• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LEMURNové Internetové Humory // Tito a Tiso Inside! // hajlování na toaletě povoleno // Poĺpp // retarded vEgaИ mEMEs welcome // DEUS VULT!!!!1
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    RSZ: dřív teda byly mnohem humánnější
    MATHES
    MATHES --- ---
    PRAASHEK: ukradne mu akreditaci na krystof kemp
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SH_PANDA: a k čemu ti tahle informace bude?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ERRTU: je libo hudební hod hod doprovod?

Česká soda - Benda a zpívanky
    https://www.youtube.com/watch?v=jz9w0wv9EBw
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    aspon k necemu je ten DANIELSOFT vs. Krystof social engineering dobrej - vime, ze jeho super tajne heslo je Krystof2001!
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Tak vám teda děkuji. Léta na terapii abych na Kryštof zapomněl a teď tohle.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    CUSTOM1
    CUSTOM1 --- ---
    Když ve jméně DANIELSOFT šest písmen změníte a tři přidáte, vyjde vám RICHARDKRAJČO. Náhoda? Nemyslím si.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    REFALLENONE: Nejdřív jsem četl, že jsi Kryštof, avšak pokračující věta naznačila, že se žádný obdobný coming-out konat nebude. Aby se nakonec konal úplně jiný coming-out!

PS: nevím zdali jsem rád, nebo zklamán, že nejsi Kryštof.
    RSZ
    RSZ --- ---
    DANIELSOFT: tak teď už nikam nepůjdeš ti říkám, padej támhle do kouta a čekej!
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    ja vim jak von to ted dela

DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    vypadá to, že jsem narazil na nějakou rabbit hole, ve které nechci pokračovat. mějte se tu hezky.
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    PRAASHEK: Já jsem Kryštof odsuzoval a považoval za plytkou slátaninu. Ale teď mi to všechno dává smysl, od té doby co mám AIDS.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    DANIELSOFT: jakože dřív měl kryštof hluboké kvalitní texty a dnes již nemá? To je zajímavá konstrukce. To vypadá, že je zkorumpovaly peníze.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    DANIELSOFT: hospodin je odvodene od slova hotspotský, tj. ten kto pozna heslo od wifi v pohostinstve
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    DANIELSOFT: Já ti nevím, Máňo.
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    den jako vina může narážet na tvůrčí akt nějakého Demiurga třeba, Bůh má v pohostinství dluh: slovní hříčka se slovem Hospodin... prostě něco tam je

narozdíl od toho vpravo, kde mě přišlo, že se zploštili aby vyšli vstříc plytkému publiku, tak jsem si trochu rýpnul
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam