• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LEMURNové Internetové Humory // hajlování na toaletě povoleno // Poĺpp // retarded vEgaИ mEMEs welcome // DEUS VULT!!!!1
    (ja si rozhodne nemyslim, ze "vytrcat cecky na kameru" tak, aby to bolo kvalitne natocene a zaujimave natolko, aby za to boli ludia ochotni platit, zvlast v dnesnej dobe, ked mas vsade kopec zadarmo, je lahke)

Jsem fakt myslela, že jsou to hodně špatně chápající jednici, nebo feťáci, nebo psychopati, a oni že prej dělaj trolling, že prej je to nějaké umění...

Pardon, nějak jsem to naklikal při telefonování a teď nevím jak smazat.. smažu až na kompu…

jj, sedět znuděnej v kanclu a krátit si čas repostama pičovin z 4chanu (případně jejich vytvářením) je hodně velká rebélie...já už jen čekám, kdy díky tomu spadne system a nastane budhistická anarchie vodnářského věku

...A stala se mi nemilá věc. Začal jsem za zavřenými víčky vidět roztažené řitě.

rozbalit záhlaví
    VACA
    VACA --- ---
    RUDOLF; DRAGON: však on přijde den kdy to zadáš jako prompt do Ai, a dostaneš to jako celovečerák.
    Docela rychle už se ta doba blíží, a to mě trochu děsí.
    Ale na tohle se kouknu taky ;D
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    DRAGON: jenomže jodorowskiho transcendence je na jedno brdo, mám rád jeho filmy i comixy, ale je to nekonečný kopírování šedesátkového new agismu. Lynch byl vždy originální ve své tvorbě a já jeho Dunu miluji - ten vizuál mě doteď baví. Klidně bych se rád podíval na Jodoroswskýho pojetí, ale je zbytečný to vylučovat. Mě třeba připadá strašná De Launteris rozšířená verze Duny, nějak se vytratilo napětí ze střihu. Neumím přesně popsat proč ale David to uměl.
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    DRAGON: nebo to taky mohlo bejt nejvetsi hovno vsech dob, ja sem za Lynchovu Dunu rad. ;-)
    a byl bych rad i za nesestrihany Horizont udalosti, ale jaksi bohuzel
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    DRAGON: No jo, Horizont událostí mohl bejt taky o dost lepší, ale dopadlo to jak to dopadlo. Škoda :(
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DOCKINEZ: no hlavně se z toho vytratila ta transcendence, kterou do toho Alejandro vložil, celý to stálo na jeho úžasným a vizuálně fenomenálním scénáři. To, co z toho Lynch udelal (a v jeho situaci se není čemu divit), bylo peklo. Ale to je jen můj názor. Jodorowského Duna mohla být to nejlepší ze scifi kinematografie, co jsme kdy neviděli:) Moebius, Giger, Dali a O'Bannon, tohle by bylo prostě epický, zasranej hollywood, ať shoří. Hm, tahle hláška je teď divná :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    DRAGON: No, posral... on to snad původně natočil na trojnásobek dýlky kinoverze, ale sestříhání bylo nemilosrdný. A dopadlo to jak to dopadlo.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    PAULMUADDIB: jo, really. lynch to dostal od studia (a uplne to posral), kdyz to zamitli jodorowskimu.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MAGE: ten pán si koupil víčka od místní žáby
    MAGE
    MAGE --- ---
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BUTCH: "!PSNG" kat zu zydK
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    PSNG

JANDOS
    JANDOS --- ---
    RIP

VOJTHA
    VOJTHA --- ---
    gnsp
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    PAULMUADDIB: to bolo prve co mi napadlo ked som videl prispevok od PAULMUADDIB
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    GNSP

PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    DRAGON: Really?

BUTCH
    BUTCH --- ---
    Welcome

HANSHOLER
    HANSHOLER --- ---
    GNSP