• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LEMURNové Internetové Humory // Tito a Tiso Inside! // hajlování na toaletě povoleno // Poĺpp // retarded vEgaИ mEMEs welcome // DEUS VULT!!!!1
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KEESHEA: žel nejsem ani Mengelejev, který vynašel tabulku prvků i se záhadným prvkem Ah, kterýž má nejen proměnlivou atomovou hmotnost, ale dokonce i atomové číslo. Nejčastěji je však číslem jeho atomovým 18 a 88, což vede v tabulce ku sdílení políček tu s Argonem, tu zase s Rádiem (když si chce poslechnout nejnovější hity v étheru) a tato neposednost a nestálost vede k jeho neuchopitelnosti. Metamorfózy obou výše zmíněných hodnot však nekončí jen u 18 a 88, čímž se neuchopitelnost zvyšuje.
    KEESHEA
    KEESHEA --- ---
    PRAASHEK: já myslela že si Goebbels, a ty si Mengele. Tak to je mi líto, na večeři chodím jen s říšskými důstojníky.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    PAULMUADDIB: rodina je základ státu
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Ještě by měl sedět na pohovce...

DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KEESHEA: když budeš dodržovat základní protiepidemická opatření, tak žádný autobus chytit nemusíš
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    KEESHEA: tak u toho psaní přestaň mluvit neasi
    KEESHEA
    KEESHEA --- ---
    PRAASHEK: pražský magistrát mi zrušil oprávnění mluvit o Izraeli. Teď už jedině že chytnu ten autobus.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KEESHEA: a pročpak jsi to mazala?
    KEESHEA
    KEESHEA --- ---
    PRAASHEK: smazala jsem, ale koukám, že Praashek už odpověděl, ale že to je vlastně jedno.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    zastavit se můžete vlastně i bez toho, ale musíte se předtím pohybovat, jinak to nefunguje
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KEESHEA: Berlín už dávno ne, nyní je hlavní sídlo na Měsíci. Stačí se ohlásit předem a můžete se zastavit.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    WAMP_ELF: své nadlidské stránky, drahý kolego.
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    PRAASHEK: Ach, ty historické momenty kdy PRAASHEK projevuje své lidské stránky..
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SUCZKER: tak normálka jako se všema - nejdřív 10 a pak requesting air support 0
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    _
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam