• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LEMURNové Internetové Humory // pořádáme Teď-kon// hajlování na toaletě povoleno// Poĺpp// retarded vEgaИ mEMEs welcome// DEUS VULT!!!!1
    (ja si rozhodne nemyslim, ze "vytrcat cecky na kameru" tak, aby to bolo kvalitne natocene a zaujimave natolko, aby za to boli ludia ochotni platit, zvlast v dnesnej dobe, ked mas vsade kopec zadarmo, je lahke)

Jsem fakt myslela, že jsou to hodně špatně chápající jednici, nebo feťáci, nebo psychopati, a oni že prej dělaj trolling, že prej je to nějaké umění...

Pardon, nějak jsem to naklikal při telefonování a teď nevím jak smazat.. smažu až na kompu…

jj, sedět znuděnej v kanclu a krátit si čas repostama pičovin z 4chanu (případně jejich vytvářením) je hodně velká rebélie...já už jen čekám, kdy díky tomu spadne system a nastane budhistická anarchie vodnářského věku

...A stala se mi nemilá věc. Začal jsem za zavřenými víčky vidět roztažené řitě.

rozbalit záhlaví
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    PJOTRIK: nevěřím
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    PRAASHEK: ostravsky
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MAKROUSEK: jak se diktuje "tryčko"?
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    Meanwhile in Šalingrad,,,

_
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    MYYYSHA: kua, nemůžu najít kreditku :(
    PANTER
    PANTER --- ---
    MYYYSHA: wait a moment

4017574306102442 09/28 832

really silly :D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    //rasicystismus je teď novinka a je to hodně populární
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    DZODZO: a nebol aj rasicystický?
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: ten knirek nebol rasici ale rasisticky, tak pedantsky zastrihnuty
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    _
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    MATHES: já jsem dostal číslo po nějaký mladý buchtě a krom toho, že jí na to často volaly nějaký její kámošky, tak mi tam chodí občas SMSka, že si mám jít něco vyzvednout do Alzaboxu :D Sice ty věci do domácnosti moc nevyužiju a ty kámošky se mnou taky nikam nechtěj, ale je pěkný, mít takovýhle číslo s drobnejma výhodama.

Mmchodem, podobná záměna telefonního čísla je výchozí zápletkou "Programu pro přeživší" od Palahniuka. Velice doporučuji zdejšímu osazenstvu k pokusu o přečtení.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    PRAASHEK: ze setkání časově orientovaných lidí bych rád ještě vypíchl sraz klasických hodinářů: kon-tiki

zde se přijíždí první účastník

FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    MATHES: byla ta holka menší, dost tlustá a s rašícím knírkem? Jestli jo, tak asi vím, kdo to byl. Ne moje bejvalá, ale DWAYovo máma.
    MYYYSHA
    MYYYSHA --- ---
    MATHES
    MATHES --- ---
    ja jsem pred nejakou dobou koupil telefon od nejaky holky a dala mi ho i se simkou a cislem

od ty doby mi sem tam obcas v noci chodej smsky od ruznejch lidi, co mi pisou, ze jim chybim.

nebudu lhat - je to vzdycky mile probuzeni.
    DWAY
    DWAY --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: Jo, to T9 delaly. Stalo se mi to taky, ze sem si objednal taxika a psalo to tvoji byvale.
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    MAKROUSEK: to dělá T9. Já si takhle obejdnával v sobotu nad ránem taxíka, a byla z toho SMS bývalý, že mi chybí...
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    SUCZKER: Pry to nadiktoval a tohle to rozpoznalo.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SUCZKER: to je setkání lidí uznávajících pouze současný okamžik. já radějí chodím na potom-kon, tam jsou lidi víc v pohodě. Také je potřeba dát pozor a neplést s úplně jinou institucí zvanou Teď-Kohn
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    MAKROUSEK: "teď-kon" už z hlavy nedostanu, uaaaa, kuaaaaa

_
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    retarded vEgaИ mEME

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam