• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LEMURNové Internetové Humory či Smutníky // pořádáme Teď-kon// hajlování na toaletě povoleno// Poĺpp// retarded vEgaИ mEMEs welcome// DEUS VULT!!!!1
    (ja si rozhodne nemyslim, ze "vytrcat cecky na kameru" tak, aby to bolo kvalitne natocene a zaujimave natolko, aby za to boli ludia ochotni platit, zvlast v dnesnej dobe, ked mas vsade kopec zadarmo, je lahke)

Jsem fakt myslela, že jsou to hodně špatně chápající jednici, nebo feťáci, nebo psychopati, a oni že prej dělaj trolling, že prej je to nějaké umění...

Pardon, nějak jsem to naklikal při telefonování a teď nevím jak smazat.. smažu až na kompu…

jj, sedět znuděnej v kanclu a krátit si čas repostama pičovin z 4chanu (případně jejich vytvářením) je hodně velká rebélie...já už jen čekám, kdy díky tomu spadne system a nastane budhistická anarchie vodnářského věku

...A stala se mi nemilá věc. Začal jsem za zavřenými víčky vidět roztažené řitě.

rozbalit záhlaví
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SEDELAVLOKALE: to bylo naschvál
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    PRAASHEK: vyzvětšované, jo? To jsi dobře namyslel..
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    CHOROBA: mně chybí ta doby kdy
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    FILIPH: tuto brilantní analýzu vám přináší Dr Oetgar Hoover, prodejce správně nevyváženého mletého
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    SUCZKER: me chybi ta doba kdy !youtuberi
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    _
    FILIPH
    FILIPH --- ---
    SUCZKER: hot take milenniála: sekaná je ve vší své nezdravosti furt lepší než optimalizovaný fast food, protože ze sekané tě aspoň bolí pajšl. Zato hambáč v KFC/McD/BKing/Popeyes má tak vybalancovaný poměr cukrů a solí a tuků, že člověk ani nepozná, jak absurdní dávku kalorií právě zpapal, a tak jsou lidi, co to do sebe ládují skoro denně, a ještě to zapíjí sladkým pitím, a pak se diví, že jsou vyžraní ještě víc než ti boomeři od stánků.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    CHOROBA: kapitalistická kaiserka je něco jako monarchistický big mac??
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    CHOROBA: Když nejíš kečup a zelí, tak to zas taková pecka není! Smazak s tatarkou byl top :)
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    PRAASHEK: hlavne ta houska je spatne, dykje to nejaka kapitalisticka kaiserka!

FRK_R23: palmovks sux, na hradcansky byla sekacka se zelim a horcici s kecupem:D

a vubec, karbos v nonstopu na pavlaku byl zaklad ;)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SUCZKER: aha - nový klip Meat Loaf má dost neskrývaný product placement
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    PRAASHEK: Poctivá sekaná jedině s poctivym kytarovym rifem:

Výroba sekané - Herold řeznické potřeby s.r.o.
    https://youtu.be/AxpuKz4Fuk8?si=53LRTJfTbXJMYv67&t=342
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    LOPIK: to je takové to, jak vezmete hmotu na dietní klobásu, dáte tam ještě víc škrobu a vody, než v původní receptůře a pak se to nějak tepelně zpracuje?
    VEEHELL
    VEEHELL --- ---
    FRK_R23: tam byl vyhlasenej hlavne smazak v housce :D . Skoda, ze ten stanek ted jede jen gril kure.
    LOPIK: globusovka frci az posledni dobou.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SUCZKER: to spodní spíše vypadá jako vyzvětšované kolečko dietní klobásy v normální bulce, nebo také obyčejné kolečko dietní klobásy ve zmenšené bulce
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    O čem se bavíte vy blázni - v Globusu za 26,-
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    CHOROBA: Na Palmovce!
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    SUCZKER: hovno litomerice, na hradcansky!
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    _
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    _
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam