• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LEMURNové Internetové Humory či Smutníky // pořádáme Teď-kon// hajlování na toaletě povoleno// Poĺpp// retarded vEgaИ mEMEs welcome// DEUS VULT!!!!1
    (ja si rozhodne nemyslim, ze "vytrcat cecky na kameru" tak, aby to bolo kvalitne natocene a zaujimave natolko, aby za to boli ludia ochotni platit, zvlast v dnesnej dobe, ked mas vsade kopec zadarmo, je lahke)

Jsem fakt myslela, že jsou to hodně špatně chápající jednici, nebo feťáci, nebo psychopati, a oni že prej dělaj trolling, že prej je to nějaké umění...

Pardon, nějak jsem to naklikal při telefonování a teď nevím jak smazat.. smažu až na kompu…

jj, sedět znuděnej v kanclu a krátit si čas repostama pičovin z 4chanu (případně jejich vytvářením) je hodně velká rebélie...já už jen čekám, kdy díky tomu spadne system a nastane budhistická anarchie vodnářského věku

...A stala se mi nemilá věc. Začal jsem za zavřenými víčky vidět roztažené řitě.

rozbalit záhlaví
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    PRAASHEK: pro mě za mě, když to vysvětlíš tomuhle soyboyovi:

_
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SUCZKER: jak "nedožil"? Tys mu spolkl tu sebevraždu vývodem?
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    GODY: a kdo chce plíseň šířit, sám musí hnít
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    GODY:
    PRAASHEK:

Čímž se dostáváme se zpět ke školnikovi v sanatoriu a Drabiczově zástupkyně ředitele.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    HNILOB: tak většinou když člověk vyhoří, tak má vymalováno.
    GODY
    GODY --- ---
    HNILOB: 10 z 10 hasičů potvrzuje, že co shoří, to neshnije!
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    PRAASHEK: Nakonec mu pomohlo vstoupit k dobrovolným hasičům, aby ten syndrom uhasil, což se nelíbilo malířům protože ti tvrdí, že je lepší vyhořet než malovat.
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    PRAASHEK: úplně ne, ale stal se tváří stranického plakátu

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SUCZKER: a pomohla mu tedy tato terapie s jeho mentálními neduhy?
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    ERRTU: v mentálním sanatoriu, jehož veškerý odborný personál odjel na konferenci o syndromu vyhoření, takže jedinou společnost školníkovi dělali ožralý údržbář a sjetý topič. Jejich zkažený, hnilobný dech a oplzlý, šílený ryk znějí školníkovi v uších i dlouhé dlouhé roky po jeho propuštění
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    PRAASHEK: nikdo neví a on sám o tom odmítá mluvit.ale od té doby již nebyl jako dřív
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ERRTU: a kam ho odvezla?
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    PRAASHEK: horší byl ten týden co chodil bez bikin, školníka odvezla rychlá
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    PRAASHEK: školníkovi se to viditelně líbilo :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    DRABICZ: ale uznej že ten týden cos chodil do školy v bikinách byl už trochu moc
    FILIPH
    FILIPH --- ---
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Tak ono spojení "péče o sebe, dobrý vkus" a ve stejném bloku "jak bojovat se šikanou" je asi myšleno dobře, nicméně mi to připomnělo zástupkyni na základce, která mi kdysi řekla, že "pokud se budu oblékat jinak než ostatní, nemůžu čekat, že nebudu více šikanovatelný..."
    Lup a teď je z toho workshop!
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    SUCZKER: vypada to dobre na CV ked sa damicka hlasi na gympl
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    Mě by nesmírně zajímal “background” a motivace rodičů, kteří na tu “Univerzitku” svoje děcko vyexpedují.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ERRTU: jako normální slušnej člověk, přesně!
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    DRAGON: jestli chceš legálně obchodovat s lidmi, tak si prostě koupíš fotbalové družstvo, ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam