• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEF3Stimulanty CNS...
    NATURALIS
    NATURALIS --- ---
    FLYINGMOUSE: Schizandra - nečastěji žvýkám nebo nálev. Rhodiola - cucam či odvar, tinktůra. Guarana - vypiju či sním nebo cucám oříšky. Čaj jako čaj. Mate jako výluh. Žen šen - žvýkám, odvar, tinktůra, extrakt. PUŠKVOREC - žvýkat, macerát, šňupnout jako tabák. Ginkgo - odvar, tinktůra, extrakt. Rakytník - jíst pold, syrup, olej, výluh. Kakaové boby - sníst pár kousků - pájáda
    FLYINGMOUSE
    FLYINGMOUSE --- ---
    NATURALIS: zajímavé...v jaké formě rostliny požíváš??? Mě vyhovuje ženšen(kapsle)...zdá se mi, že vyvažuje energický deficit /uklízí a dává kam patří vybavení v těle, které je rozházené :-)) něco jako defregmentace mozku...
    na vyčištění je hodně dobrej kopřivovej sirup(naleje se do vody) je i fajn na chuť
    Mate jeden čas výbornej odstraňovač únavy, ale teďka mi moc nefunguje :-((
    MINIK: bod 3)kafe nebo běžnej energy drink určitě ne (teda aspoň u mě) ale věřím že nějaká látka nebo mix látek by tohle mohlo umět, ale vpodstatě i tyhle bylinkový a stimulačně působící legální mixy je po určité době taky třeba obměnit (užívání vyššího množství většinou nemá efekt) ale pravda je, že ty kytky jsou aspoň zdraví a nejsou v něm podivně vypadající a škodlivý příměsy, zase na druhou stranu až tak účinný jako piko pravděpodobně neexistuje...když se zamyslim nad Tvym seznamem řešení, napadá mě nejideálněji...dát pauzu (aby organismus, receptory a další takové propriety nebyli zvyklí na tak silnou stimulaci) a pak najít nějakou alternativu...ale to už je vlastně změna životního stylu a ta neni jen o rostlinách, i když věřím že mohou pomoct...
    DYI je taky možnost... vzít to jako součást života...jako si někdo rád uvaří svíčkovou, tak někdo to rád instantní :-)) a proč kupovat svíčkovou v prášku, když z dobrých surovin s radostí dělaná je určitě víc mňam...Stejně jako perník...může bejt fakt dobře udělanej (pak až "tak moc "neuškodí) nebo v tom můžou bejt zbytky sraček viditelný na první pohled a to při dlouhodobém užívání škodí samo o sobě právě kvůli těm sračkám víc než samotná čistá látka, žejo :-)) ale to ví úplně každej :-))
    No, nicméně pokud byste někdo objevil něco co je účinný, na energii, koncentraci, podporující tvůrčí činnost, a ještě k tomu třeba zdraví prospěšný...dejte pls vědět...:-))
    Dobrou noc
    NATURALIS
    NATURALIS --- ---
    MESKALINE: Nabídka pestrá je, svět je velkej a těch rostlin je řekl bych nekonečně. Zkušenosti mám, jak osobní, tak od zákazníků. Rád experimentuju, poslední tři roky jsem trávil s těma všema bylinama den co den, ale je stále co zkoušet a studovat.
    Moje oblíbené CNS stimulanty jsou Schizandra, Rhodiola, Guarana, Čaj, Mate, Žen šen.
    Zajimavej je taky Puškvorec, Ginkgo, Rakytník, Cacaové boby. Každej člověk je trochu jinej a každýmu může vyhovovat něco jinýho.
    Poslední dobou preferuji byliny evropské nebo vypěstované u nás - zrovinka mi roste Maral, jinak teť používám Rozchodnici růžovou a chystám se vyrobit extrakt z čerstvího Ginkga. Schizandra už se tady taky pěstuje a je super - hodně oblíbená - podobný účinky má Rakytník - harmonizer, detox, multivit. a min., antidepresivum,... není však tak stimulační spíše tonikum.
    TIP: Nedávno jsem dělal na jedné akci takovej Smarty drink: Goji, Schizandra, Rakytník, Bacopa - bylo to dost fajnový.
    MESKALINE
    MESKALINE --- ---
    NATURALIS:mas z necim z toho nejaky zkunost?? Je to dost pestra nabydka :D
    NATURALIS
    NATURALIS --- ---
    čau, tak já se rád do života budím bylinkama. Přírodní stimulanty CNS např.:
    http://www.webareal.cz/BIORENESANCE/eshop/65-1-SKUPINA/228-2-STIMULANTY
    MINIK
    MINIK --- ---
    CONTINUITY: nemyslim, Conti, ze by se ty dve zkusenosti vzajemne nejak vylucovaly, to co popisujes je pouze jine stadium vyvoje --- a je to dobre znamej mechanismus, detailne popsanej napr. u alkoholiku (viz ono prislovecne notorikovo jedno pivo po kterym je na sracku) ... akorat ja s timto stadiem nemam nastesti osobni zkusenost, proto jsem ho nezminoval :o)
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    MINIK: Toto mě celkem fascinuje, jak je biologicky možné.

    Moje zkušenost je zcela jiná: tolerance se zvyšuje ve velmi omezeném rozsahu, protože velmi brzy narazí na hranice schopnosti organismu snášet tolik té substance ;) Po několika zkušenostech s maximem se začne snižovat, neboli snižuje se doslova množství, které je organismus ochoten tolerovat. Toto se snižuje dlouhodobě, až po hypersenzitivitu a vysazení z naprosté nutnosti....;)

    Chich, to je jistě extrémní příklad, zvláště ten konec, ale myslím že určitě je víc lidí, kteří prostě nesnesou víc než xx perníku za časovou jednotku, nemohou ho požívat každý den, atd.
    Docela by me zajímalo, kolik je kterých.
    SINE
    SINE --- ---
    ALEF3: ja len 2C a 2CE, preco?
    MINIK
    MINIK --- ---
    EMPIRICUS, EMPIRICUS, CONTINUITY: nekolik postrehu z me vlastni zkusenosti:
    Co se tyce dojezdu, tak ty jsem zazival pravidelne hodne intenzivni a neprijeny vyhradne po jednorazove aplikaci.
    Pri dlouhodobejsim uzivani (1x denne, rano) se po vysazeni objevuje jen unava, spavost a zvysena chut k jidlu - bez zadnych vetsich neprijemnych stavu.
    Tolerance se pri dlouhodobem uzivani zvysuje dost podstatne a pokud ma mit aplikace euforizujici ucinek a najezd, pak je treba s ni drzet krok - coz se ale brzy stane neufinancovatelnym a jsou v podstate jen 3 moznosti:
    1. dat delsi pauzu (radove aspon tydny)
    2. zacit varit
    3. nezvysovat davky primo umerne k narustajici toleranci - potom se ale nekona temer zadny najezd, zadna euforie, ucinek se omezi ciste na dostatek energie a zvysenou kvalitu soustredeni - clovek se nezasekava, zvlada hodne prace, muze normalne jist, normalne spat - otazkou ale zustava, zda ma smysl takovyto rezim udrzovat pomoci predrazenejch podomacku uklohnenejch sracek kdovijakyho skutecnyho slozeni a zda by stejnou sluzbu nevykonalo treba obycejny kafe, nebo energy drink
    ALEF3
    ALEF3 --- ---
    Poznate 2-C-I ????
    ALEF3
    ALEF3 --- ---
    EMPIRICUS: Ako zalezi od toho co povazujes ako dojazd. Ja som osobne v zivote ziaden nezazil.
    ALEF3
    ALEF3 --- ---
    OMFG nebol som tu 3 mesiace a vidim ze sa to tu poriadne zvrhlo. Tu nejde o fetacke zazitky ale rad by som tu mal nieco ako odborny popis latky (nieco ako v PIHKAL alebo TIHKAL od Shulgina). Ako o zazitkoch sa mozeme bavit inde, vzhladom na to ze koncepcia mojej knihy o metamfetamine je v podstate hotova a neuznavam v knihe len cisto teoreticke poznatky tak som do nej zaradil aj zivotne pribehy uzivatelov, v ktorych mozete opisat prave svoju cestu s touto drogou, ako ste sa k nej dostali, ako ste skoncili popr. ci este beriete, co Vam droga dala a co vzala,ake fyziologicke zmeny ste pozorovali na svojom tele a vy a dojazd - co prezivate na dojazde. Je to cele anonymne, potrebujem tam len vek, v ktorom ste drogu skusili, aktualny vek, (ak ste s uzivanim skocili, tak dobu ktoru ste drogu brali), aky dlhy cas uz beriete, vase sposoby aplikacie drogy, mnozstvo drogy resp. velkost davky ktoru beriete a priblizne akych dlhych casovych intervaloch uzivate. Moj email je Docent666@azet.sk. Vopred dakujem
    ALEF3
    ALEF3 --- ---
    EMPIRICUS: Desoxyn a jeho predpisovanie kontroluje DEA
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    EMPIRICUS: dalsich par hodin neusnout, to je jeste v klidu ;)

    del se mi opak tolerance, hypersenzitivita: ke konci uzivani po jednom poziti neslo spat treba 48h, h...zombiemod maximalni
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    EMPIRICUS: individualni....;)...nevis...;)
    Borci popisovali takovou toleranci, ze si dali pecku, pak obed a pak slofika ;), pocity nic moc zjevne....;)
    Kazdopadne tou dobou co ceek ma takovou toleranci uz se maji tendenci tvorit rovnez subjektivne neprijemne pocity, jako ze ti v hlave nadava parta magoru z vesmiru, v televizi o tobe mluvej apod. ;), jako takovej bonus k tomu nicmoc zbytkovymu efektu.
    (jejda ja mam ale kazisuk naladu dneska;)

    Zdar stimulaaci ;), jsem dlouho nebyla v zadnym smahoklubu, docela zabavny cteni.
    DELO
    DELO --- ---
    LIBRIUM: Tak treba pro me je dostatecne jen obcas, ale co ti budu povidat jak to tak vypada tak ty znas vsechno nejlip
    LIBRIUM
    LIBRIUM --- ---
    tak to potom vyzera. o chemii ponatie ani nahodou, dostatocne fetovat a potom z toho fabulovat nejake "overene teorie".
    DELO
    DELO --- ---
    LIBRIUM: Ja zase nevalim chemii ale dokazu vyborne ohodnotit konecny prdukt :-)
    LIBRIUM
    LIBRIUM --- ---
    ten "autor" je notoricky znamy pisanim nezmyslov.
    LIBRIUM
    LIBRIUM --- ---
    redukcia/dehydroxylacia efedrinu a pseudefedsrinu prebieha stereoselektivne. k zmenam stereochemie na C2 nedochadza.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam