIGEN --- ---
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    DWAY
    DWAY --- ---
    SPARENA_MARENA: protoze murica. Kdyz ve filmu nebo hre nekomu vystrelis mozek z hlavy pres prdel, tak to je naprosto ok. Kdyz nahodou ukazes bradavku tak je to konec sveta a jezis se na krizi obraci.
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    SPARENA_MARENA
    SPARENA_MARENA --- ---
    SHEALA: ted jsem k tomu nasel zajimavy komentar. ktery castecne patri do humoru, ale castecne asi spise do thrilleru:
    Honestly tho, why they getting fired for shooting consensual cum shots but not fired for shooting unarmed human beings?
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    SPARENA_MARENA: nějak nechápu co je v tom za problém. Asi pomsta žárlivejch manželek.
    SPARENA_MARENA
    SPARENA_MARENA --- ---
    FRK_R23: ted uz jsem to taky konecne zjistil, diky prispevku pode mnou, kterehojsem si nevsiml vcas
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SPARENA_MARENA
    SPARENA_MARENA --- ---
    FRK_R23: taky se to snažím rozklíčovat už druhý den, ale špatně se hledá podle ksichtu beze jména. Vychází mi dvě možnosti. Buď partu kolegů najednou vojela nebo zmlátila
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam