Nedávám NYXU povolení sdílet cokoli z mých příspěvků, které jsem dal na jejich stránku, fotky, nebo příspěvky, telefonní čísla nebo e-maily .. Absolutně nic, co můžete použít v jakémkoliv konání bez mého písemného povolení nebo verbálního souhlasu.
Nezapomeňte, že zítra začíná nové pravidlo Nyxu, kde mohou používat vaše fotky. Nezapomeňte na termín dnes !!! Dá se vse použít v soudních věcech proti vám. Vše, co jste kdy zveřejnili, se od dnešního dne stane veřejně i zprávy, které byly vymazány nebo fotky povoleny. Nestojí to nic za jednoduchou kopii, lépe bezpečně než litovat.
Novinky kanálu 13 hovořili o změně pravidel ochrany osobních údajů Nyxu. Nedávám Nyxu ani žádným subjektům spojeným s povolením Nyxem používat moje fotky, informace, zprávy či příspěvky, tak minulost, přítomnost i budoucnost. S tímto výrokem dávám upozornění Nyxu, že je přísně zakázáno zveřejňovat, kopírovat, distribuovat nebo podniknout jakékoliv jiné kroky proti mně na základě tohoto profilu nebo jeho obsahu.
Obsah tohoto profilu jsou soukromé a důvěrné informace. Porušení soukromí může být potrestáno zákonem
POZNÁMKA: Nyx je nyní veřejným subjektem. Všichni členové musí zveřejnit takovou poznámku. Pokud alespoň jednou nezveřejníte prohlášení, bude prakticky umožněno používání vašich fotografií, jakož i informace obsažené v aktualizacích statusu profilu.
NESDÍLEJTE. Kopírovat a vložit.