• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LEMURNové Internetové Humory // pořádáme Teď-kon// hajlování na toaletě povoleno// Poĺpp// retarded vEgaИ mEMEs welcome// DEUS VULT!!!!1
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    image
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    image
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    image
    DWAY
    DWAY --- ---
    HUGH_BOYLAN: 12? Tak to je pohoda.
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    HUGH_BOYLAN: jakoze je ted v mode byt teplej?
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    HUGH_BOYLAN: nonono, opatrne s tym fatshamingom... prý vepři...
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    PRGBEAR: V sobotu mám narozeniny. Kolik mi bude si radši nechám pro sebe.
    PRGBEAR
    PRGBEAR --- ---
    HUGH_BOYLAN: asi už budeš starej….
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    SLEEPLESS8: A nad přehříváním se už někdo zamyslel?
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    image
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Taky už jsem asi starej. Protože před dvaceti lety bych si nedokázal představit, že budou PRAASHEK s PATISLAVem ve při, byť malé.
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    PATISLAV: to bylo myšleno tak, že na ten meme formát je tamto ono zpracování a použité naň prvky retardované, velmi retardované. jinak formát samozřejmě bezmezně uznávám vlastně možná i proto bráním jeho čest
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    PRAASHEK: mozno len my sme uz moc stari a tieto humory su pre niekoho noveho kto tomu bude rozumiet, ako ked louis ck hovoril o tom, ze ked nevies ako funguju zachody na letisku, tak je cas, aby si odisiel z tohto sveta

PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Kolego Praashku, vy máte nějakou krátkou paměť. Tenhle formát už je tu s námi léta a nic v nepořádku s ním nikdy předtím nebylo. Snad nejste pobouřen tím, že tam je vlajka se špatným tvarem kříže?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KAMAHL: už tomu rozumím! Nerozumím tomu, protouže to jest nefalšovaný íránský smysl pro humor. Něco jako veganský nebo indický, akorátže íránský. Vlastně by to ještě mohl být židovský humor - pak by to byl možná velmi sofistikovaný - i tak však tuším stejně neúspěšný - útok na bránice nepřátel, ať už to má být kdokoliv.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    DZODZO: v tom případě máme již dosti indicií, abychom do nudoucnosti, kde budou oslavovány (akorátže vůbec) takovéto zum-zum idiocie, vůbec nesměřovali
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    DZODZO: na druhou stranu už jsem potřetí změnil pohled - nyní převládá hypotésa, že je to především stupidní
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    PRAASHEK: to je meme from teh future, you just don't understand it yet
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    //eště toho půlku dělala AI a celé to někdo dost neuměle slepil v kradeném protoshopu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam