• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LEMURNové Internetové Humory // pořádáme Teď-kon// hajlování na toaletě povoleno// Poĺpp// retarded vEgaИ mEMEs welcome// DEUS VULT!!!!1
    (ja si rozhodne nemyslim, ze "vytrcat cecky na kameru" tak, aby to bolo kvalitne natocene a zaujimave natolko, aby za to boli ludia ochotni platit, zvlast v dnesnej dobe, ked mas vsade kopec zadarmo, je lahke)

Jsem fakt myslela, že jsou to hodně špatně chápající jednici, nebo feťáci, nebo psychopati, a oni že prej dělaj trolling, že prej je to nějaké umění...

Pardon, nějak jsem to naklikal při telefonování a teď nevím jak smazat.. smažu až na kompu…

jj, sedět znuděnej v kanclu a krátit si čas repostama pičovin z 4chanu (případně jejich vytvářením) je hodně velká rebélie...já už jen čekám, kdy díky tomu spadne system a nastane budhistická anarchie vodnářského věku

...A stala se mi nemilá věc. Začal jsem za zavřenými víčky vidět roztažené řitě.

rozbalit záhlaví
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SUCZKER: btw tohle jsem měl vědět dřv, už léta to psmenko nepoužvám. ještě raděj zavolám svému právnkov, zda jest to teda legt

"Disclaimer
    Registration of these marks shall give no right to the exclusive use, separately, of a device of a floppy disc, the letter "I" and the word "Shareware". "
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SUCZKER: zajímavý obrázkový příběh o dvou přátelích, jeden vypadá jak razítko goatse a druhý se jmenuje shareware. nejsem si jistý jestli vidím na konci sexuální obcování, takže asi konec dobrý. těším se na další díly.
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    KAMAHL:

QWWERTY: takže za druhou světovou válku může Kim Dotcom?
    HESOYAM
    HESOYAM --- ---
    Rip

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    TRAGED: a hele, Libíček akorátže zubař
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    GNSP

QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    OSIP
    OSIP --- ---
    GNSP

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    QWWERTY: a který je ten inkriminovaný portrét?
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    QWWERTY: By mě zajímalo, jestli ta cena, kterou ten umělec dostal, byla "za účast".
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MATEEJ: Škoda, že mají vypnutý zvuk, představte si ty nadpozemské nadávky.
    CRS
    CRS --- ---
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Screenshot-2026-01-09-20-29-48-203-edit-com-instagram-android
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam