• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LEMURNové Internetové Humory či Smutníky // pořádáme Teď-kon// hajlování na toaletě povoleno// Poĺpp// retarded vEgaИ mEMEs welcome// DEUS VULT!!!!1
    (ja si rozhodne nemyslim, ze "vytrcat cecky na kameru" tak, aby to bolo kvalitne natocene a zaujimave natolko, aby za to boli ludia ochotni platit, zvlast v dnesnej dobe, ked mas vsade kopec zadarmo, je lahke)

Jsem fakt myslela, že jsou to hodně špatně chápající jednici, nebo feťáci, nebo psychopati, a oni že prej dělaj trolling, že prej je to nějaké umění...

Pardon, nějak jsem to naklikal při telefonování a teď nevím jak smazat.. smažu až na kompu…

jj, sedět znuděnej v kanclu a krátit si čas repostama pičovin z 4chanu (případně jejich vytvářením) je hodně velká rebélie...já už jen čekám, kdy díky tomu spadne system a nastane budhistická anarchie vodnářského věku

...A stala se mi nemilá věc. Začal jsem za zavřenými víčky vidět roztažené řitě.

rozbalit záhlaví
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    PRAASHEK: to se stalo, ale o osm let pozdějš. V roce 1808 přijela portugalská královská rodina na inspekci Brazílie, a cestou chytla vši, takže z lodě vystoupil8 s holou hlavou a v turbanech. Místní si řekli, že je to nejnovější evropská móda, a oholili si hlavy taky.

"1808" by Laurentino Gomes - Words Without Borders
    https://wordswithoutborders.org/read/article/2009-08/eighteen-o-eight/
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    NGR: vskutečnosti první pokus založit skinhedskej stát již v osmnáctém století
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    NGR
    NGR --- ---
    ARAON
    ARAON --- ---
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    GNSP

ERRTU
    ERRTU --- ---
    PRAASHEK: melo byt uvedeno za panu baronovi 41 dni celou dobu stal z modela, za tiskovou chybu se pomlouvame.
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    BUTCH: Neměl-li ty pauzy, není divu, že se zdá býti nadmutým :)
    BUTCH
    BUTCH --- ---
    PRAASHEK: Pochopitelně bez nutných pauz na toaletu.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    BUTCH: namalovat skicu a pak obraz trvalo 41 dní a pan baron celou dobu stál věrně modelem
    BUTCH
    BUTCH --- ---
    GNSP

ERRTU
    ERRTU --- ---
    budiz ho zeme lechta

ERVIN
    ERVIN --- ---
    RIP in rest

SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    GNSP