• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: jenom 10k? tak to jsi stastlivec :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DIOM: je mi jasny o cem mluvis, mych 10k shardu na jedny vile wardy hovori za vse :-D
    DIOM
    DIOM --- ---
    BARTUC: může, ale good luck with that
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    yaaay konecne mi padly vile wardy :-) sice nic moc roll, ale docela dost je to znat na dmg :-D a ted otazka, muze khadala dropnout soj?
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Už je to fixnutý, resp bylo snad po hodině od tý 63
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    jinac spojeni full IK a wastu (2 set bonus) dava i peknych 94M thoughness ( z puvodnich 8M) je to i vcetne ignore pain takze pro me number one pro barbara
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    STO78: popisek Slain enemies rest in pieces to sice neprimo ale rika jako ze pig stiker kvici tak sever dava finalni crit za mega moc protoze tak byl naprogramovan aby kazdeho protivnika rozlozil na kousky jak uvedeno v popisku...
    holt toho efektu dosahli tak ze tam nacpali critic mega moc ale rozhodne to neni bug zbrane...
    STU
    STU --- ---
    BARTUC: mas o 2,5m vyssi toughness nez ja... ver mi ze prezil ;)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: tohle sou prvni stronghamy co mi padly, gze sem rad, ze sem rad a chc sem rolloval... nikde jinde sem zaitm + phys dmg nenasel

STU: to bych neprezil ani t1 :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: ty bracery bys mel mit jak chc tak i +% ele dmg a jo,kdyz hraje physical,tak logicky roluj physical kde to jde ;)
    a +10% dmg na zbrani bych volil ja
    STU
    STU --- ---
    BARTUC: s minimálním usilim bych vyndal sutry a dal tam rubiny ;)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Zdravicko, malinko sem potunil, t6 uz davam s prstem v nose (az na bosaky), ale v gr se dostanu na pohodu nekam k GR 30 a vejs uz to solo moc nejde. Muze se na to nekdo kouknout zkusenym okem a poradit kde co poladit? Je mi jasny, ze potrebuju Vile wardy, ale ty porad ne a ne padnout a kadila neda a neda defka. Je mi jasny, ze potrebuju soj a vubec lepsi jewellery, na tom se pomalu pracuje, ale zatim nic lepsiho nepadlo. jde mi treba o to, jestli na bracerech rollnout treba misto critu phys dmg +20%, jestli treba na zbrani nerollnout misto elementarni dmg +10% dmg a tak... proste par detailu, kery by my mohly nejak pomoci nahoru jeste s minimalnim usilim.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/croon-2431/hero/56618118

a pak jeste jeden dotaz... jak to presne funguje, kdyz mam charge s physical runou? Zmanema to, ze kdyz si dam +20% phys dmg treba na bracerech, tak to udela to cislo a kdyz bych dal +20% fire dmg, tak to neudela nic? Snazil sem se na netu naji nejaky kalkulace jak to je, ale moc moudrej z toho nejsem..

diky
    ACUACX23
    ACUACX23 --- ---
    STO78: no tenhle zrovna ne :-).... jinak to nepovažuji za cheat, ten item tam je a funguje, že to někoho z blizzu nenapadlo (nebo naopak čekali až to někoho napadne)...je jiná věc.
    ACUACX23
    ACUACX23 --- ---
    NJORL: aha, chytrý :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ACUACX23: dost levelu kdyz bezis dal od bosse,tak tam ty moby maj
    NJORL
    NJORL --- ---
    ACUACX23: Nemesis na pylon
    ACUACX23
    ACUACX23 --- ---
    FORTRESS: mě by spíš zajímalo jak dosáhli toho, že jim zůstal ten minion naživu.....mě, když se spawne boss všechny ostatní potvory chcípnou.
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    a bug to neni ...sever to ma v popisku
    hraci tak vyuzili herni mechaniku ...predpokladam ze dodjde ke snizeni toho criticu ale vlastnost zustane
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    FORTRESS: spis DH a jeho skill ktery tu dmg rozprostre do 20yardu
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    No ten Sever měl bug že udělil před smrtí uplně nějaký šílený číslo jako crit třeba 50 miliard dmg (proto mě taky vždycky sral jak nebylo vidět kolik člověk dá). Nějaká chytrá hlavička pak přišla na to že to dává area dmg takže v tom GR přitáhli miniona k bossovi a prásk. Alespoň tak jsem to pochopil já.
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    FORTRESS: Cože? Jak sejmuli toho RG? A stejně...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam