• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LEMURNové Internetové Humory // Tito a Tiso Inside! // hajlování na toaletě povoleno // Poĺpp // retarded vEgaИ mEMEs welcome // DEUS VULT!!!!1
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    FILIPH
    FILIPH --- ---
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    image
    FRK_R23: mne teda koureni v hospodach chybi hodne a chodim nejradsi do hospod kde se porad kouri, hlavne v zime. Rad si dam cigarko k pivku a ne jak sulin nekde venku na stojaka. A hadry mi potom nesmrdi, spis hezky voni kourem.
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    FRK_R23: Jo, fakt. Ono je to určitě jak kde, ale tady na vesnici v Brně se ta situace postupně řešila už před zákazem sama a bylo na výběr protože existovala poptávka po obojím. To že mi smrdí hadry pivem a cigárama mi nevadí. Ale oddělený kuřárny s vyřešeným odvětráváním jsou nejlepší varianta a jsem rád, že se podniky s nimi (zdá se) nechávají být a nikdo je aktivně neřeší.

pic unrelated, ať nejsem úplně OT
    FILIPH
    FILIPH --- ---
    KILLER_BEE: počkat... co? Já akorát sdílel reakci na meme, co jsi sdílel. To je "podsouvání" v jakém slovníku?

Když někdo reaguje na pičovinu typu "druhá Ruská invaze ČR by byla fajn", tak se cítíš ublíženě?
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    KILLER_BEE: taxi Dezola? jak s tim souvisi lodni doprava v Dubrovniku?
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    KILLER_BEE: Budu chvilku předstírat, že za to nemůžeš, protože ti na počítač vlezl nějaký důchodce se stařeckou demencí a okopíroval tam řeťezový email od FSB. Až budeš na kompu, tak si ty hovna smaž.

KILLER_BEE
    KILLER_BEE --- ---
    FILIPH: Podsouvas mi neco, co jsem nikdy nenapsal. Tady to beztak jede jako kolovratek, nejsi cely bily - taxi dezolat a rusky svab.
    FILIPH
    FILIPH --- ---
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KONOPKA: To nevím, ale pro demokratickou společnost by měla být zásadní diskuze, nikoli diktát. Což EU samozřejmě splňuje, narozdíl od Sovětského svazu.
    ELLYA: Asi jsme viděli jinej film.
    VOZKA: Fakt? Fakt ti chybí smrdící hadry, bolehlav a vzduch, kterej se nedá dejchat, ani když kouříš? Kromě toho když si nutně chceš zahulit uvnitř, tak jak sám říkáš jsou i dnes možnosti. Naposledy jsem to zažil U vystřelenýho oka. Začátek byl fajn, ale druhej den mě to teda sralo hodně. Smrdět jako popelník mi nevyhovuje ani jako kuřákovi.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    IRON_STORM: vím, že se to ví, ale knihobot mění knížky a nechává jednu debatu.
    IRON_STORM
    IRON_STORM --- ---
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    FRK_R23: Mně kouření v pajzlech trochu chybí, byla to součást koloritu. Ale naštěstí stále platí staré přísloví: kdo chce u piva kouřit, hospodu si vždycky najde. Na obcházení a ignorování zákonů nikdo Rusy nepotřebuje.
    ELLYA
    ELLYA --- ---
    FRK_R23: to je součástí plánu. Jestli pamatuješ na Kouř, tam tam hulily fabriky bez gryndylu, všichni kouřili startky bez filtru, a hlavní hrdina mě zakázaný anální sex.
    KONOPKA
    KONOPKA --- ---
    FRK_R23: Emisní povolenky v Euro Truck Simulátoru 2 si taky nijak nevybavuji.
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    PRAASHEK: Gottvult a jsme zpátky na začátku.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    DOCKINEZ: Gottwald Vult
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    PRAASHEK: ale notak, nesnaz se to zamaskovat, dyt to oba sledujeme doted...

MALARKI
    MALARKI --- ---
    FRK_R23: no rusak ty korespondecni volby zrusi tak, ze zrusi volby uplne. A radostny hykani nad tim, ze bude rusak nase obcany posilat do gulagu na sibiri, tak nejak o autorovi a siriteli rika to, ze bych si vo nej neotrel ani psi hovno na podrazce.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Mě baví ten seznam benefitů, co osvíceni soudruzi z Mosvky v tomto hypotetickém scénaři zavedli.

Kouření v hospodách fakt někomu chybí? Jako kuřák teda zodpovědně říkám, že mně teda ne. Svatbu gejů autora trápi jak přesně? Někdo ho tam nutí chodit? Svatby gejů mají na jeho život stejný vliv, si jako svatba kohokoli jiného, tedy žádný. Počet hlasů z korespondečních voleb si autor zřejme taky neumí představit a operuje aspoň vyššími jednotkami procet. Atp.

A tyhle super věci se nám vrátí "jenom" za ruskou okupaci, tisíce mrtvých a statisíce zmařených životů. No neber to! :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam