• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    No ten Sever měl bug že udělil před smrtí uplně nějaký šílený číslo jako crit třeba 50 miliard dmg (proto mě taky vždycky sral jak nebylo vidět kolik člověk dá). Nějaká chytrá hlavička pak přišla na to že to dává area dmg takže v tom GR přitáhli miniona k bossovi a prásk. Alespoň tak jsem to pochopil já.
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    FORTRESS: Cože? Jak sejmuli toho RG? A stejně...
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    V skratke : vyzera to, ze season 2 bude ukoncena expresne rychlo. Ja osobne to asi do noveho patchu ani nezapnem.
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    jo btw co me zajima za bounties bednu ? act1 je jasnej :)
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    FORTRESS: wormwood mam a carnevil padnul pred chvilkou... jdu zkusit ten jade harvest :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ze bych rozjel sezonu fakt? to musi bejt super nesedet u toho s tim,ze t6 je asi jako t1 :)
    TRAUCHER
    TRAUCHER --- ---
    LADINEK: ja som v sobotu spravil na S2 WD 70lvl a ešte v ten deň som vykadil Mask of Jeram s 100% bonusom na pet dmg a socketom. inak nemám nejaký extra build zatial,ale hlavne díky tomu teraz krájam t1. t2 v podstate tiež ,len si si musím dávať väčší pozor na jailerov.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    LADINEK: Ty zelený sety jsou ve finále odpad jak zjistíš a padá to pořád, tebe zajímá ze zbraní kukri, dagger of darts, solanium, wormwood, furnace a z hlavy "mask of jeram", carnevil, tiklandian visage (8s), Quetzalcoatl.
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    FORTRESS: ale jak tak na to koukam, tak ja Jade Harvester to chce asi komplet Jade set...takze zkusim az to nasbiram...
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    FORTRESS: zkusim, diky. Dneska mi padnul Solanium tak az to trochu vytunim tak bych rad zkusil toho health globe metace... :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    u WD se musíš odpíchnout od zbraně a hlavy takže asi jade harvester
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Tak jsem taky rozjel sezonku (diky Mikez za boost) nejakej tip jakej build nahodit pro low WD ? zatim jedu toto:
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/Baatezu-1232/hero/56632274
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    YASHAMARU: vysrali se na me :D
    nakonec jsem vybral Zalmany za 300,protoze jediny,co hraju je D3 a to urcite ne kazdej den.
    dnes doufam vyzkousim,tak potom povim
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    ONDRA_PATA: Nejak ti nikdo neodpovedel, ja jsem koupil SteelSeries Siberia V2 (Red) a i kdyz jsem s nema hodne spokojenej, tak bych je asi nikomu nedoporucil. Prijdou mi docela drahy. Potreboval jsem na raidovani a nakonec jsem toho tolik nenaraidoval (takovej stress fuck that shit :D ). Chtel jsem to vyzkouset, protoze jsem nikdy v zivote neme sluchatka drazsi nez 80kc a jako parada. Slyset odkud se na tebe strili, je ti rozumet na ts, pohodlny, zatim bez problemu (zatez kazdej den), ale myslim, ze se urcite daji poridit za polovinu nejaky co budou delat to samy. Kdyztak dej vedet jaky sis nakonec vybral :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NYCKER: kdo neduplikoval itemy, duplikuje dodnes!
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: presne,zas tak levny to zase nebylo a toho casu..
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: Koukal jsem ze i boti. Ja to ale riskovat nebudu. U D2 jsem to provozoval protoze veci nebylo AB a novej klic stal kilo. :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NYCKER: a to jako cheaty existujou? :D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    FORTRESS: jj presne , este tak top 100 a to so myslim uz je docela cool :) ale turbosrac by meli nak zamezit .... ! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam