• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LEMURNové Internetové Humory // Tito a Tiso Inside! // hajlování na toaletě povoleno // Poĺpp // retarded vEgaИ mEMEs welcome // DEUS VULT!!!!1
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SUCZKER: tu AI figurku asi nutně potřebuju
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    SUCZKER: ok to si pockam az budou mit luft waffle
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    SAMIEL:
    PRAASHEK:
    Ano, ale doufám, že je vám jasné, že to bylo jen dočasné krytí. F skutečnosti:

Muftí Muf a jeho Studio Kalifát:

_

Jestli doteď nebylo někomu jasné, že Muftí Muf je zakuklený islamista, všimněte jeho výrazných zeleno, červeno, bílo, černých barev. Dále si všimněte toho jeho těla ve tvaru půlky melounu. Stále vám to nic neříká:

_

A doufám, že každému je teď už jasné, proč nemá ruce. Přišel o ně při nedodržení postupu na konstrukci improvizovaného výbušného zařízení.

Tuhle skrytou propagandu a podprahovou indoktrinaci v ČT, která působí na mozečky často předškolních dětí, je potřeba okamžitě zakázat.

Napište svému poslanici a radě ČT. Připravím zítra vzor dopisu poslancům a radním! A taky je to myslím stěžejní otázka na všechny politické subjekty ucházející se o naše hlasy v nadcházejících volbách!
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SAMIEL: správně to je MUFFEN-FF
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    SKORZENY: Ty letadýkla Ju a He1 mají až příští týden, od zítřka mají v akci nerozlučné plyšové duo JuDe + HeiLe

_
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    PRAASHEK: koukas na ty letadylka ze Ju, He1!!, maji v kampflandu otevrino Do 17
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SUCZKER: když voni shazujou furt z letadel tyhlety letáčky a i ten nejmenší nadčlověk nakonec podlehne a jde potupně nakoupit
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    JPRAASHEK: Já myslel, že u Prasheků se jezdí už jen do hitlermarketů Kauflebensraum , nedávno si někde stěžoval, že Kaufland už je jim malej
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    YOT: z/do Kauflandsmannschaftu
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    YOT: Z Kampflandu, drahý kolego.
    YOT
    YOT --- ---
    SUCZKER: Turek v litru? To se mi nezdá. Tohle bude spíše někdo od Prasheků cestou z/do Kauflandu...
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    YOT: Turek jezdí ekologickým Kampfwagen:

_
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    MAGE: Tvl, voni to majíve Škoda Museum? Tak to tam musím neprodleně jet, než to zrekvírujou na nějaký bojiště!
    YOT
    YOT --- ---
    MAGE: Já ne, vždyvky mám takovej divnej pocit, když vidím někoho mantálně retardovanýho, jak sám sebe veřejně zesměšňuje.
    MAGE
    MAGE --- ---
    SUCZKER: tesim se az bude v debate Turek
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    _
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    _
    KAMAHL