• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LEMURNové Internetové Humory // Tito a Tiso Inside! // hajlování na toaletě povoleno // Poĺpp // retarded vEgaИ mEMEs welcome // DEUS VULT!!!!1
    (ja si rozhodne nemyslim, ze "vytrcat cecky na kameru" tak, aby to bolo kvalitne natocene a zaujimave natolko, aby za to boli ludia ochotni platit, zvlast v dnesnej dobe, ked mas vsade kopec zadarmo, je lahke)

Jsem fakt myslela, že jsou to hodně špatně chápající jednici, nebo feťáci, nebo psychopati, a oni že prej dělaj trolling, že prej je to nějaké umění...

Pardon, nějak jsem to naklikal při telefonování a teď nevím jak smazat.. smažu až na kompu…

jj, sedět znuděnej v kanclu a krátit si čas repostama pičovin z 4chanu (případně jejich vytvářením) je hodně velká rebélie...já už jen čekám, kdy díky tomu spadne system a nastane budhistická anarchie vodnářského věku

...A stala se mi nemilá věc. Začal jsem za zavřenými víčky vidět roztažené řitě.

rozbalit záhlaví
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    MEJLA77: Ajo, diky, to mi teda nedoslo.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    TERRANCE: Is this floss?
    UNTOY
    UNTOY --- ---
    NORDSSON
    NORDSSON --- ---
    PETER_PAN: Nebylo by to vtipny, ani kdyby byly spravne. Stejne jako vsechny dalsi AI generovany comic strips.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    UNTOY: ty struktury jsou spatne, takhle to neni vtipny , vubec
    TERRANCE
    TERRANCE --- ---
    UNTOY
    UNTOY --- ---
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    R.I.P

V italských Alpách tragicky zahynul meteorolog a moderátor České televize - Aktuálně.cz
    https://zpravy.aktualne.cz/domaci/v-italskych-alpach-tragicky-zahynul-meteorolog-a-moderator-c/r~bcc32f8e34a511f0beca0cc47ab5f122/
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    OC, omluvte sníženou kvalitu

QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    PRAASHEK: jasne ze to ti duchodci maji natrenovane. kazdemu 52+ v tom sale bylo nejmene 18 kdyz zacala valka a drilovali to dostatecne dlouho, aby to byla automaticka reakce

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    QWWERTY: zajímalo by mne, zda to ten pán dělal na svých vystoupeních nějak pravidelně, či to bylo ojedinělé. Ono to totiž vypadá, že to má celkem natrénované. Ale ti důchodci teda to mají taky natrénované vlastně.
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    Jonny Buchardt Karneval Köln Kölle Alaaf alte Kameraden 1973 zicke Zacke hoi hoi hoi
    https://www.youtube.com/watch?v=7qtUXXHfrvM
    CRS
    CRS --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam