• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LEMURNové Internetové Humory // Tito a Tiso Inside! // hajlování na toaletě povoleno // Poĺpp // retarded vEgaИ mEMEs welcome // DEUS VULT!!!!1
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KONOPKA: To nevím, ale pro demokratickou společnost by měla být zásadní diskuze, nikoli diktát. Což EU samozřejmě splňuje, narozdíl od Sovětského svazu.
    ELLYA: Asi jsme viděli jinej film.
    VOZKA: Fakt? Fakt ti chybí smrdící hadry, bolehlav a vzduch, kterej se nedá dejchat, ani když kouříš? Kromě toho když si nutně chceš zahulit uvnitř, tak jak sám říkáš jsou i dnes možnosti. Naposledy jsem to zažil U vystřelenýho oka. Začátek byl fajn, ale druhej den mě to teda sralo hodně. Smrdět jako popelník mi nevyhovuje ani jako kuřákovi.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    IRON_STORM: vím, že se to ví, ale knihobot mění knížky a nechává jednu debatu.
    IRON_STORM
    IRON_STORM --- ---
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    FRK_R23: Mně kouření v pajzlech trochu chybí, byla to součást koloritu. Ale naštěstí stále platí staré přísloví: kdo chce u piva kouřit, hospodu si vždycky najde. Na obcházení a ignorování zákonů nikdo Rusy nepotřebuje.
    ELLYA
    ELLYA --- ---
    FRK_R23: to je součástí plánu. Jestli pamatuješ na Kouř, tam tam hulily fabriky bez gryndylu, všichni kouřili startky bez filtru, a hlavní hrdina mě zakázaný anální sex.
    KONOPKA
    KONOPKA --- ---
    FRK_R23: Emisní povolenky v Euro Truck Simulátoru 2 si taky nijak nevybavuji.
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    PRAASHEK: Gottvult a jsme zpátky na začátku.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    DOCKINEZ: Gottwald Vult
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    PRAASHEK: ale notak, nesnaz se to zamaskovat, dyt to oba sledujeme doted...

MALARKI
    MALARKI --- ---
    FRK_R23: no rusak ty korespondecni volby zrusi tak, ze zrusi volby uplne. A radostny hykani nad tim, ze bude rusak nase obcany posilat do gulagu na sibiri, tak nejak o autorovi a siriteli rika to, ze bych si vo nej neotrel ani psi hovno na podrazce.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Mě baví ten seznam benefitů, co osvíceni soudruzi z Mosvky v tomto hypotetickém scénaři zavedli.

Kouření v hospodách fakt někomu chybí? Jako kuřák teda zodpovědně říkám, že mně teda ne. Svatbu gejů autora trápi jak přesně? Někdo ho tam nutí chodit? Svatby gejů mají na jeho život stejný vliv, si jako svatba kohokoli jiného, tedy žádný. Počet hlasů z korespondečních voleb si autor zřejme taky neumí představit a operuje aspoň vyššími jednotkami procet. Atp.

A tyhle super věci se nám vrátí "jenom" za ruskou okupaci, tisíce mrtvých a statisíce zmařených životů. No neber to! :D
    MALARKI
    MALARKI --- ---
    KILLER_BEE: ok vatnik
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    SUCZKER: Je třeba apelovat na veřejnoprávní média, aby tento poklad uvolnila aspoň online.
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    DOCKINEZ:

kdyby někdo věděl, kde by se ta Matka dala sehnat, tak díky za tip, klidně v poště. Obvyklé zdroje to neznají.
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    DOCKINEZ: Gottwalda jsem sjížděl. Proradní sociální demokraté dostali co zasloužili.

Gotwald se dneska určitě blahem přesýpá v urně.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    Deus lardum vult

DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    SUCZKER: Možná to bude ještě lepší než Gottwald.

Gottwald (1986) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/137657-gottwald/prehled/
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    DOCKINEZ: Tak to zní lákavě, to mi dosud unikalo!
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    SUCZKER: Velitel je ovšem seroš, který v tomto tzv. auditoriu uznáváme a oblibujeme, ale na Okres to nemá ani vzdáleně.

Ale hodně si slibuju od tohoto utajenýho skvostu, hodnocení 18 % vypadá na pořádnej hóchkumšt. Za případný linky na stažení budu rád. :)

Matka (1975) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/232596-matka/prehled/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam