• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LEMURNové Internetové Humory // Tito a Tiso Inside! // hajlování na toaletě povoleno // Poĺpp // retarded vEgaИ mEMEs welcome // DEUS VULT!!!!1
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    LOVE_DALI: Jayden is a dog.
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    The first depiction of the famous Mickey Mouse, originally known as Steamboat Willie,
    fell into public domain in 2024. In the next three years, more Disney intellectual property such as
    Pluto (2026), Goofy (2028) and Donald Duck (2029) will also become available.

Prudo bude svobodný jako první, kdo ho bude ty dva roky krmit?!
    Gooby možná po svém osvobození jako první vykope hrob a pak se celý rok bude snažit zabránit osvobození Dolana...

DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    SLEEPLESS8: ten se jim moc nepoved:p
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    asi dobrý tenisky jako

Born White Shoes – MIKAKUS x CUPRA | Explore CUPRA Collection
    https://en-shop.cupraofficial.com/born-white-shoes-mikakus-x-cupra/

SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ROMANET: jakože bojovníci za konservativní hodnoty jsou vskutečnosti transgender? Very Twist plot, much unexpected.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    SLEEPLESS8: takhle nějak to přijde otevřít internetový bojovník za konzervativní hodnoty, když u něj zazvonis v deset večer.
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    SLEEPLESS8: 72 genders for holy martyrs? idk, i'm new here
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    image
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    DZODZO: a svedl to na souseda nad sebou
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    FRK_R23: kolegovi z prace sa to stalo trochu inak, ked sa nastahoval do noveho bytu v panelaku na 4. patre, tak bola bujara kolaudacka az to trochu nezvladol a nestihol dojst na hajzl, tak sa vyblil z okna a nahodil to vsetkym susedom pod sebou... okna im siel s omluvou umyvat az nasledujuci den na triezvo, ale zasa si s nimi hned na zaciatku vybudoval dobre vztahy
    SUK
    SUK --- ---
    FRK_R23: stalo. Jednou jsem se ozral tak, ze jsem zacal pracovat. Od ty doby piju opatrneji...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SALVATOR: Promiň, došla mi francovka :/
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    FRK_R23: Máš překlep ve slově Okena.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PRAASHEK: To máš lepší než já, aniž bych umyl kocoviny, tak vypiju všechna okna :/ Jde to se mnou z kopce...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    FRK_R23: já dokonce už ani nemusím pít - stačí umývat okna a druhý den mám kocovinu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam