• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LEMURNové Internetové Humory // Tito a Tiso Inside! // hajlování na toaletě povoleno // Poĺpp // retarded vEgaИ mEMEs welcome // DEUS VULT!!!!1
    (ja si rozhodne nemyslim, ze "vytrcat cecky na kameru" tak, aby to bolo kvalitne natocene a zaujimave natolko, aby za to boli ludia ochotni platit, zvlast v dnesnej dobe, ked mas vsade kopec zadarmo, je lahke)

Jsem fakt myslela, že jsou to hodně špatně chápající jednici, nebo feťáci, nebo psychopati, a oni že prej dělaj trolling, že prej je to nějaké umění...

Pardon, nějak jsem to naklikal při telefonování a teď nevím jak smazat.. smažu až na kompu…

jj, sedět znuděnej v kanclu a krátit si čas repostama pičovin z 4chanu (případně jejich vytvářením) je hodně velká rebélie...já už jen čekám, kdy díky tomu spadne system a nastane budhistická anarchie vodnářského věku

...A stala se mi nemilá věc. Začal jsem za zavřenými víčky vidět roztažené řitě.

rozbalit záhlaví
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    PRAASHEK: vyzkousel jsem a funguje.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    PRAASHEK: to je kryci verze.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    RAINBOF: symtě zobrazují se dva obrázky s nápisem "registration is required to uplad adult content", nevim jestli to víš
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    DZODZO: jsi na to moc malej. asi to nejde bez legitimace.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    RAINBOF: ten hek si mame zariadit sami aby sme videli ten forbidden content pre registrovanych? :)
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Jeden lajfhek

3Zf8a2a.md.png
    3ZfgKBI.md.png
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    PRAASHEK: zabasli ho driv nez to stacili rozebrat. ale nejakej cinan uz to okopiroval
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    RAINBOF: tak sláva
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    tu je :D

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    a hele, teď ukradl i celý ten příspěvek
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    RAINBOF: očividně už to provozuje dlouho a nese to, když si pořídil parádní hnědé sako a košili
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    na jednu stranu mne název článku naplňuje nadějí, ale na druhou zase velkým znepokojením souvisejícím s avizovanou důmyslností a tím, že jdou nalézt...

Důmyslné nacistické skrýše Werwolfů můžeme v ČR nalézt dodnes | ARMYWEB.cz
    https://www.armyweb.cz/clanek/dumyslne-nacisticke-skryse-werwolfu-muzeme-u-nas-nalezt-dodnes?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    PRAASHEK: muscle memory
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    CDR: Hans Landa likes it.
    CDR
    CDR --- ---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MAKROUSEK: já tomu dal plus, protože se mi to líbilo i když mi ten význam byl ještě skryt. Teď vím, že jsem investoval dobře.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam