• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LEMURNové Internetové Humory // Tito a Tiso Inside! // hajlování na toaletě povoleno // Poĺpp // retarded vEgaИ mEMEs welcome // DEUS VULT!!!!1
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    _
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    CRS:
    _
    CRS
    CRS --- ---
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SUCZKER: pičo
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SUCZKER: myslím, že by si tento nový internetový humror zasloužil nějaký rozbor a vykopává SUCZKER - klidně jenom vyznač nějaké jednoduché schéma, které obsáhne všechny základní stavební prvky a jejich vzájemné vztahy, a také, pokud podobné objevíme, i jejich působení a vztahy mimo prostor naší visuálně obsáhlé množiny.
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    image
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    YOT
    YOT --- ---
    TRAGED: Protože by ho zbytecne matala zmena ve vztazich MUDr. Sovy jr. a MUDr. Sovy sr. Nikdo nechce aby si po zbyzek zivota kladl otazku "Kdo je vlastne Karel?"
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PRAASHEK: Se divím, že ti ještě nebyl doporucen seriál příliš "silný" i na soudružskou ČST

Letící delfín (1989) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/271907-letici-delfin/prehled/
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    CDR: Tak už vím, pro koho se vyráběly vajankly.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    CDR: ahaaa, tak uz to do seba zacina zapadat

Odsouzený německý neonacista si úředně změnil pohlaví. Státní zastupitelství jej posílá do ženské věznice - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-odsouzeny-nemecky-neonacista-si-uredne-zmenil-pohlavi-statni-zastupitelstvi-jej-posila-do-zenske-veznice-40535910
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    CDR: make zahulené pajzly great again!
    CDR
    CDR --- ---
    SLEEPLESS8: a to ani nevíš, že to byl transkotník (narozený původně jako cis zápěstí)
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    CDR: dik za tip, ale asi pred mesicem jsem videl damsky kotnik, takze trenyrky mi uz/jeste semenem voni
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    pánové ERRTU a zejména NAMATHUR mi přijdou utřít poprskaný monitor!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam