• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    u WD se musíš odpíchnout od zbraně a hlavy takže asi jade harvester
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Tak jsem taky rozjel sezonku (diky Mikez za boost) nejakej tip jakej build nahodit pro low WD ? zatim jedu toto:
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/Baatezu-1232/hero/56632274
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    YASHAMARU: vysrali se na me :D
    nakonec jsem vybral Zalmany za 300,protoze jediny,co hraju je D3 a to urcite ne kazdej den.
    dnes doufam vyzkousim,tak potom povim
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    ONDRA_PATA: Nejak ti nikdo neodpovedel, ja jsem koupil SteelSeries Siberia V2 (Red) a i kdyz jsem s nema hodne spokojenej, tak bych je asi nikomu nedoporucil. Prijdou mi docela drahy. Potreboval jsem na raidovani a nakonec jsem toho tolik nenaraidoval (takovej stress fuck that shit :D ). Chtel jsem to vyzkouset, protoze jsem nikdy v zivote neme sluchatka drazsi nez 80kc a jako parada. Slyset odkud se na tebe strili, je ti rozumet na ts, pohodlny, zatim bez problemu (zatez kazdej den), ale myslim, ze se urcite daji poridit za polovinu nejaky co budou delat to samy. Kdyztak dej vedet jaky sis nakonec vybral :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NYCKER: kdo neduplikoval itemy, duplikuje dodnes!
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: presne,zas tak levny to zase nebylo a toho casu..
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: Koukal jsem ze i boti. Ja to ale riskovat nebudu. U D2 jsem to provozoval protoze veci nebylo AB a novej klic stal kilo. :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NYCKER: a to jako cheaty existujou? :D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    FORTRESS: jj presne , este tak top 100 a to so myslim uz je docela cool :) ale turbosrac by meli nak zamezit .... ! :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    NYCKER: Všichni co jsou na těch prvních příčkách "cheatujou" tim že jim to ukazuje kde jsou elite packy a snad i densitu/expy za killy z trashe. Ale tam se stejně nemůžeš dostat pokud v tý hře vyloženě nebydlíš. Nejlepší je to hrát 4fun a při trošku nerdění se do top1000 dostaneš, dál už to nemá smysl hnát.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NJORL: no to je presne ten co sem myslel v HOUMI: je to prave nejak "bugly" ze mas vlatne furt 100% a tim padem seres v gearu na crit a win win :) je moc fajn ze pridaj alternativu k rorg a unity !! ;)
    NJORL: jde o pocit ze sbiras :) ja to dost vitam tuhle zmenu :P
    NYCKER: nene to jsou lidi, co tou hrou zijou... tzn prijdou i na takovyhle veci a proc to nevyuzit, diky nim se to objevi a jedes dal... problem je ze v kazdy sezone je zatim neco a a este to bude chvili trvat nez bude vse "fair play"
    NJORL: co vim tak zadny novy veci, jen proste craft staraje na anc na doplneni setu a tak... takze tam zadna zmena nebude
    NJORL
    NJORL --- ---
    NYCKER: Ne. Je to kravska implementace ze seberes treba jedne Arcain Dust a seberou se vsechny v radiusu 20 jardu.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    V patchi 2.2 se budou vyskytovat trpaslici...
    NJORL
    NJORL --- ---
    CLAVEN: Tak jeden roll na brneni je 60 zlatejch.

Ano. To je spravnej dotaz. Bude ve 2.2 treba craftit? A co? Kduz jednom setem pokrejes skoro celou postavu.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    NJORL: čo z toho craftuješ preboha? resp. čo budeš craftovať v 2.2?
    STU
    STU --- ---
    NYCKER: včera mi padly dva... tak jsem zase na trech ;)
    NJORL
    NJORL --- ---
    STO78: Hele pred 2.1.2 jsem mel podobne mnozstvi a pryc to bylo za dva dny po patchi.
    JADE
    JADE --- ---
    tak mi vcera po urputnym fameni 2h zbrane padla Ancient Furnace, s dirou na socket...premejslim, jestli se vyplati vyplacat gift na socket a socket preenchantit na nejakou tu damaz jeste...podotykam ze bych hodne chtel ten mecik na condemn build, ale co si budem povidat, nafarmit nejakou solidni zbran je fakt voser a predpokladam, ze nic lepsiho nez Furna mi ted chvili nepadne ;[ tady...
    jinak co se wizen tyce, ten fire epileptic specc se fakt dost brzo vohraje a navic kdyz nechtej padnout solidni veci s +%20 fire (cindercoat,soj,ancient firebird orb) tak je to naprosto vo nicem ;[ takze taky spinkame a cekame na 2.2 a radsi dolevluju dh a vobliknu crusadera
    NJORL
    NJORL --- ---
    JULIAN: Tak to nevim. Asi je to ma hit not. Chce to zkusit. :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NJORL: no ale kdyz budes mit pack 20 mobek? pocita se crit pro kazdou zvlast, nebo se to pocita pro skill?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam