• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LEMURNové Internetové Humory // Tito a Tiso Inside! // hajlování na toaletě povoleno // Poĺpp // retarded vEgaИ mEMEs welcome // DEUS VULT!!!!1
    (ja si rozhodne nemyslim, ze "vytrcat cecky na kameru" tak, aby to bolo kvalitne natocene a zaujimave natolko, aby za to boli ludia ochotni platit, zvlast v dnesnej dobe, ked mas vsade kopec zadarmo, je lahke)

Jsem fakt myslela, že jsou to hodně špatně chápající jednici, nebo feťáci, nebo psychopati, a oni že prej dělaj trolling, že prej je to nějaké umění...

Pardon, nějak jsem to naklikal při telefonování a teď nevím jak smazat.. smažu až na kompu…

jj, sedět znuděnej v kanclu a krátit si čas repostama pičovin z 4chanu (případně jejich vytvářením) je hodně velká rebélie...já už jen čekám, kdy díky tomu spadne system a nastane budhistická anarchie vodnářského věku

...A stala se mi nemilá věc. Začal jsem za zavřenými víčky vidět roztažené řitě.

rozbalit záhlaví
    E2E4
    E2E4 --- ---
    PRAASHEK: možná to prostě nebyl dobrý humor.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KRYSTOFK: nemusí být na první dobrou. Např. tento humor se nestane humorem ani na druhou dobrou a troufám si tvrdit, že ani na žádnou další dobrou.
    KRYSTOFK
    KRYSTOFK --- ---
    SUCZKER: heh tyjo, stojim na balkonu a kolem jede cisterna s AdBlue a za ni nejaky nadupany BMW, tak jsem si vzpomněl ze jsem kdysi zaznamenal diskuse o tom, proc se na vlozky v reklamach leje modra tekutina a prislo mi, nebo mam doejm ze takovy byl tehdejsi koncensus, ze ty diskuse vedou typicky motorist-style-incels, ktery by se posrali i z jakykoli jiny barvy a mozna nejvic prave z cerveny
    a pak koukas na AdBlue, coz je blba mocovina, ale musi se taky obarvit a obrandovat tak aby to prave temhle dementum prislo dost nevinne schovany
    asi jsem moc odgravitoval od naprosto presnyho sdeleni, ale trochu operuju s tim, ze memes nemusi byt na prvni dobrou :)
    D13
    D13 --- ---
    DOGTORRR: tady vic takovych krasnych detskych knih

Your Childhood Ruined: Sinister Parodies of Kid’s Books (Part 2)
    https://www.sadanduseless.com/your-childhood-ruined-parodies/
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    KRYSTOFK: a můžeš nám to vysvětlit teda??
    DOGTORRR
    DOGTORRR --- ---
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    KRYSTOFK: Chemistry meme, that is actually not funny:

_
    BROUKOID
    BROUKOID --- ---
    VECTOR: to budes muset dostat z KRYSTOFKa ...
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Tiso a Fico
    ZONIVENTRIS
    ZONIVENTRIS --- ---
    BROUKOID:

"Gay Fish" Orchestral Rendition - SOUTH PARK
    https://www.youtube.com/watch?v=MYGx9oqcgn8
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    BROUKOID: Tak jaka odpoved je spravna? Jsem zvedavej!
    BROUKOID
    BROUKOID --- ---
    KULA: Mercedes chce predelat na elektriku..
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    KRYSTOFK: nic si z toho nedělej. Byl páteček a zdejší osazenstvo jelo od rána:

_
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    _
    KULA
    KULA --- ---
    BROUKOID: co máš za problém?
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    KRYSTOFK: Protože jak vidíš málokdo pochopí ten vtípek s "Ad blue" jako reklamní modří. A těm pár lidem, co to pochopili, přijde zas málo chytrej. Asi bys přišel i na nějakou pointu, kdybys tomu dal trochu času. Já ti dal plus alespoň za snahu něco stvořit v tom moři re-postů
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    BROUKOID: teď se bojím, že ses trefil a autor nám neřekne, co to bylo za možnost.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    PRAASHEK: zajímá mě, kdy se to naučí pořádně, tahle zkouška je taková... no nemá moc ten německý nádech ani výdech...
    KEB
    KEB --- ---
    BROUKOID: mám ještě jednu. Lit na vložku modrou barvu je stejná kokotina jako lít do motoru chcanky.

Vyprovodim se sám, po cestě se pošlu do prdele a klíčenku zdvořile odmítnu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam