NATURALIS: zajímavé...v jaké formě rostliny požíváš??? Mě vyhovuje ženšen(kapsle)...zdá se mi, že vyvažuje energický deficit /uklízí a dává kam patří vybavení v těle, které je rozházené :-)) něco jako defregmentace mozku...
na vyčištění je hodně dobrej kopřivovej sirup(naleje se do vody) je i fajn na chuť
Mate jeden čas výbornej odstraňovač únavy, ale teďka mi moc nefunguje :-((
MINIK: bod 3)kafe nebo běžnej energy drink určitě ne (teda aspoň u mě) ale věřím že nějaká látka nebo mix látek by tohle mohlo umět, ale vpodstatě i tyhle bylinkový a stimulačně působící legální mixy je po určité době taky třeba obměnit (užívání vyššího množství většinou nemá efekt) ale pravda je, že ty kytky jsou aspoň zdraví a nejsou v něm podivně vypadající a škodlivý příměsy, zase na druhou stranu až tak účinný jako piko pravděpodobně neexistuje...když se zamyslim nad Tvym seznamem řešení, napadá mě nejideálněji...dát pauzu (aby organismus, receptory a další takové propriety nebyli zvyklí na tak silnou stimulaci) a pak najít nějakou alternativu...ale to už je vlastně změna životního stylu a ta neni jen o rostlinách, i když věřím že mohou pomoct...
DYI je taky možnost... vzít to jako součást života...jako si někdo rád uvaří svíčkovou, tak někdo to rád instantní :-)) a proč kupovat svíčkovou v prášku, když z dobrých surovin s radostí dělaná je určitě víc mňam...Stejně jako perník...může bejt fakt dobře udělanej (pak až "tak moc "neuškodí) nebo v tom můžou bejt zbytky sraček viditelný na první pohled a to při dlouhodobém užívání škodí samo o sobě právě kvůli těm sračkám víc než samotná čistá látka, žejo :-)) ale to ví úplně každej :-))
No, nicméně pokud byste někdo objevil něco co je účinný, na energii, koncentraci, podporující tvůrčí činnost, a ještě k tomu třeba zdraví prospěšný...dejte pls vědět...:-))
Dobrou noc