• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    BARTUC: reakor je fajn akorat nema single dmg na bosse aspopn ne nejak slavnou...
    v patchi 2.2.0 se mozna bude moct pouzit trebas s frenzy zbrani a frenzy paskem na singel target nebo s hammer kladivem jako vybijenim fury ...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WAR_TIN: gze sem raekor set skladal zbytecne? :-D btw aktualne sem na cca 8k shardech na shoulders a khadala stale nepustila vile wardy defka jedna :-/
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    HOUMI: ja mam ten ring s kridilkama nevim jak se jmenuje ale ma v zakladu elite dmg reduction a ted navic dela bublinu tak 7y v prumeru a v ni je zvysena dmg o 35-40 procent..takze taky fajn...
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    WAR_TIN: tohle je tak nak cil , proteze ted mas must have , rorg + unity/soj ... ted to bude obsidian + ten na crit je nejak bugle :)
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    hlavne vetsina ted bude asi nosit obsidiana bo asi nejrychleji dobiji dulezite skilly
    WASQ
    WASQ --- ---
    WAR_TIN: Po otestování wizny jsem zkusil barba a je to úplně jinej level. Za stejný snažení mnohem víc muziky + jako bonus nemám vyblikáno z tuny efektů

Jinak nový sety jsou super, líbí se mi, že otevírají spoustu možností i když je nemáš poskládaný komplet, tak i skládačka x různých zelených itemů ti dovolí (nabídne) vytvořit zajímavej a hlavně t6 efektivní build. Variabilita (zatím) nesmírná. Krok částečně správným směrem za mě +
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    Tak vyzkouseno snad vsechno co s barbinou na 2.2.0 slo (mozna este full IK s Wastem ale tam pribude jen este zvysena Dmg reduction ) a IK je lepsi nez Wast build ( mortice bracerama vzdy) kdyz uz Ancienti mlati za 350M+ tak se clovek nemusi ani moc snazit (jen rotovat aby mohl mit iinsta WotB)
    jen muj report/dojem :)
    S IK setem v poho GR42 , ted tam mam kaminek na 46 a s tim wastem uz ta 35 moc nesla..
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    nekdo ted rifty/gr season?
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    STO78: funguje jen z toho, co strilis ty, pro sentry neplati
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NYCKER: ta ele dmg uz je zapocitana v dmg zbrane, kdyz ji rolnes pryc zustane ti zbran s 300 dmg.... takze jak rikam, vzhledem k tomu ze tu dmg tam mas rolnutou tak ti mnohem vic prida dalsich 10% ;) a cela dmg u monka je jen o weapon range :)
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    NYCKER: jenze 10 procent se nepridava k vysledne dmg, ale prave k te base .. a tam 2325/cca2000 je narust o vic nez 10 procent ..
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: v nastaveni gameplay zapnout elective mod
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    hele blbej dotaz, ale jak dostanu skill jako treba battle rage na mysitko?
    NJORL
    NJORL --- ---
    PANVA: Chapu. 60 procenet dmg cele parte je dost
    PANVA
    PANVA --- ---
    NJORL: On a related note, we will be removing Bane of the Stricken from Patch 2.2.0. We're not happy with its current implementation. It's possible we may revisit it in a later patch.
    WASQ
    WASQ --- ---
    Já jsem teda PTR hrál. Wizna zábavná (oba sety), ale jestli zůstane princip a dmg barba, jak je teď, tak opět nastává čas baletek. Hra s WW barbem je teď fakt sranda, navíc krásně plynulá a fakt dobrá. Jo a taky barbové dávaj solo GR61+.... :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    trochu OT. poradíte mi někdo sluchátka na hraní? pořádně přes celý uši, pohodlný, né moc těžký a hlavně proboha ne moc mastný. s mikrofonem samozřejmě... nějakej tip na co přivýběru koukat. herní jsem nikdy neměl. dík
    CAIA
    CAIA --- ---
    NJORL: Uz aby to tu bylo.
    NJORL
    NJORL --- ---
    NAVARA: Ja nerikam ze je to spatne. Jen je to asi zase o tom odlozit to dokud nebude patch.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NJORL: však cokoli co rozboří jediné správné sestavy party, BIS,... je přeci v pořádku :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    CLAVEN: tim jsem chtel rict, ze skoro nic nebude stejne. cele to predelali. napriklad veci jako toto jsou docela game changer.

Arcstone
    New Legendary Ring
    Lightning pulses periodically between all wearers of this item dealing 1000-1500% weapon damage

Bane of the Stricken
    New Legendary Gem
    Each attack you make against an enemy increases the damage it takes from your attacks by 10% weapon damage
    The additional weapon damage taken is increased by 1% per rank
    At rank 25 allied players, followers, and pets also benefit from this effect
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam